שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...
-
ימות המשיח בעצמם היו פעם לקוחות של סלקום והיום יש את מרכזיה.
@kasnik כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
יש אופציה של 1700
ושם באמת אין פרסומות.
לגבי ימות ומרכזיה
אני רק שאלה, במרכזיה אפשר לנהל משהו דרך הפלאפון???
בימות אפילו אם לא נדבר על הניהול המובנה יש קווים כמו מתמחים פון [1700-111-069] שפשוט כבר יצרו בAPI ממשק שלם אז זה כבר קהילה שלמה שהתפתחה סביב זה וזה עושה את זה עוד יותר מסובך לעקוף אותם.לגבי עצם העניין רוב האנשים מעדיפים לא לעשות שרת נפרד כי זה כאב ראש רציני בשבילם.
-
ימות המשיח בעצמם היו פעם לקוחות של סלקום והיום יש את מרכזיה.
@kasnik כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
יש אופציה של 1700
ושם באמת אין פרסומות.
לגבי ימות ומרכזיה
אני רק שאלה, במרכזיה אפשר לנהל משהו דרך הפלאפון???
בימות אפילו אם לא נדבר על הניהול המובנה יש קווים כמו מתמחים פון [1700-111-069] שפשוט כבר יצרו בAPI ממשק שלם אז זה כבר קהילה שלמה שהתפתחה סביב זה וזה עושה את זה עוד יותר מסובך לעקוף אותם.לגבי עצם העניין רוב האנשים מעדיפים לא לעשות שרת נפרד כי זה כאב ראש רציני בשבילם.
-
@עידו300 על זה אני מדבר שתהיה שלוחה עם שם type=js
שירוץ בתוך ארגז חול או אל-תשאל-אותי-מה ויהיה עוד קובץ בשלוחה עם הקוד.
וע"ז כתבתי שיהיה להם כאב ראש מהתחרות.בלת"ק
קצת מצחיק אותי האירוע
תיאורטית אין לי בעיה לתת לכם שרת אם זה יביא משהו אמיתי.
אבל תבינו כרגע ימות 'מאפשרים' להסיר פרסומות הם לא מחפשים או=ת זה.
אצלנו רציתי להסיר כי זה לא לכבוד שלי שבקו שלנו יש פרסומת וזה לא זז בגל שצריך להוריד להדפיס למלא לסרוק וכו' ויש לי ים דברים יותר דחופים...לבנות שרת כזה זה ים עבודה/עיבוד/חיבורים/עלויות...
שיחות יוצאות אם אתה לא בונה/מתחבר ממשק מ0 זה מחירים לא זולים
אני לא סתם משתמש גם בSIP שלהם [צרכנים גדולים יש חבילות דקות לפי קו, אבל לי זה לא רלוונטי כי אני פחות מחייג ולכם כי זה מס' שונים...] -
בלת"ק
קצת מצחיק אותי האירוע
תיאורטית אין לי בעיה לתת לכם שרת אם זה יביא משהו אמיתי.
אבל תבינו כרגע ימות 'מאפשרים' להסיר פרסומות הם לא מחפשים או=ת זה.
אצלנו רציתי להסיר כי זה לא לכבוד שלי שבקו שלנו יש פרסומת וזה לא זז בגל שצריך להוריד להדפיס למלא לסרוק וכו' ויש לי ים דברים יותר דחופים...לבנות שרת כזה זה ים עבודה/עיבוד/חיבורים/עלויות...
שיחות יוצאות אם אתה לא בונה/מתחבר ממשק מ0 זה מחירים לא זולים
אני לא סתם משתמש גם בSIP שלהם [צרכנים גדולים יש חבילות דקות לפי קו, אבל לי זה לא רלוונטי כי אני פחות מחייג ולכם כי זה מס' שונים...] -
@DANIEL-4 אם אתה משתמש בסיפ שלהם אז לא הרווחת כלום כי אתה עדיין נשאר עם השירות לקוחות (שאין לי בעיה איתו, ואין לי מנהל תיק אישי) והפרסומות, אז למה כל הבלאגן?
-
@עידו300 שיחות יוצאות
כבר כמה חוד' שלא השתמשתי אבל בזמנו לא היו לי פרסומות.
השי"ל די פח נכון, אבל מה אתה רוצה זה שירות חינמי
השי"ל של גוגל למי שאין וורקספייס יותר גרוע...@DANIEL-4
אני באמת לא חושב שימות חייבים לי משהו יותר מזה מה שהם נתנו לי עד היום והכל בחינם מגיע להם על זה הרבה מאוד
אבל מכאן ועד שירות מזלזל בלקוחות שלא מודעים להם כלום הכל עושים ואחר כך נסתדר זה כבר רמה מעל
נכון שהשרות של גוגל יותר גרוע אבל הם לא עושים דבר בלי להודיע ללקוחות כמה חודשים לפני מה שימות שכחו שבסוף הם נותנים שירות ושאתה נותן שרות יש צורת הנהלות תקנית... -
@DANIEL-4
אני באמת לא חושב שימות חייבים לי משהו יותר מזה מה שהם נתנו לי עד היום והכל בחינם מגיע להם על זה הרבה מאוד
אבל מכאן ועד שירות מזלזל בלקוחות שלא מודעים להם כלום הכל עושים ואחר כך נסתדר זה כבר רמה מעל
נכון שהשרות של גוגל יותר גרוע אבל הם לא עושים דבר בלי להודיע ללקוחות כמה חודשים לפני מה שימות שכחו שבסוף הם נותנים שירות ושאתה נותן שרות יש צורת הנהלות תקנית... -
@3157686 בקיצור אתה ממליץ לימות להפסיק לתת שרות?
אני לא מבין את העניין
אולי היה יפה מצידם שהיו מודיעים
ואולי אפילו זה מצופה מהם
אבל מכאן ועד לתקוף
{ואני אומר את זה בגלל שאני מאוד נהנה מהם אני מנצל את כל מה שאפשר בימות}@צול-גאה
ממש לא
אני ממליץ להם לתת שירות ונורמאלי לחלוטין שמי שלא משלום לא מקבל שרות/מקבל שירות מינימלי
אבל מכאן ולא להתייחס בשום צורה לזה שיש לך לקוחות שעובדים איתך שנים ולא להודיע להם אפילו דברים מינימליים זה בושה וחרפהואני לא רוצה לדבר על זה שהם שנים עבדו על לקנות את הציבור החרדי ולאט לאט הם התחילו לעשות מה שבא להם כי הם היחידים שבשוק ואין להם שום תחרות...
ונכון מותר להם... אבל זה לא התנהלות -
@צול-גאה
ממש לא
אני ממליץ להם לתת שירות ונורמאלי לחלוטין שמי שלא משלום לא מקבל שרות/מקבל שירות מינימלי
אבל מכאן ולא להתייחס בשום צורה לזה שיש לך לקוחות שעובדים איתך שנים ולא להודיע להם אפילו דברים מינימליים זה בושה וחרפהואני לא רוצה לדבר על זה שהם שנים עבדו על לקנות את הציבור החרדי ולאט לאט הם התחילו לעשות מה שבא להם כי הם היחידים שבשוק ואין להם שום תחרות...
ונכון מותר להם... אבל זה לא התנהלות@3157686 כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
כי הם היחידים שבשוק ואין להם שום תחרות...
יש אחרים אתה מוזמן לעבור אליהם
אישית אני נשאר אצלם כי זה עדיין יותר קל ויותר זול מלהחזיק שרת בשביל API אנושי -
@3157686 כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
כי הם היחידים שבשוק ואין להם שום תחרות...
אישית אני נשאר אצלם כי זה עדיין יותר קל ויותר זול מלהחזיק שרת בשביל API אנושי -
@צול-גאה כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
נכון שיש אחרים
אבל תחלס' הם היום שולטים בשוק...
ועם זה אין לי הרבה מה לעשות