בקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק
-
@nazyoda267 לא. אני אומר את זה כי זו האמת. יש פה הרבה אנשים שלא חיפשו שילייקו להם בתחילת דרכם בפורום.
@מחנה-ידידים מה הקשר אבל אתה אולי לא זוכר אבל אתה יכול לכתוב פוסט כל דקה רק עד 5 מוניטין שזה מעצבן ואני לא חושב שיש אחד שנהנה מזה
-
@הישבשר-המלומד אתה צודק שזה לא יהיה הוגן עכשיו מבחינת אלא שעבדו עד עכשיו אבל המטרה זה שאנשים ישארו בפורום ויעזרו אז אם זה צודק לתת אופציה ליותר זה מה שצריך לעשות...
-
@הישבשר-המלומד אתה צודק שזה לא יהיה הוגן עכשיו מבחינת אלא שעבדו עד עכשיו אבל המטרה זה שאנשים ישארו בפורום ויעזרו אז אם זה צודק לתת אופציה ליותר זה מה שצריך לעשות...
@חייא-שיאומי כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
אז אם זה צודק לתת אופציה ליותר זה מה שצריך לעשות...
השאלה אם זה צודק...
-
@חייא-שיאומי כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
השאלה אם זה צודק...
@הישבשר-המלומד על זה אנחנו דנים

-
השאלה אם זה צודק...
@הישבשר-המלומד והנה נגיד עכשיו זה היה פוסט שרציתי לתת לך עליו לייק אבל אני לא יכול...
-
@הישבשר-המלומד על זה אנחנו דנים

@חייא-שיאומי אתה לא מסכים איתי שמשתמש שיש לו 20 מוניטין ומשתמש שיש לו 2K מונטין אני יותר סומך על ה 2K ולא סתם אז הלייקים יורידו את הרמה
-
@הישבשר-המלומד והנה נגיד עכשיו זה היה פוסט שרציתי לתת לך עליו לייק אבל אני לא יכול...
והנה נגיד עכשיו זה היה פוסט שרציתי לתת לך עליו לייק אבל אני לא יכול.
אם רצית לתת לי אז בטח שחייבים להגדיל את המכסה
סתם סתם -
@חייא-שיאומי אתה לא מסכים איתי שמשתמש שיש לו 20 מוניטין ומשתמש שיש לו 2K מונטין אני יותר סומך על ה 2K ולא סתם אז הלייקים יורידו את הרמה
@הישבשר-המלומד בגלל זה אמרנו שיהיה הגבלה של מוניטין כמה אתה תוכל לתת כל יום!
-
והנה נגיד עכשיו זה היה פוסט שרציתי לתת לך עליו לייק אבל אני לא יכול.
אם רצית לתת לי אז בטח שחייבים להגדיל את המכסה
סתם סתם@הישבשר-המלומד גם על זה הייתי נותן...
רק אל תתן לי על הפוסט הזה לייק שלא יגמר לך...

-
@חייא-שיאומי טעות!!! לא מחפשים שאנשים ישארו בפורום. ידעת את זה? מחפשים שתהיה כאן עזרה הדדית.
-
@חייא-שיאומי טעות!!! לא מחפשים שאנשים ישארו בפורום. ידעת את זה? מחפשים שתהיה כאן עזרה הדדית.
@מחנה-ידידים אני יודע וזה לא טעות אבל איך מישהו שיודע לעזור ישאר אם אין לו חשק אה?
-
@מחנה-ידידים אני יודע וזה לא טעות אבל איך מישהו שיודע לעזור ישאר אם אין לו חשק אה?
@חייא-שיאומי מי שרוצה לעזור נמצא פה לא בגלל הלייקים. מחילה
-
@חייא-שיאומי מי שרוצה לעזור נמצא פה לא בגלל הלייקים. מחילה
@מחנה-ידידים מי אמר את זה?
אבל זה לא שקר שזה מוסיף דירבון ואני עומד על זה שאם לא היה מוניטין ודרגות היה יורד שלושתרבע מהפורום בבירור -
@מחנה-ידידים מי אמר את זה?
אבל זה לא שקר שזה מוסיף דירבון ואני עומד על זה שאם לא היה מוניטין ודרגות היה יורד שלושתרבע מהפורום בבירור@חייא-שיאומי והיו נשארים המומחים האמיתיים. תודה
-
@חייא-שיאומי והיו נשארים המומחים האמיתיים. תודה
@מחנה-ידידים שכח מזה המומחים האמתיים התחילו כאן..
החוץ מזה שאם אני אומר לך שאתה מתחיל מ0 מוניטין מחדש היית רוצה? -
@מחנה-ידידים שכח מזה המומחים האמתיים התחילו כאן..
החוץ מזה שאם אני אומר לך שאתה מתחיל מ0 מוניטין מחדש היית רוצה?@חייא-שיאומי יאללה איתך... קודם כל זה לא נכון. ב' 0 מוניטין זה לא כזה גרוע...
-
@חייא-שיאומי יאללה איתך... קודם כל זה לא נכון. ב' 0 מוניטין זה לא כזה גרוע...
@מחנה-ידידים
א בוא נפסיק את הוויכוח צדדיו הובנו לחלוטין
ב בלי קשר תפתח משתמש חדש מה הבעיה? -
@מחנה-ידידים
א בוא נפסיק את הוויכוח צדדיו הובנו לחלוטין
ב בלי קשר תפתח משתמש חדש מה הבעיה?@חייא-שיאומי אולי פתחתי?

-
ובאמת שאני לא רוצה להמשיך את הויכוח אבל בוא נודה שזה נתן לכל אחד דירבון גם לך
לא צריך לשחק אותה איזה חסר רגשות שמעניין אותו נטו עזרה לזולת כי זה מצווה, אנחנו אנחנו אנושיים וזה לגיטימי לגמרי... -
@חייא-שיאומי אולי פתחתי?

@מחנה-ידידים הייתי שם לך לייק אבל אתה יודע...
עבדתי על זה ובצדק אם יעלו את רמת המוניטין זה יעבד את המומנטום