בקשת מידע | עזרה בבחירת מחשב לקנייה
-
פוסט זה נמחק!
-
ר רציונל סימן נושא זה כשאלה
-
(שואל בשביל חבר)
הוא צריך מחשב (נייד) שיוכל להפעיל עליו עריכת ווידאו ( לא באופן קבוע ) ועריכת מוזיקה
תקציב באזור 3000 ש''ח
תודה -
@רציונל
אם הוא בקטע לעריכת וידאו ועריכת מוזיקה עיין מחשבי mac דגמים קודמים חזקים יד 2, או חדשים קצת פחות חזקים.
(אני משתמש mac, אז אני נוגע בדבר) -
@AMDesign הוא צריך תוכנות שכדי להשתמש בהם על זה צריך להתקין ווינדוס ( אפשר להתקין את זה על ווינדוס שמותקן על mac אבל חבל הסיבוך לא?)
-
@רציונל אתה יודע איזה תוכנות?
רוב התוכנות לעריכת וידאו ומוזיקה שמכבדות את עצמם מתאימות גם למק (ואולי אפשר לומר בעיקר למק)
אכן אם באמת הם לא מתאימות אז לא כדאי לקנות ולהשתמש בעיקר במכונה וירטואלית -
מישהו הציע
דל xps 13 i7 דור 8 16 ראם מגע
ב 2200
ו LENOVO X1 CARBON GEN 7 אותו מפרט ב 1950
שתיהם מחודשים
זה שווה?
ויש צורך ביותר חזק?@רציונל לא לגעת בדור 8
לא פחות מ12 (ויש שיגידו פה 14, ובצדק)
כמובן שכל זה מדובר בדווקא באחד שרוצה תוכנות כבדות כמו חבר שלך
מי שרוצה וורד
לכאורה מה שהצעת אחלה בשבילו
אם אתה מבני ברק אני מכיר אחד שלפי דעתי הוא הכי זול שאני מכיר
גם אם תחפש את אותו דגם בזאפ תמצא הפרש רציני -
@רציונל לא לגעת בדור 8
לא פחות מ12 (ויש שיגידו פה 14, ובצדק)
כמובן שכל זה מדובר בדווקא באחד שרוצה תוכנות כבדות כמו חבר שלך
מי שרוצה וורד
לכאורה מה שהצעת אחלה בשבילו
אם אתה מבני ברק אני מכיר אחד שלפי דעתי הוא הכי זול שאני מכיר
גם אם תחפש את אותו דגם בזאפ תמצא הפרש רציני@לנציצ אפילו לא 14, וזה המינימום, לאור העובדה שהיום אנחנו בדור 16 (או דור 2 בחדשים זה קפץ מ14 לסדרה חדשה דור 1) אני חושב שלעריכת מוזיקה וגם קצת וידיאו כדאי לקחת מסדרת הcore oltra שהיא מעולה, או מהcore הרגיל ודור 1\2 לפחות.
תחשוב שגם המחשב הוא איתך לאורך כמה שנים ואז אם תיקח 14 ותוסיף 3 שנים מהיום, זה יהיה נחשב מעבד ממש גרוע, לעומת אם תיקח core דור 1\2 ותוסיף 3 שנים, זה לא כזה נורא...
@רציונל אם הוא משתמש הרבה בעריכת וידיאו מומלץ לקחת גם כרטיס מסך טוב, ולא משהוא שמתישב על המעבד והראם. -
@לנציצ אפילו לא 14, וזה המינימום, לאור העובדה שהיום אנחנו בדור 16 (או דור 2 בחדשים זה קפץ מ14 לסדרה חדשה דור 1) אני חושב שלעריכת מוזיקה וגם קצת וידיאו כדאי לקחת מסדרת הcore oltra שהיא מעולה, או מהcore הרגיל ודור 1\2 לפחות.
תחשוב שגם המחשב הוא איתך לאורך כמה שנים ואז אם תיקח 14 ותוסיף 3 שנים מהיום, זה יהיה נחשב מעבד ממש גרוע, לעומת אם תיקח core דור 1\2 ותוסיף 3 שנים, זה לא כזה נורא...
@רציונל אם הוא משתמש הרבה בעריכת וידיאו מומלץ לקחת גם כרטיס מסך טוב, ולא משהוא שמתישב על המעבד והראם.@ילד-לומד כתב בבקשת מידע | עזרה בבחירת מחשב לקנייה:
ואז אם תיקח 14 ותוסיף 3 שנים מהיום, זה יהיה נחשב מעבד ממש גרוע,
הגזמת לחלוטין
זה לא יהיה ממש גרועגם לא בעוד מספר שנים. לא עדכני אבל בסדר גמור
מחשבים אמורים להסתדר עם משימות טוב גם כשיהיו בשוק מעבדים חדשים ויעילים בהרבה