שאלה | נמאס כבר מהפרסומות בקווי הנייעס!!!
-
@י.-פל. כתב בשאלה | נמאס כבר מהפרסומות בקווי הנייעס!!!:
לגלישה
לגלישה בחדשות וכדומה לא מעבר
מעבר אתה נפטר עד שהם עונים לך
יוצאת לך הנשמה שש פעמים -
סתם מרגיז ההרגשה שחייבים למישהו https://f2.freeivr.co.il/post/172330 והפוסטים אחר כך
-
אתה יודע יש לי מנוי בהוט שנותן לי אפשראות להתקשר בחינם כן כן בלי כסף
רק שכדי שהוט לא יפסידו כלום הם מוסיפים שם פרסומת
יש אפשרות להסיר את הפרסומת ב 20 ש"חעכשיו השאלה מה אתה מעדיף האם את המנוי של הוט בחינם עם פרסומות או את המנוי בתשלום
איך נשמע לך?
-
אתה יודע יש לי מנוי בהוט שנותן לי אפשראות להתקשר בחינם כן כן בלי כסף
רק שכדי שהוט לא יפסידו כלום הם מוסיפים שם פרסומת
יש אפשרות להסיר את הפרסומת ב 20 ש"חעכשיו השאלה מה אתה מעדיף האם את המנוי של הוט בחינם עם פרסומות או את המנוי בתשלום
איך נשמע לך?
@דוד-משה-1 איך מצטרפים למנוי הזה?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@יודע-ומייבין כתב בשאלה | נמאס כבר מהפרסומות בקווי הנייעס!!!:
גם אם מישהו סטה מהנושא - אל תענו לפוסט,
אתה קצת סותר את עצמך
-
@יודע-ומייבין כתב בשאלה | נמאס כבר מהפרסומות בקווי הנייעס!!!:
גם אם מישהו סטה מהנושא - אל תענו לפוסט,
אתה קצת סותר את עצמך
@smct זה ציטוט
-
@smct זה ציטוט
אני יודע
ולכן אמרתי שאם בתקנון כתוב שאסור להגיב ואתה מביא אותו בשביל להגיד שלא יסטו מהנושא
אז איך אתה יכול להיתייחס לחוק אחד ולא להיתייחס לחוק השני שאסור להגיב על כך (גם לומר שאסור לסטות מהנושא) -
מידי מסובך בשבילי בכל מקרה לא משנה כבר לפני שהגבת מחקתי את זה
-
אני רוצה להחזיר את הנושא לפסים מעשיים
אני רוצה לשאול האם זה אפשרי?
כמו שאתם יודעים יש חסימה של חברת התקשורת על מספרים מסוימים,
למשל אי אפשר להתקשר למסרים מהרשות הפלסטינית וכדומה.
באותה מידה (לכאורה) אפשר יהיה ליצור מאגר של המספרים שמצנתקים וחברת התקשורת תחסום אותם מלחייג אלינו.
איך נדווח עליהם?
אולי באתר, אולי בקו טלפוני,
הם כל הזמן מחליפים מספרים?
אז הראשון שייפול בפח ויענה להם, יוכל לדווח ולהציל את כל השארבבקשה בבקשה,
תענו בצורה עניינית, מתוך ידיעה .... -
@לנציצ כתב בשאלה | נמאס כבר מהפרסומות בקווי הנייעס!!!:
למה כשאתה רואה סרטון בגוגל
מובן לך שמישהו צריך להרוויח כסף
ולכן הוא עושה פירסומתהוא לא מכיר פרסומות, הוא בנטפרי...
נטפרי היא גן עדן לגלישה (סליחה על ההשוואה המקוממת). -
@דוד-משה-1 איך מצטרפים למנוי הזה?
@ישיבה-בוחער אין כזה מנוי זה היה בשביל להסביר
-
אני חושב שהמהות של הפוסט הזה הוא לאבדון
אין לו שום תועלת ושם תכלית
וכמו שכולם חושבים... גם אם מישהו חושב שיש לו רעיון איך לעקוף את הפרסומות אני לא חושב שהוא ילך ויספר את זה בפורום מתמחים...
ודי לחכימא ברמיזא -
לא הבנתי האם מי שפותח את הקו משלם 10 שקל בשביל שכל מי שיתקשר אליו לא יהיה לו פרסומות
או שהמשתמש משלם 10 שח בשביל שלא יהיו לו פרסומות בכל הקווים שהוא מתקשר אליהם? -
לא הבנתי האם מי שפותח את הקו משלם 10 שקל בשביל שכל מי שיתקשר אליו לא יהיה לו פרסומות
או שהמשתמש משלם 10 שח בשביל שלא יהיו לו פרסומות בכל הקווים שהוא מתקשר אליהם?@רוצה-לדעת-3 אם אתה רוצה שבכל הקווים של ימות המשיח לא יהיה לך פרסומות
אז אתה משלם 10 ש"ח לחודש אבל אם אתה פותח קו ואתה רוצה שלא יהיה בו פרסומות זה עולה
איזה 300 לחודש -
@רוצה-לדעת-3 אם אתה רוצה שבכל הקווים של ימות המשיח לא יהיה לך פרסומות
אז אתה משלם 10 ש"ח לחודש אבל אם אתה פותח קו ואתה רוצה שלא יהיה בו פרסומות זה עולה
איזה 300 לחודש@יודע-ומייבין פשוט לאחרונה פתחתי קו של ואצפ פון משפחתי וחשבתי שזה 10 שח לבטל את הפרסומות בו אבל לא מצאתי איפה עושים את זה
-
@יודע-ומייבין פשוט לאחרונה פתחתי קו של ואצפ פון משפחתי וחשבתי שזה 10 שח לבטל את הפרסומות בו אבל לא מצאתי איפה עושים את זה
@רוצה-לדעת-3 לא יודע כמה עולה לווצאפ למערכת ivr אני יודע שעולה בערך 300
-
או שהמשתמש משלם 10 שח בשביל שלא יהיו לו פרסומות בכל הקווים שהוא מתקשר אליהם?@רוצה-לדעת-3 גם וגם, דהיינו בעל הקו יכול לשלם בכדי שכל מי שמתקשר להקו לא ישמע פרסומת, וכן כל אחד יכול לשלם בכדי שהוא לא ישמע פרסומות באף קו של ימות.
אני אישית משלם ולפעמים בין חברים הם מדברים על איזה פרסומת ששומעים על הקווים ואני הדפוק היחיד שלא מעודכן
-
@רוצה-לדעת-3 גם וגם, דהיינו בעל הקו יכול לשלם בכדי שכל מי שמתקשר להקו לא ישמע פרסומת, וכן כל אחד יכול לשלם בכדי שהוא לא ישמע פרסומות באף קו של ימות.
אני אישית משלם ולפעמים בין חברים הם מדברים על איזה פרסומת ששומעים על הקווים ואני הדפוק היחיד שלא מעודכן
@נוקיה מסכן