בירור | מגדילי טווח בחיבור קווי – משנים סיסמה אוטומטית ומפנים לעמוד הראוטר?
-
שלום לכולם. שמתי לב שמאז שעברתי לאינטרנט סיבים, מגדילי הטווח שלי (שמחוברים כולם בחיבור קווי ולא ב-Wi-Fi)
מגדירים לעצמם אוטומטית את אותה הסיסמה ואותו שם הרשת כמו של הראוטר הראשי.
בעבר, לפני הסיבים, לכל מגדיל היה שם וסיסמה משלו.
בנוסף, כשאני מנסה להיכנס לכתובת ה-IP של הגדרות מגדיל הטווח, המערכת זורקת אותי ישירות לעמוד ההגדרות של הראוטר הראשי.
האם זה המצב התקין בסיבים?
ואם כן אייך אפשר לנתק את הסנכרון הזה ולהפוך אותם לנקודות גישה (Access Points) עצמאיות?
אשמח לעזרת המומחים כאן,
תודה מראש! -
ש שקיעות בלימוד סימן נושא זה כשאלה
-
שלום לכולם. שמתי לב שמאז שעברתי לאינטרנט סיבים, מגדילי הטווח שלי (שמחוברים כולם בחיבור קווי ולא ב-Wi-Fi)
בנוסף, כשאני מנסה להיכנס לכתובת ה-IP של הגדרות מגדיל הטווח, המערכת זורקת אותי ישירות לעמוד ההגדרות של הראוטר הראשי.
ואם כן אייך אפשר לנתק את הסנכרון הזה ולהפוך אותם לנקודות גישה (Access Points) עצמאיות?
אשמח לעזרת המומחים כאן,
תודה מראש!@שקיעות-בלימוד
גם כשאתה מנתק את החיבור השם זהה לראוטר המקורי ?
או רק כשזה מחובר ? -
אשמח לעזרת המומחים כאן,
תודה מראש!@שקיעות-בלימוד לא קשור לסיבים, זה הראוטר שהחלפת שתומך בMESH
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות