מדריך | הסתרת אפליקציות מהמסך בית בכמה פעולות פשוטות
-
@ראש-בראש
אני חוזר שוב על מה שאמרתי
אין אפשרות לערוך אפליקציות מערכת למי שאין רוט בטלפון.אתה צודק לא הייתי ברור, לא באתי לומר שאפשר בלי רוט אלא שאפשר גם בצורה של @נחלס-דון להסתיר אפליקציות מערכת, מי שאין לו רוט לא יצליח אבל זה כבר לא חיסרון בשיטה שהוא הציע...
מה שהיה לי מובן ממך כי כתבת שהשיטה שלו יותר נוחה אבל מצד שני א"א לשנות אפליקציות מערכת
-
@ראש-בראש
אני חוזר שוב על מה שאמרתי
אין אפשרות לערוך אפליקציות מערכת למי שאין רוט בטלפון.אתה צודק לא הייתי ברור, לא באתי לומר שאפשר בלי רוט אלא שאפשר גם בצורה של @נחלס-דון להסתיר אפליקציות מערכת, מי שאין לו רוט לא יצליח אבל זה כבר לא חיסרון בשיטה שהוא הציע...
מה שהיה לי מובן ממך כי כתבת שהשיטה שלו יותר נוחה אבל מצד שני א"א לשנות אפליקציות מערכת
-
יש אפשרות ללא רוט?
-
אני לא יודע מה אמרו פה ומה לא אבל מה שאני כן יודע זה שראיתי פה בפורום מדריך (דיי ישן) להסתרת כל apk באשר הוא בעריכת מניפסט
-
אני לא יודע מה אמרו פה ומה לא אבל מה שאני כן יודע זה שראיתי פה בפורום מדריך (דיי ישן) להסתרת כל apk באשר הוא בעריכת מניפסט
@עם-ישראל-חיי זה מה שכתבתי פה
-
@עם-ישראל-חיי זה מה שכתבתי פה
-
@מטען-נייד מה ? תפרט
-
@מטען-נייד מה ? תפרט
@חייא-שיאומי א את השיטה שלך ולא את של נחלס דון
בשיטה שלך לא מצאתי את הclassichom.apk
ובאופציה של נחלס דון
ושם מחפש בעיקר בסוף הקובץ את השורה שאחראית על האקטיביטי, תחפש את המילה LAUNCHER ותמחק מתחילת ה’מתודה’ תשמור ותתקין,
לא מצאתי איך עושים את זה
-
@חייא-שיאומי א את השיטה שלך ולא את של נחלס דון
בשיטה שלך לא מצאתי את הclassichom.apk
ובאופציה של נחלס דון
ושם מחפש בעיקר בסוף הקובץ את השורה שאחראית על האקטיביטי, תחפש את המילה LAUNCHER ותמחק מתחילת ה’מתודה’ תשמור ותתקין,
לא מצאתי איך עושים את זה
@מטען-נייד תסביר מה אתה רוצה להסתיר ונעזור לך אגב אתה לא תימצא את המסך ביית אם הוא מופיע אצלך בשם אחר...
-
@מטען-נייד תסביר מה אתה רוצה להסתיר ונעזור לך אגב אתה לא תימצא את המסך ביית אם הוא מופיע אצלך בשם אחר...
@חייא-שיאומי להסתיר אפליקציות ואם אפשר גם להסתיר סמלים מהסטטוס בר
-
@חייא-שיאומי להסתיר אפליקציות ואם אפשר גם להסתיר סמלים מהסטטוס בר
@מטען-נייד איפה ניתקעת במדריך שלי?
יש לך רוט?
אתה על השיאומי מקשים או הטלפון/נגן החדש הזה שקנית? -
@מטען-נייד איפה ניתקעת במדריך שלי?
יש לך רוט?
אתה על השיאומי מקשים או הטלפון/נגן החדש הזה שקנית?@חייא-שיאומי יש לי רוט
אני על M5S, השיאומי מקשים סיים את תפקידו בעולמינו...
נכנסתי לסיסטם פריב אפ ולא מצאתי את הclassichom.apk -
@חייא-שיאומי יש לי רוט
אני על M5S, השיאומי מקשים סיים את תפקידו בעולמינו...
נכנסתי לסיסטם פריב אפ ולא מצאתי את הclassichom.apk@מטען-נייד כי כניראה הוא קרוי בשם אחר ונידמה לי ש @נוחעם-fm אמר פעם איך הוא קרוי
-
@מטען-נייד כי כניראה הוא קרוי בשם אחר ונידמה לי ש @נוחעם-fm אמר פעם איך הוא קרוי
@חייא-שיאומי פה בשרשור?
-
@חייא-שיאומי פה בשרשור?
@מטען-נייד לא
לך לפני כמה זמן... דקה אני יחפש לך -
@מטען-נייד לא
לך לפני כמה זמן... דקה אני יחפש לך -
@חייא-שיאומי זה משהו אחר שם..
-
@חייא-שיאומי זה משהו אחר שם..
@מטען-נייד זה ממש לא קשה למצוא את מסך הבית!
תתקין מסך בית אחר ואז הוא ישאל אותך להפעיל את מסך הבית הרגיל ויתן לך את השם של האפליקציה או את החדש...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות