עזרה | 2 בעיות שלא הצלחתי לפתור בלינוקס מינט שהעלתי לייב מדיסק און קי
-
@מה-זה-משנה-אה
בוינדוס כן יש לך וויפי? -
@אלישמח
ברורר -
מה-זה-משנה-אה כתב:
שהמערכת תהיה בעברית ניסיתי להיכנס להגדרות שפה ולהתקין עברית ולמחוק אנגלית אבל זה לא עזר (כרגע אם נכנסים לשם זה מראה שזה על עברית אבל בפועל...)
@מישהו12 @nils-sjoberg
את זה הצלחתי בסוף הבעיה היתה שצריך לעשות אתחול ובאתחול כשהמערכת מדיסק און קי הכל נמחק אז הצלחתי לפתור את זה כשבמקום אתחול עשיתי יציאה מהמשתמש ואז זה לא מתאפסיתכן שהמערכת כלל אינה מזהה את הכרטיס רשת והוא יצטרך להתקין דרייברים ידני מאתר היצרן
נכון, ניסיתי לפתור את זה עם AI והוא הדריך אותי להתקין כמה דריבריים כשלאורך כל הדרך אני שולח לו צילומי מסך ובסוף הוא אמר שהפתרון היחיד זה להתקין את לינוקס כמערכת הפעלה ובדיסק און קי אין שום אפשרות אבל אני לא ממש מאמין לזה
דרך אגב
כל פעם ששמעתי על לינוקס היתרון המרכזי היה שלא צריך דרייברים מה קרה פתאום שצריך?כנראה והמערכת המקוסטמת שלך לא כוללת את כל מנהלי ההתקנים תגדיר ידני זה תקין לגמרי
-
@nils-sjoberg
ניסיתי ולא עזר ומנהל הדרייברים מראה שהכל מותקן טוב אל תשכחו שזה לייב מדיסק און קי ולא התקנתי את המערכת -
כנראה והמערכת המקוסטמת שלך לא כוללת את כל מנהלי ההתקנים תגדיר ידני זה תקין לגמרי
@Nils-Sjoberg
אתה בטוח?
כי כשאני העלתי לייב מיד היה לי וויפי. -
@nils-sjoberg
ניסיתי ולא עזר ומנהל הדרייברים מראה שהכל מותקן טוב אל תשכחו שזה לייב מדיסק און קי ולא התקנתי את המערכת@מה-זה-משנה-אה גם שמתקינים את המערכת לא צריך להתקין ידנית.
-
@Nils-Sjoberg
אתה בטוח?
כי כשאני העלתי לייב מיד היה לי וויפי. -
@מה-זה-משנה-אה אובונטו
-
@אלישמח
העלתי גם אובנטו וגם שם לא היה וויפי
אבל העלתי את אותה מערכת הפעלה על מחשב אחר ושם כן היה וויפי -
הAI אמר משהו שיכול להיות שבמחשב שלי הכרטיס רשת הוא USB שמוכנס ידנית במחשב ולא משהו במחשב עצמו
-
@אלישמח
אבל העלתי את אותה מערכת הפעלה על מחשב אחר ושם כן היה וויפי -
@אלישמח
אבל העלתי את אותה מערכת הפעלה על מחשב אחר ושם כן היה וויפיכנראה המחשב קם על צד שמאל היום...סתם איזושהי בעייה בקישקע
-
@nils-sjoberg
לא עשיתי את זה פעם אחת זה משהו על בסיס יומיומי -
הAI אמר משהו שיכול להיות שבמחשב שלי הכרטיס רשת הוא USB שמוכנס ידנית במחשב ולא משהו במחשב עצמו
@מה-זה-משנה-אה אתה מתכוון השבב?
-
@nils-sjoberg
לא עשיתי את זה פעם אחת זה משהו על בסיס יומיומייתכן שאשי צודק בקר איפה שהוא הציע לך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות