סקר | פיתחתי כלי, נראה לכם יעיל?
-
@תמיד כי זה יפורסם פה בפורום, אני אשמח אם זה יפרוץ ויהיה שימושי לעוד אנשים ברחבי הגלובוס, אבל אני לא יודע מה יהיה עם זה...
ובקשר לאבטחה, יש רגולציה על התוסף שהמפתח מעלה, ואתה גם יכול לראות את הקוד המלא שלו - זה מוריד את קובץ הZIP של התוסף שבפעם הראשונה אתה צריך לטעון אותו בעצמך.@אברהם-גלסר מה עם זה? התקדם משהו?
-
@אברהם-גלסר מה עם זה? התקדם משהו?
-
א אברהם גלסר התייחס לנושא זה
-
אני מסיים עכשיו לפתח מעין "חנות תוספי כרום" לא רשמית.
כל אחד יכול ליצור חשבון מפתח ולהעלות גרסה לתוסף שלו.
גם כל אחד יכול להוריד את התוסף מהאתר של החנות תוספים, וגם להוריד משם תוכנה למחשב שתעשה עדכון אוטומטי לתוסף על ידי סוג של אוטומציה.
המפתח יכול להעלות גרסאות חדשות לאתר, והתוכנה אצל המשתמשים תעשה עדכון אוטומטי.
ככה תוכלו לשתף תוספי כרום לא ארוזים שפיתחתם ולדעת שהמשתמשים מתעדכנים כל הזמן בגרסה החדשה שלהם באופן אוטומטי בלי צורך כל פעם להוריד קובץ חדש ולטעון אותו, ובלי צורך לפתוח משתמש מפתח בגוגל (ולשלם 5$).השאלה שלי, האם נראה לכם שפלטפורמה כזאת תהיה יעילה כאן בפורום וגם באופן כללי?
אם ההסבר שלי לא היה ברור תכתבו ואשתדל לדייק אותו.@אברהם-גלסר יהיה לאתר אפשרות להתקין ישירות למחשב?
-
גם כל אחד יכול להוריד את התוסף מהאתר של החנות תוספים, וגם להוריד משם תוכנה למחשב שתעשה עדכון אוטומטי לתוסף על ידי סוג של אוטומציה.
ככה תוכלו לשתף תוספי כרום לא ארוזים שפיתחתם ולדעת שהמשתמשים מתעדכנים כל הזמן בגרסה החדשה שלהם באופן אוטומטי בלי צורך כל פעם להוריד קובץ חדש ולטעון אותו, ובלי צורך לפתוח משתמש מפתח בגוגל (ולשלם 5$).השאלה שלי, האם נראה לכם שפלטפורמה כזאת תהיה יעילה כאן בפורום וגם באופן כללי?
אם ההסבר שלי לא היה ברור תכתבו ואשתדל לדייק אותו.@אברהם-גלסר יש אפשרות לכשות דבר כזה עם תוסף בשם crx simulator
-
אם ההסבר שלי לא היה ברור תכתבו ואשתדל לדייק אותו.@אברהם-גלסר ראיתי אתר שעושה את זה, אתה מתקין את הסימולטור והוא מתקין לסימולטור ישירות את התוסף שהוא מציע, בלי להוריד למחשב
-
@אברהם-גלסר ראיתי אתר שעושה את זה, אתה מתקין את הסימולטור והוא מתקין לסימולטור ישירות את התוסף שהוא מציע, בלי להוריד למחשב
@The_Yonatan
א. למה אתה כותב שלושה פוסטים נפרדים?
ב. לא הבנתי למה התכוונת... אתה רוצה לומר שיש כבר משהו שעושה את זה? קראת את הפוסט הראשון?
אשמח אם תפרט יותר. -
@The_Yonatan
ב. לא הבנתי למה התכוונת... אתה רוצה לומר שיש כבר משהו שעושה את זה? קראת את הפוסט הראשון?
אשמח אם תפרט יותר.@אברהם-גלסר התכוונתי, יש אתר שמציע תוסף ספציפי שלא חוקי בחנות, (הורדה מיוטיוב) ובמקום לתת אותו בקובץ להתקנה ידנית בכרום הוא נותן קישור לתוסף crx emulator ואחרי שמורידים את התוסף הזה (שהוא בעצם סימולטור לתוספים לא רשמיים) התוסף הורדה מיוטיוב מותקן על התוסף סימולטור ישירות
-
@The_Yonatan
אשמח אם תפרט יותר.@אברהם-גלסר אז אולי תעשה ככה באתר שלך, שהוא מציע תוסף שמשתמש בתוספים בחנות? אולי אפילו עם אפשרות למעבר בין תוספים בתוכו.
-
@אברהם-גלסר התכוונתי, יש אתר שמציע תוסף ספציפי שלא חוקי בחנות, (הורדה מיוטיוב) ובמקום לתת אותו בקובץ להתקנה ידנית בכרום הוא נותן קישור לתוסף crx emulator ואחרי שמורידים את התוסף הזה (שהוא בעצם סימולטור לתוספים לא רשמיים) התוסף הורדה מיוטיוב מותקן על התוסף סימולטור ישירות
@The_Yonatan אבל ככה אין את הקטע של העדכון האוטומטי... למה התוסף הזה טוב? מה הבעיה פשוט לטעון תוסף לא ארוז? אני באמת מנסה להבין.
-
@The_Yonatan אבל ככה אין את הקטע של העדכון האוטומטי... למה התוסף הזה טוב? מה הבעיה פשוט לטעון תוסף לא ארוז? אני באמת מנסה להבין.
@אברהם-גלסר הוא בעיקרון נוצר לאנשים שלא יודעים איך להתקין ידנית תוספים, אבל האתר שעליו דיברתי משתמש בו כדי לא לחסוף את קוד התוסף, זה מאוד שימושי. אם יהיה לך אפשרות כזאת אני אשמח לתת כמה תוספים
-
@אברהם-גלסר הוא בעיקרון נוצר לאנשים שלא יודעים איך להתקין ידנית תוספים, אבל האתר שעליו דיברתי משתמש בו כדי לא לחסוף את קוד התוסף, זה מאוד שימושי. אם יהיה לך אפשרות כזאת אני אשמח לתת כמה תוספים
@The_Yonatan הסתרת הקוד = חוסר אמון, וסיכוי גבוה יותר לתוספים זדוניים בפלטפורמה.
-
@The_Yonatan הסתרת הקוד = חוסר אמון, וסיכוי גבוה יותר לתוספים זדוניים בפלטפורמה.
@אברהם-גלסר אז שיעברו בדיקה
אני פשוט לא רוצה שיעתיקו, זה חודשים של עבודה -
אפשר קישור?
או שזה עוד לא מוכן מספיק? -
@אברהם-גלסר התכוונתי, יש אתר שמציע תוסף ספציפי שלא חוקי בחנות, (הורדה מיוטיוב) ובמקום לתת אותו בקובץ להתקנה ידנית בכרום הוא נותן קישור לתוסף crx emulator ואחרי שמורידים את התוסף הזה (שהוא בעצם סימולטור לתוספים לא רשמיים) התוסף הורדה מיוטיוב מותקן על התוסף סימולטור ישירות
@The_Yonatan אתה מודע לכך שה'הגנה' הזו די ניתנת לחשיפה?
אתה יכול לשנות את הסיומת מCRX לזיפ, או לפתוח באחד מעשרות אלפי האתרים שעושים את זה.
תוספים זה דבר שאי אפשר להגן על הקוד מקור שלו.
וגם זה מחשיד..