בקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק
-
אני מאמין שככל ויהיו באמת יותר תגובות כאן על ההצעת ייעול, המנהלים ירחיבו את האופציה לתועלת כל משתמשי הפורום
-
@לשכת-הרב
אני גם תומך בזה
אני לפעמים מחפש אחרי פוסטים שפחות טובים מפוסט שאני רוצה לתת כרגע לייק -

אני מאמין שהרבה אנשים כאן שעם עין טובה ורוצים להגיד מילה טובה על פוסטים וכדומה, אך דא עקא שהלייקם מוגבלים ל 20 בלבד ביום, כמות קטנה ביותר ביחס לכמות ההודעות בפורום שהולכים וגדלים מיום ליום! (30,000 איש, וכמות פוסטים גבוה מאוד שלא היה בעבר בשעת הגבלת הלייקים) כך שהמגבלה הזו של 20 לייקים ליום לא מספיקה כלל יחסית לכמות הגדולה.
מה שגורם שהרבה הודעות שאמורים לקבל לייקים ולשדר גם אמינות, לא מקבלים את מקומם הראוי.מה עוד, שמכיון שנגמר הכמות לייקים, אנשים כותבים פוסטים של תודה רבה, וכדומה, מה שיכול גם להספים את הפורום, כך שההגבלה של 20 לייקים, מרובה הנזק מהתועלת.
לכן לדעתי, לייעול הפורום, כדאי להרחיב יותר את כמות הלייקים ליום!
ליתר דיוק, כמובן לא מדובר על לייקים ללא הגבלה, אלא הרחבה מעט לדוגמא ל 50 לייקים ביום
@לשכת-הרב אולי לפי כמות מוניטין, למשל כל 100 או 50 מוניטין - עוד לייק ליום.
-
@אברהם-גלסר כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
תודה על החיזוק
-
@אברהם-גלסר כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
אולי לפי כמות מוניטין, למשל כל 100 או 50 מוניטין - עוד לייק ליום.
רעיון, אבל עדין זה תוספת קטנה מאוד ביחס לכמות ההודעות וכמות המפרסמים, הגענו כבר ל 30K בפורום, כך שצריכים להתאים את המגבלה בהתאם לגודל כעת ולא לפי הגודל הקטן שהיה בשעת כתיבת המגבלה
-
רעיון, אבל עדין זה תוספת קטנה מאוד ביחס לכמות ההודעות וכמות המפרסמים, הגענו כבר ל 30K בפורום, כך שצריכים להתאים את המגבלה בהתאם לגודל כעת ולא לפי הגודל הקטן שהיה בשעת כתיבת המגבלה
-
@לשכת-הרב הלכת רחוק
30000?? תוריד, תוריד... בפועל יש גג 5000 אולי קצת יותר. -
@לשכת-הרב כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
תסלחו לי שאני לא יכול להגיב לכם בלייק
אני עדין מאתמול על המגבלה של ה 20...אני מבין שיצירת הנושא הזה היה מתסכול...
אבל אולי באמת הגיע הזמן שנפסיק לחלק "סתם" לייקים
הלייקים נועדו לצורך מקצועי וכו' ולא סתם לאומר תודה -
@לשכת-הרב הלכת רחוק
30000?? תוריד, תוריד... בפועל יש גג 5000 אולי קצת יותר.@אברהם-גלסר
אני חושב שעדיף גם שיהי' מלא לייקים כי כולם נהנים מזה בסופו של דבר (!)
אבל כן חשוב שיהי' מגבלה -
@אברהם-גלסר
אני חושב שעדיף גם שיהי' מלא לייקים כי כולם נהנים מזה בסופו של דבר (!)
אבל כן חשוב שיהי' מגבלה@תמיד הלייקים יאבדו מהערך שלהם אם יהיו כל כך נזילים - דווקא זה שהם די מוגבלים מייקר אותם.
ועדיין...
-
@לשכת-הרב כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
תסלחו לי שאני לא יכול להגיב לכם בלייק
אני עדין מאתמול על המגבלה של ה 20...אני מבין שיצירת הנושא הזה היה מתסכול...
הלייקים נועדו לצורך מקצועי וכו' ולא סתם לאומר תודה@3157686 כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
א"כ אדרבה שיהי אפשרות להגיב גם בצורה של סמיילי וכו' - תודה/נכון /שמח/מצחיק וכו'
כי כשאתה נהנה ממשהו אתה רוצה להגיב גם אם זה לא באמת מה שכתוב בחוקים על הלייק -
@3157686 כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
כי כשאתה נהנה ממשהו אתה רוצה להגיב גם אם זה לא באמת מה שכתוב בחוקים על הלייק@תמיד כמו בפורומים אחרים
-
@תמיד הלייקים יאבדו מהערך שלהם אם יהיו כל כך נזילים - דווקא זה שהם די מוגבלים מייקר אותם.
ועדיין...
עוד לייק ליום
זה לא מורגש
-
@תמיד כמו בפורומים אחרים
@מחנה-ידידים כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
@תמיד כמו בפורומים אחרים
זה אולי סיבה שלא...
@לשכת-הרב מה שכן מעניין שאני פעם עברתי את מכסת הלייקים ואחרי איזה שעה פתאום הי' לי אפשרות להשים עוד
-
עוד לייק ליום
זה לא מורגש
@תמיד אלא אם כן אתה על 1000 ואז יש לך עוד 10 שזה כן מורגש... או 20 או לא משנה מה
-
@3157686 כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
כי כשאתה נהנה ממשהו אתה רוצה להגיב גם אם זה לא באמת מה שכתוב בחוקים על הלייק@תמיד כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
וא"כ אדרבה שיהי אפשרות להגיב גם בצורה של סמיילי וכו' - תודה/נכון /שמח/מצחיק וכו'
כי כשאתה נהנה ממשהו אתה רוצה להגיב גם אם זה לא באמת מה שכתוב בחוקים על הלייקאני מסכים לגמרי
המגבלה היא חשובה והכרחית לצורך סינון מסוים
וברור שיהיה אפשר להגיב בצורה של לייק הלייקים יהיו פרמטר הרבה יותר אמין לגבי מקצועיות... -
@תמיד כתב בבקשה | הצעת ייעול - להרחיב יותר את כמות הלייקים ביום, 20 לא מספיק:
וא"כ אדרבה שיהי אפשרות להגיב גם בצורה של סמיילי וכו' - תודה/נכון /שמח/מצחיק וכו'
כי כשאתה נהנה ממשהו אתה רוצה להגיב גם אם זה לא באמת מה שכתוב בחוקים על הלייקאני מסכים לגמרי
המגבלה היא חשובה והכרחית לצורך סינון מסוים
וברור שיהיה אפשר להגיב בצורה של לייק הלייקים יהיו פרמטר הרבה יותר אמין לגבי מקצועיות...היה נושא על הרעיון לבטל את המוניטין...
-
היה נושא על הרעיון לבטל את המוניטין...