דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. מערכות IVR - ימות המשיח
  4. שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...

שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מערכות IVR - ימות המשיח
95 פוסטים 28 כותבים 1.8k צפיות 23 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • a.y.f.A מנותק
    a.y.f.A מנותק
    a.y.f.
    כתב נערך לאחרונה על ידי a.y.f.

אני עובד כעת עם חברת טכנוליין
    חברה שהבעלים והצוות שם עם נסיון של שנים בקווי תוכן
    יש שם אפשרויות ברמה מאוד גבוהה
    מודל API דו צדדי נח וקל בטירוף
    אפשרויות מתקדמות
    וגם הם מקימים כל הזמן דברים חדשים והתאמות למצב השוק והטכנולוגיה
    אין שם שום פרסומות
    יש תשלום קבוע וצפוי מראש
    אפשר לפנות אליהם:
    cs@tlivr.com
    026634050

העיקר להיות בשמחה תמיד

K תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • a.y.f.A a.y.f.

אני עובד כעת עם חברת טכנוליין
      חברה שהבעלים והצוות שם עם נסיון של שנים בקווי תוכן
      יש שם אפשרויות ברמה מאוד גבוהה
      מודל API דו צדדי נח וקל בטירוף
      אפשרויות מתקדמות
      וגם הם מקימים כל הזמן דברים חדשים והתאמות למצב השוק והטכנולוגיה
      אין שם שום פרסומות
      יש תשלום קבוע וצפוי מראש
      אפשר לפנות אליהם:
      cs@tlivr.com
      026634050

K מנותק
      K מנותק
      K.O.G
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@a.y.f. רק תציין שהם רוצים 15 שקל לחודש עבור קו ללא פרסומות אין לדעת בדיוק מה הפלטפורמה כוללת

י תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • K K.O.G

@a.y.f. רק תציין שהם רוצים 15 שקל לחודש עבור קו ללא פרסומות אין לדעת בדיוק מה הפלטפורמה כוללת

י מנותק
        י מנותק
        יוסף הכהן
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@K.O.G כתב:

זה עדיין יותר זול מימות

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • חכמוןח חכמון

אני לא רואה שמישהו הזכיר את זה,
          אבל ימות המשיח עדכנו את התעדיף של הסרת פרסומות לפרטיים ל-30 ש"ח לחודש💰 .
          וכדי שמישהו יעז לשלם כזה מחיר,
          כמובן - חייבים לטרטר בפרסומות,
          כדי שיהי' סיבה לשלם יותר מעלות מנוי הסלולר - עבור הסרת פרסומות....
          (עריכה: זה כבר אוחז ב-50 ש"ח, מקור)

אבל - ההקלטה בשלוחת הניהול נשארה עדיין שניתן להסיר את הפרסומות לפרטיים במחיר 10 ש"ח,
          וכאשר מקישים 1 יש הודעה "שגיאה במערכת הבילינג".
          יתכן ומשפטית הם חייבים במקרה כזה לספק במחיר המפורסם,
          כי זה הטעיית הלקוח.

אני לא עו"ד.

וכמו עוד הרבה דברים בימות המשיח - לא מודיעים ללקוחות כלום - הכל בחשאיות,
          אין שום הודעה על כך בפורום/במייל,
          ואדרבה - הודעת המערכת בשלוחת הניהול נשארה אותו דבר.

אציין ששלחתי להם מייל בנושא לפני כמעט שבועיים - ולא זכיתי למענה,
          לכן אני מפרסם כאן את הדברים.

מ מנותק
          מ מנותק
          מאן דאמר
          מדריכים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@חכמון דיברתי איתם היום על הקמה של קו חדש והם רצו כבר 50 ש"ח חודשי!!

חכמוןח ש 2 תגובות תגובה אחרונה
          😥
          1
          • מ מאן דאמר

חכמוןח מחובר
            חכמוןח מחובר
            חכמון
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מאן-דאמר עדכנתי למעלה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • מ מאן דאמר

ש מנותק
              ש מנותק
              שקיעות בלימוד
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@מאן-דאמר
              הזוי,
              אבל יש לי חבר שדיבר איתם אתמול ולחץ על הניציגה ובסוף עשתה לו את זה במחיר הרגיל וכן נתנה לו יחידות שיחה חינם.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • כ מנותק
                כ מנותק
                כבוד הרב
                כתב נערך לאחרונה על ידי

אני מזמן חושב שכדאי לקחת מרכזיה בקוד פתוח ולהתאים אותה לצרכים של הציבור עם המודלים שנצרכים לציבור ולשחרר אותה לציבור אולי בגיט או משהו כזה כולל הוראות מפורטות על איזה חומרה צריך והוראות התקנה מפורטות והוראות ממי לקבל את השרות SIP Trunk וכו'.
                ולאט לאט הציבור ישדרג אותה למימדים גדולים מאוד.
                יש לי בעיקרון את כל מה שצריך רק צריך לערוך את זה למשהו ציבורי ולא עם הגדרות מותאמות אישית וכו' בקיצור יש לי הרבה עבודה.
                השאלה כמה ביקוש יהיה לזה אם בכלל???

הישבשר המלומדה MGM IVRM צבי דורש ציוןצ 3 תגובות תגובה אחרונה
                3
                • כ כבוד הרב

אני מזמן חושב שכדאי לקחת מרכזיה בקוד פתוח ולהתאים אותה לצרכים של הציבור עם המודלים שנצרכים לציבור ולשחרר אותה לציבור אולי בגיט או משהו כזה כולל הוראות מפורטות על איזה חומרה צריך והוראות התקנה מפורטות והוראות ממי לקבל את השרות SIP Trunk וכו'.
                  יש לי בעיקרון את כל מה שצריך רק צריך לערוך את זה למשהו ציבורי ולא עם הגדרות מותאמות אישית וכו' בקיצור יש לי הרבה עבודה.

הישבשר המלומדה מחובר
                  הישבשר המלומדה מחובר
                  הישבשר המלומד
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@כבוד-הרב לא לא יהיה ביקוש, סתם מה נראה לך אנשים מתים לעבור מהפרסומות החופרות האלו.

כ תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • הישבשר המלומדה הישבשר המלומד

@כבוד-הרב לא לא יהיה ביקוש, סתם מה נראה לך אנשים מתים לעבור מהפרסומות החופרות האלו.

כ מנותק
                    כ מנותק
                    כבוד הרב
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@הישבשר-המלומד השאלה כמה הם מוכנים להשקיע בעבודה וכו'
                    וגם אם רוצים שתכלס זה יצא יותר זול לא יעזור שכל אחד יפתח לעצמו שרת וכו' כי זה יצא הרבה יותר יקר.
                    זה ילך רק אם יהיה אנשים שיתאגדו או למי שמנהל הרבה מערכות תוכן.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • כ כבוד הרב

@הישבשר-המלומד השאלה כמה הם מוכנים להשקיע בעבודה וכו'
                      וגם אם רוצים שתכלס זה יצא יותר זול לא יעזור שכל אחד יפתח לעצמו שרת וכו' כי זה יצא הרבה יותר יקר.

א מנותק
                      א מנותק
                      אליז
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@כבוד-הרב מוכנים גם מוכנים להשקיע...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • כ כבוד הרב

MGM IVRM מנותק
                        MGM IVRM מנותק
                        MGM IVR
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי MGM IVR

@כבוד-הרב כתב:

אם נראה לך שזה ייצא פחות מהעלויות של ימות המשיח אתה לא צודק בכלל, אם המטרה שלך היא לעזוב את ימות המשיח ולא משנה מה המחיר אתה צודק

אבל תתחיל בלבדוק את הקרקע קודם, כי אם אנשים נבהלים פה מ30 שקל הסרת פרסומות, הם ייבהלו יותר מלהריץ שרת, מלשכור שרתים, להריץ שם דברים, לאחסן הקלטות, לאבטח את השרת, לדבג באגים שיהיו, ויהיו באגים, כי ככה זה...

הם ייבהלו גם מלהבין שיעלה להם רק המספר עצמו (לא מספר מיוחד או משו) כמה שקלים כל חודש, ושיעלה להם שיחות נכנסות,
                        כמו כן אם הם רוצים יותר ממישהו אחד שיתקשר במקביל, הם יצטרכו לשלם על ערוצים, כלומר אם אני רוצה ש10 אנשים במקביל יוכלו לחייג, הופ הלך בערך 100 שקל חודשי לפני שפתחתי את הפה על שרתים וכדומה

אני לא אומר שזה רעיון לא טוב לעזוב את ימות המשיח, הם בהחלט מעצבנים לאחרונה.
                        אבל צריך להכיר את האופציות האחרות..

@כבוד-הרב כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

לכן לדעתי הפיתרון יבוא מחברה אחרת שתדע לאסוף את הציבור המתוסכל, ולא מזה שיקומו פה עשרות מרכזיות לא חוקיות

בנוסף, אני חושב שהציבור התרגל לקבל בחינם דברים, וזה בעיה
                        כי עד היום ימות המשיח כמו כל החברות קיבלו כסף מהדמי קישוריות, וכיום זה לא קיים, החברות צריכות להרוויח כסף, וזה חייב לבוא מלקוחות כמו בכל תחום וזה לא שהולך לקום מתחרה חינמי למערכות,
                        כשאנשים יקבלו את זה, הם יהיו יותר שלווים מול לשלם כסף על הסרת פרסומות,
                        כי זה בדיוק כמו עיתון שאתה מנוי אליו, או קו טלפון שאתה מנוי אליו.. יש לחברה שמפעילה עלויות, ואתה צריך לשלם על זה
                        אלא אם כן אתה המוצר == הם מרוויחים עליך מפרסומות

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • כ כבוד הרב

צבי דורש ציוןצ מנותק
                          צבי דורש ציוןצ מנותק
                          צבי דורש ציון
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@כבוד-הרב זה רעיון מצויין לכאורה, שמי שירצה כבר לשכור שרת ולבקש מחברה יוכל לייבא את הקודים ממש בקלות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • MGM IVRM MGM IVR

@כבוד-הרב כתב:

אם נראה לך שזה ייצא פחות מהעלויות של ימות המשיח אתה לא צודק בכלל, אם המטרה שלך היא לעזוב את ימות המשיח ולא משנה מה המחיר אתה צודק

אבל תתחיל בלבדוק את הקרקע קודם, כי אם אנשים נבהלים פה מ30 שקל הסרת פרסומות, הם ייבהלו יותר מלהריץ שרת, מלשכור שרתים, להריץ שם דברים, לאחסן הקלטות, לאבטח את השרת, לדבג באגים שיהיו, ויהיו באגים, כי ככה זה...

הם ייבהלו גם מלהבין שיעלה להם רק המספר עצמו (לא מספר מיוחד או משו) כמה שקלים כל חודש, ושיעלה להם שיחות נכנסות,
                            כמו כן אם הם רוצים יותר ממישהו אחד שיתקשר במקביל, הם יצטרכו לשלם על ערוצים, כלומר אם אני רוצה ש10 אנשים במקביל יוכלו לחייג, הופ הלך בערך 100 שקל חודשי לפני שפתחתי את הפה על שרתים וכדומה

אני לא אומר שזה רעיון לא טוב לעזוב את ימות המשיח, הם בהחלט מעצבנים לאחרונה.
                            אבל צריך להכיר את האופציות האחרות..

@כבוד-הרב כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

לכן לדעתי הפיתרון יבוא מחברה אחרת שתדע לאסוף את הציבור המתוסכל, ולא מזה שיקומו פה עשרות מרכזיות לא חוקיות

בנוסף, אני חושב שהציבור התרגל לקבל בחינם דברים, וזה בעיה
                            כי עד היום ימות המשיח כמו כל החברות קיבלו כסף מהדמי קישוריות, וכיום זה לא קיים, החברות צריכות להרוויח כסף, וזה חייב לבוא מלקוחות כמו בכל תחום וזה לא שהולך לקום מתחרה חינמי למערכות,
                            כשאנשים יקבלו את זה, הם יהיו יותר שלווים מול לשלם כסף על הסרת פרסומות,
                            כי זה בדיוק כמו עיתון שאתה מנוי אליו, או קו טלפון שאתה מנוי אליו.. יש לחברה שמפעילה עלויות, ואתה צריך לשלם על זה
                            אלא אם כן אתה המוצר == הם מרוויחים עליך מפרסומות

מ מנותק
                            מ מנותק
                            מאן דאמר
                            מדריכים
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@MGM-IVR כתב:

הם ייבהלו יותר מלהריץ שרת, מלשכור שרתים,

גם ככה אם אתה עובד ב API זה אומר שיש לך שרת או משהו..

@MGM-IVR כתב:

החברות צריכות להרוויח כסף, וזה חייב לבוא מלקוחות כמו בכל תחום וזה לא שהולך לקום מתחרה חינמי למערכות,

מאה אחוז בהתחלה שהיא אמרה לי 50 התעצבנתי אח"כ חשבתי על זה מה הפריע לי
                            ונראה לי שהפריע לי ההתנהלות בקו שמעתי שעולה 10 ש"ח להסיר פרסומות לא עבד לי התשלום
                            ואז קראתי כאן והבנתי שעלה ל30 ואני צריך להתקשר אליהם (ולמרות שהייתי הראשון בתור חיכתי בערך רבע שעה על הקו) ואז אני שומע שעולה 50 ללא התחיבות שככה המחיר ישאר

@MGM-IVR כתב:

נראה שטכנוליין על זה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון
                            0
                            • חוקי הפורום
                            • פופולרי
                            • לא נפתר
                            • משתמשים
                            • חיפוש גוגל בפורום