שיתוף | יצירת תמונות ב ai
-
רציתי לשתף על פרויקט שאני מתחיל
לייתר דיוק היום ממש התחלתי אותוזה בעצם כלי שיוצר תמונות בסגנון של משניות מאוירות אבוקה ודומיו
כמובן שזה לא מתקרב לאמנים האמיתיים
אבל זה בסופו של יום רק Ai ולא אבישי חן או מוטי הלרכמה דוגמאות לטעימה
נסו לנחש מה מספרת כל תמונה
מיושם בה עיקרון ה 3 שניות
שבתוך 3 שניות ילד אמור להבין על מה המשנה מדברת מתוך האיורכל תמונה מיוצרת מפרומפט בלי תיקונים איך שנכנס ככה יצא

אשמח לשמוע תגובות הקהל
וכמובן ביקורות ותובנות לשיפור@עניו-כמשה מקסים, תמונות ברורות וחד-משמעיות.
מצויין שגם אין עודף פרטים שמסיטים מהנקודה המרכזית.
עלה והצלח!הערה קטנה - בתמונה של העז הקופצת מראש הגג - הכלים נשברו לפני שנפלה עליהם...
-
כיוון חשיבה עמוק ויפה, אני ממש אהבתי, אתה עובד יפה,
תמונות יפות מאוד!!!
ממש מיוחדות, ומאוד ברורות.מעניין לאן זה יגיע התמונות האלה
אשמח לשמוע מכל אחד הצעות לשיפורים של התמונות
אולי יותר צבעים אולי יותר מצחיק אולי יותר אמיתי או הפוך יותר דמיוני..אשמח לשמוע מה אתם אומרים
כמו שכתבתי זה אמור להיות כלי עזר ללימוד המשניות בדומה למשניות של אבוקה
אם יש מקום לשיפורים אני אשמח לשמוע@עניו-כמשה
א. צריך שיהיה ציורים שילדים מתחברים
ב. פרטים מאוד ברורים
ג. הכי דומה למה שהם מכירים
ד. לדעתי יהיה יותר מגניב לשים איזה חצי משפט, משפט בתמונה
ה. וכמו שאתה נותן את הלב שלך לביקורת, ככה הלב שלך לא יספיק להיות מסופק מהעשייה שלך -
תודה לכולם על התובנות והביקורות זה מאוד חשוב לי שתדעו! אין מושלם כמובן בAI זה אף פעם לא יהיה מוטי הלר או אבישי חן אבל חשוב לי שיהיה סגנון דומה לזה כמה שאפשר
לכן כל מחשבה וביקורת חשובה לשיפור התוכנה
לגבי הכלב והגדי זה נכון שהם נשברים לפני אבל הנקודה הוא שילד מבין את מה שהמשנה מדברת תוך 3 שניות זה כל הרעיון שעומד אצלי מאחורי המיזם הזה
אז הסיעור מוחות הזה מאוד חשוב לי ואני ממש אשמח לשמוע מכם עוד הצעות לשיפור התמונות
אם תוכלו מהידיעות שלכם עם לימוד המשניות עם הילדים במשניות אבוקה או שאתם סתם מכירים את זה [גם אם אין לכם עדיין ילדים] תנו לי רעיונות לשיפור
אני משתדל ליישם כמה שיותר
-
עוד תמונה לדוגמא

הפרומפט שהוא קיבל:
תיצור לי תמונה של שדה שחורשים אותה עם שור וחמור בכדי להמחיש את האיסור של איסור לחרוש בשור וחמור יחדיו
אולי מדי פעם אעלה תמונות כדי לשמוע חוות דעתכם לשיפור התמונות בע"ה
@עניו-כמשה יפה, אבל האיקס לא מיד מזוהה כאיקס בגלל שהוא עשוי מעץ. אני בתחילה חשבתי שהוא איזשהו עול ששמים על השור או משהו... כדאי שהאיקס יהיה אדום ולא כחלק מהתמונה.
-
@עניו-כמשה יפה, אבל האיקס לא מיד מזוהה כאיקס בגלל שהוא עשוי מעץ. אני בתחילה חשבתי שהוא איזשהו עול ששמים על השור או משהו... כדאי שהאיקס יהיה אדום ולא כחלק מהתמונה.
-
עוד דוגמא אחת

ולמי ששואל זה הפרומפט שכתבתי
תיצור לי שוק יהודי בזמן המשנה עם הרבה דוכנים שמוכרים כל מיני דברים שהכל יראה חי ויפה עם הרבה צבעים
@עניו-כמשה
שים לב לזה..

-
@עניו-כמשה
מה באת להראות ?שתעלה לנו יצירות גם מצ'אט GPT
-
@עניו-כמשה
מה באת להראות ?שתעלה לנו יצירות גם מצ'אט GPT
-
עוד דוגמא

גילוי נאות: עד עכשיו התמונות היו מג'ם מאוד חזק שבניתי לצורך זה שיצר לי אותם
ברקע עבדתי על תוכנה שעושה את זה ויוצרת תמונות לפי פרומפט פשוט מאוד
עד עכשיו התוצאות שלה לא היו קרובות לג'ם ויותר נכון היו גרועותאבל עכשיו בס"ד זה תוצר מלא של התוכנה עצמה
זה שיפור עצום ומשמח מאוד
כי אני רואה שהצלחתי לבנות תוכנה שיוצרת את זה בצורה מדהימהאגב הפרומפט זה אותו פרומפט שהבאתי מקודם שנתתי לג'ם ואני רואה שהתוכנה הצליחה ליצור תמונה הרבה יותר מוחשית וקרובה לבקשה
אשמח לכל ביקורת בונה ותובנות חשובות ממכם
-
עוד דוגמא

גילוי נאות: עד עכשיו התמונות היו מג'ם מאוד חזק שבניתי לצורך זה שיצר לי אותם
ברקע עבדתי על תוכנה שעושה את זה ויוצרת תמונות לפי פרומפט פשוט מאוד
עד עכשיו התוצאות שלה לא היו קרובות לג'ם ויותר נכון היו גרועותאבל עכשיו בס"ד זה תוצר מלא של התוכנה עצמה
זה שיפור עצום ומשמח מאוד
כי אני רואה שהצלחתי לבנות תוכנה שיוצרת את זה בצורה מדהימהאגב הפרומפט זה אותו פרומפט שהבאתי מקודם שנתתי לג'ם ואני רואה שהתוכנה הצליחה ליצור תמונה הרבה יותר מוחשית וקרובה לבקשה
אשמח לכל ביקורת בונה ותובנות חשובות ממכם
תוכנה שעושה את זה ויוצרת תמונות לפי פרומפט פשוט מאוד
אונליין או אופליין?
בתשלום או בחינם?אשמח לכל ביקורת בונה ותובנות חשובות ממכם
איפה הנעלים / סנדלים תנכיו"ת?
אני דווקא התחברתי לסגנון היותר בהיר, פחות צבעוני, משווה לתמונה סגנון יותר 'עתיק' ונוסטלגי.
-
אונליין או אופליין?
אני דווקא התחברתי לסגנון היותר בהיר, פחות צבעוני, משווה לתמונה סגנון יותר 'עתיק' ונוסטלגי.
-
-
אונליין או אופליין?
אונליין או אופליין?
בתשלום או בחינם?בעיקרון זה עובד כך שזה שולח בקשה דרך API לשרתים של מי שאבחר ליצירת תמונה
כרגע זה עובד על ננו בננה של גוגל
וכמובן הAPI זה לפי תשלום פר תמונה
לא משהו שמרושש אותך [עלות של 10 אגורות לתמונה בערך] אבל בהחלט לא חינמי כמו ג'םיש אפשרות לעשות את זה חינמי לגמרי עם בקשות API חינמיות אבל עוד לא בדקתי את איכות התמונה שהם מוציאים בפועל
כרגע התוכנה בשלבי בדיקה מתקדמים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
זה משהו שצריך לבקש ממנו במוח שידע להשים נעליים בכל פעם