בקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק
-
@חייא-שיאומי כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
והנה נגיד עכשיו זה היה פוסט שרציתי לתת לך עליו לייק אבל אני לא יכול.
אם רצית לתת לי אז בטח שחייבים להגדיל את המכסה
סתם סתם@הישבשר-המלומד גם על זה הייתי נותן...
רק אל תתן לי על הפוסט הזה לייק שלא יגמר לך...

-
@הישבשר-המלומד אתה צודק שזה לא יהיה הוגן עכשיו מבחינת אלא שעבדו עד עכשיו אבל המטרה זה שאנשים ישארו בפורום ויעזרו אז אם זה צודק לתת אופציה ליותר זה מה שצריך לעשות...
@חייא-שיאומי טעות!!! לא מחפשים שאנשים ישארו בפורום. ידעת את זה? מחפשים שתהיה כאן עזרה הדדית.
-
@חייא-שיאומי טעות!!! לא מחפשים שאנשים ישארו בפורום. ידעת את זה? מחפשים שתהיה כאן עזרה הדדית.
@מחנה-ידידים אני יודע וזה לא טעות אבל איך מישהו שיודע לעזור ישאר אם אין לו חשק אה?
-
@מחנה-ידידים אני יודע וזה לא טעות אבל איך מישהו שיודע לעזור ישאר אם אין לו חשק אה?
@חייא-שיאומי מי שרוצה לעזור נמצא פה לא בגלל הלייקים. מחילה
-
@חייא-שיאומי מי שרוצה לעזור נמצא פה לא בגלל הלייקים. מחילה
@מחנה-ידידים מי אמר את זה?
אבל זה לא שקר שזה מוסיף דירבון ואני עומד על זה שאם לא היה מוניטין ודרגות היה יורד שלושתרבע מהפורום בבירור -
@מחנה-ידידים מי אמר את זה?
אבל זה לא שקר שזה מוסיף דירבון ואני עומד על זה שאם לא היה מוניטין ודרגות היה יורד שלושתרבע מהפורום בבירור@חייא-שיאומי והיו נשארים המומחים האמיתיים. תודה
-
@חייא-שיאומי והיו נשארים המומחים האמיתיים. תודה
@מחנה-ידידים שכח מזה המומחים האמתיים התחילו כאן..
החוץ מזה שאם אני אומר לך שאתה מתחיל מ0 מוניטין מחדש היית רוצה? -
@מחנה-ידידים שכח מזה המומחים האמתיים התחילו כאן..
החוץ מזה שאם אני אומר לך שאתה מתחיל מ0 מוניטין מחדש היית רוצה?@חייא-שיאומי יאללה איתך... קודם כל זה לא נכון. ב' 0 מוניטין זה לא כזה גרוע...
-
@חייא-שיאומי יאללה איתך... קודם כל זה לא נכון. ב' 0 מוניטין זה לא כזה גרוע...
@מחנה-ידידים
א בוא נפסיק את הוויכוח צדדיו הובנו לחלוטין
ב בלי קשר תפתח משתמש חדש מה הבעיה? -
@מחנה-ידידים
א בוא נפסיק את הוויכוח צדדיו הובנו לחלוטין
ב בלי קשר תפתח משתמש חדש מה הבעיה?@חייא-שיאומי אולי פתחתי?

-
ובאמת שאני לא רוצה להמשיך את הויכוח אבל בוא נודה שזה נתן לכל אחד דירבון גם לך
לא צריך לשחק אותה איזה חסר רגשות שמעניין אותו נטו עזרה לזולת כי זה מצווה, אנחנו אנחנו אנושיים וזה לגיטימי לגמרי... -
@חייא-שיאומי אולי פתחתי?

@מחנה-ידידים הייתי שם לך לייק אבל אתה יודע...
-

אני מאמין שהרבה אנשים כאן שעם עין טובה ורוצים להגיד מילה טובה על פוסטים וכדומה, אך דא עקא שהלייקם מוגבלים ל 20 בלבד ביום, כמות קטנה ביותר ביחס לכמות ההודעות בפורום שהולכים וגדלים מיום ליום! (30,000 איש, וכמות פוסטים גבוה מאוד שלא היה בעבר בשעת הגבלת הלייקים) כך שהמגבלה הזו של 20 לייקים ליום לא מספיקה כלל יחסית לכמות הגדולה.
מה שגורם שהרבה הודעות שאמורים לקבל לייקים ולשדר גם אמינות, לא מקבלים את מקומם הראוי.מה עוד, שמכיון שנגמר הכמות לייקים, אנשים כותבים פוסטים של תודה רבה, וכדומה, מה שיכול גם להספים את הפורום, כך שההגבלה של 20 לייקים, מרובה הנזק מהתועלת.
לכן לדעתי, לייעול הפורום, כדאי להרחיב יותר את כמות הלייקים ליום!
ליתר דיוק, כמובן לא מדובר על לייקים ללא הגבלה, אלא הרחבה מעט לדוגמא ל 50 לייקים ביום
בכמה מילים לכל החולקים ולסוברים שאין צורך בכלל (או) בהרחבת הלייקים.
לולי הלייקים, לא ההיתי פה בפורום
שאני מפיץ תוכנה בחינם ומשקיע עליה, לולי היה לייקים למה שההיתי מוכן לעשות את זה,
ולכל החולקים עוד שאלה למחשבה:
האם לולי הלייקים ההיתם מפיצים מדריך / תוכנה חינם...? -
בכמה מילים לכל החולקים ולסוברים שאין צורך בכלל (או) בהרחבת הלייקים.
לולי הלייקים, לא ההיתי פה בפורום
שאני מפיץ תוכנה בחינם ומשקיע עליה, לולי היה לייקים למה שההיתי מוכן לעשות את זה,
ולכל החולקים עוד שאלה למחשבה:
האם לולי הלייקים ההיתם מפיצים מדריך / תוכנה חינם...?@CSS-0 סוף סוף בן אדם אמיתי ואלה שהייתי שם לך 1000 לייקים

-
נראה שהדיון פה יצא מגדר הענייני ומוצה.
כל הדעות והמחלוקות נשנו כאן.
עכשיו נראה לי כדאי לתת ל @מנהלים להחליט. -
נראה שהדיון פה יצא מגדר הענייני ומוצה.
עכשיו נראה לי כדאי לתת ל @מנהלים להחליט.@אברהם-גלסר כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
לא הייתי קורא לזה "מחלוקת"... 98.9% מהכותבים כאן, בעד הרחבת הכמות בצורה מבוקרת, לדוגמא 50 מינימום ביום, ביחס לכמות הפוסטים הגדלה
-
@אברהם-גלסר כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
לא הייתי קורא לזה "מחלוקת"... 98.9% מהכותבים כאן, בעד הרחבת הכמות בצורה מבוקרת, לדוגמא 50 מינימום ביום, ביחס לכמות הפוסטים הגדלה
@לשכת-הרב אה"נ
-
@הישבשר-המלומד כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
לדוגמא משהו מיעץ לי משהו בנודע לאיפוס של המכשיר שלי לדוגמא אם אין לו הרבה מוניטין אז מסתמא אין לו הרבה ניסיון
ממש לא מחייב!!!
אולי הוא מתקן טלפונים כבר חמש שנים ורק עכשיו הוא הצטרף לפורום@טופ-שבמתמחים כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
אולי הוא מתקן טלפונים כבר חמש שנים ורק עכשיו הוא הצטרף לפורום
לזה באמת יש את הפתרון שהציעו פה באחד מהצעות יעול
להוסיף תיגיות מומחה לפי הנושא
למשל מומחה תיכנות או מומחה לרוט באנרואיד
ועוד משהו לגביי מה ש @css-0 אמר שבלי לייקים הוא לא היה עושה את כל מה שהוא עשה (ושאפו על מה שעשית)
אם לייק היה דבר זול לא היית נהנה ממנו כמו שנהנת עכשיו -
@טופ-שבמתמחים כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
אולי הוא מתקן טלפונים כבר חמש שנים ורק עכשיו הוא הצטרף לפורום
לזה באמת יש את הפתרון שהציעו פה באחד מהצעות יעול
להוסיף תיגיות מומחה לפי הנושא
למשל מומחה תיכנות או מומחה לרוט באנרואיד
ועוד משהו לגביי מה ש @css-0 אמר שבלי לייקים הוא לא היה עושה את כל מה שהוא עשה (ושאפו על מה שעשית)
אם לייק היה דבר זול לא היית נהנה ממנו כמו שנהנת עכשיו@לנציצ כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
אם לייק היה דבר זול לא היית נהנה ממנו כמו שנהנת עכשיו
תמצטת במשפט אחד מה שאני מנסה כבר להסביר פה שעה.
-
@לנציצ כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
אם לייק היה דבר זול לא היית נהנה ממנו כמו שנהנת עכשיו
תמצטת במשפט אחד מה שאני מנסה כבר להסביר פה שעה.
@הישבשר-המלומד @לנציצ ממש לא! בבקשה תעברו על ההודעות לפני שאתם כותבים
לא מדובר כאן על לייקים ללא הגבלה, אלא על הרחבה מ 20 ל 50 פחות או יותר
וזה לא מוזיל אלא אדרבה נותן מקום לפוסטים ראויים וגם מונע הספמהאא"כ אתה חושב שגם 50 זה מוזיל.. אבל לא מסתבר כך, אבל אם זו דעתך אני מכבד זאת
[הדגשתי את הפוסט למשתמשים אחרים, למנוע הודעות חוזרות על עצמם של משתמשים]