בעיה | כרטיס זיכרון נדפק
-
קניתי כרטיס מעליאקספרס של קודאק 32 גיגה ועכשיו לאחר שצילמתי הרבה פתאום כותב במצלמה שגיאה ואין איך לראות תמונות וכשאני מכניס למחשב כותב לי שיש רק 1.86 גיגה זיכרון בכרטיס והכל פנוי ניסתי כמה תוכנות והכל נשאר אותו דבר מה עושים יש לציין שהרבה זמן יכלתי לראות תמונות במצלמה כלומר זה כן שמר איפה שהוא על הכרטיס את התמונות אבל אין לי מושג איך להגיע לזה אם אפשר בכלל
-
קניתי כרטיס מעליאקספרס של קודאק 32 גיגה ועכשיו לאחר שצילמתי הרבה פתאום כותב במצלמה שגיאה ואין איך לראות תמונות וכשאני מכניס למחשב כותב לי שיש רק 1.86 גיגה זיכרון בכרטיס והכל פנוי ניסתי כמה תוכנות והכל נשאר אותו דבר מה עושים יש לציין שהרבה זמן יכלתי לראות תמונות במצלמה כלומר זה כן שמר איפה שהוא על הכרטיס את התמונות אבל אין לי מושג איך להגיע לזה אם אפשר בכלל
-
@המתקין אפשר לפנות אליי במייל anytechfix@gmail.com
-
תוכנות שיחזור רגילים לא יעזרו?
כי יש כמה מפורום
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות