שיתוף | האפליקציה הבאה שלי
-
@יאיר-דניאל כן הוא הסביר לי אני חשבתי שהוא רצה אפליקציה חדשה...
@חייא-שיאומי
אני רק מקווה שאתם באמת יודעים איך זה עבד בכשרים -
@מחנה-ידידים אפליקציה לשליטה מרחוק אופליין אפשרי? יענו יש לי אינטרנט בטלפון ואני רוצה לראות ולהישתמש בו דרך הטבלאט בלי שהטאבלט מחובר לאינטרנט.. אולי דרך וויפי..
-
@מחנה-ידידים אפליקציה לשליטה מרחוק אופליין אפשרי? יענו יש לי אינטרנט בטלפון ואני רוצה לראות ולהישתמש בו דרך הטבלאט בלי שהטאבלט מחובר לאינטרנט.. אולי דרך וויפי..
@רוצהלדעת קודם כל מה זה קשור לנושא הזה דבר שני אם זה דרך וואיי פיי אז זה דרך אינטרנט!
-
@חייא-שיאומי
אני רק מקווה שאתם באמת יודעים איך זה עבד בכשרים@3157686 תסביר תגיד לי מה אתה רוצה שיהיה אולי אני יוסיף
-
@רוצהלדעת קודם כל מה זה קשור לנושא הזה דבר שני אם זה דרך וואיי פיי אז זה דרך אינטרנט!
@חייא-שיאומי כתב בשיתוף | האפליקציה הבאה שלי:
קודם כל מה זה קשור לנושא הזה דבר שני אם זה דרך וואיי פיי אז זה דרך אינטרנט!
א-הבנתי שאתה מחפש רעיונות לאפליקציות..
ב-אם אני לא טועה יש דרך חיבור וויפי (כמו בלוטוס..) בלי אינטרנט.. -
@חייא-שיאומי כתב בשיתוף | האפליקציה הבאה שלי:
קודם כל מה זה קשור לנושא הזה דבר שני אם זה דרך וואיי פיי אז זה דרך אינטרנט!
א-הבנתי שאתה מחפש רעיונות לאפליקציות..
ב-אם אני לא טועה יש דרך חיבור וויפי (כמו בלוטוס..) בלי אינטרנט..@רוצהלדעת תסביר מה בידיוק אתה רוצה שהאפליציה תעשה
-
@חייא-שיאומי שיהיה אפשרי לשלוט על הטלפון בלי חיבור אינטרנט בטאבלט..
-
@חייא-שיאומי שיהיה אפשרי לשלוט על הטלפון בלי חיבור אינטרנט בטאבלט..
-
@רוצהלדעת כבד מידי על ויפי ללא חיבור שיסכרן בנהם
@הישבשר-המלומד כתב בשיתוף | האפליקציה הבאה שלי:
כבד מידי על ויפי ללא חיבור שיסכרן בנהם
ואם זה רק למערכת(שיחות הודעות)?
-
כבד מידי על ויפי ללא חיבור שיסכרן בנהם
ואם זה רק למערכת(שיחות הודעות)?
-
@רוצהלדעת כן, אפשרי אבל אז כבר אפשר להשתמש בבלוטוס כי זה יותר נגיש למשתמשים כי יש הרבה חבר'ה שהוויפי חסום.
אפשרי אבל אז כבר אפשר להשתמש בבלוטוס כי זה יותר נגיש למשתמשים כי יש הרבה חבר'ה שהוויפי חסום.
מבחינתי סבבה..
-
אפשרי אבל אז כבר אפשר להשתמש בבלוטוס כי זה יותר נגיש למשתמשים כי יש הרבה חבר'ה שהוויפי חסום.
מבחינתי סבבה..
-
@רוצהלדעת אז כבר יש כזה דבר בבלוטוס...
-
-
@הישבשר-המלומד אתה אולי זוכר כותרת או משהו..? לצמצם חיפוש..?
-
@הישבשר-המלומד אתה אולי זוכר כותרת או משהו..? לצמצם חיפוש..?
@רוצהלדעת https://mitmachim.top/topic/18219/יישום-להתכתבות-דרך-הבלוטוס/31 פה היה משהו חפש שם...
-
@רוצהלדעת https://mitmachim.top/topic/18219/יישום-להתכתבות-דרך-הבלוטוס/31 פה היה משהו חפש שם...
-
@הישבשר-המלומד תיצור לו מה הבעיה?
-
אני באמצע לפתח שני תוכנות ווינדוס מענינות חינמיות אבל נגמרה לי מכסת ה-AI (Copilot)
-
אני באמצע לפתח שני תוכנות ווינדוס מענינות חינמיות אבל נגמרה לי מכסת ה-AI (Copilot)
@hartkhartk ו...?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות