בירור | הקמת מרכזיה טלפונית
-
@mp3 בשביל זה לדעתי לא צריך דוקא IVR, יש גם חברות כמו בזק, אינטרנט אתרוג ועוד המון, תעשה סקר שוק.
-
-
@עידו300 כתב בבירור | הקמת מרכזיה טלפונית:
תתקשר תשאל מחירים.
הצעות מחיר כבר קבלתי כמה,
אבל אין חכם כבעל הנסיון ולכן אני רוצה לשמוע מבעלי נסיון בענין, שלא יהיה לי הפתעות שלא אצטרך כל חודשיים להחליף חברה בגלל איזה בעיה שלא גיליתי מקודם, (ובזה יש לי כבר נסיון (בתחומים אחרים), וכל אחד גם יכול להעיד על עצמו). -
-
תתקשר תשאל מחירים.
הצעות מחיר כבר קבלתי כמה,
אבל אין חכם כבעל הנסיון ולכן אני רוצה לשמוע מבעלי נסיון בענין, שלא יהיה לי הפתעות שלא אצטרך כל חודשיים להחליף חברה בגלל איזה בעיה שלא גיליתי מקודם, (ובזה יש לי כבר נסיון (בתחומים אחרים), וכל אחד גם יכול להעיד על עצמו). -
@תמיד אני בעד, אם יצא מזה משהו - מצוין.
אני עשיתי אותו הדבר על אותו תחום כאן בפורום, לא יצא מזה כלום, חוץ מחיפוש עצמאי באנטרנט וסבב טלפונים. -
אני עשיתי אותו הדבר על אותו תחום כאן בפורום, לא יצא מזה כלום,
אם לא היית עושה את הסיבוב כאן בפורום היית אוכל ת'צמך עד עכשיו כי אולי הייתי מוצא משהו יותר טוב..
@תמיד אולי הייתי אוכל את עצמי, כי הייתי מדמיין שכאן נמצא כל המידע וכאן בטוח יש כאלו שיש להם ניסיון ורק מחכים לחלוק אותו איתי הקטן (כך חשבתי... בכל זאת יש כאן קטגוריה שלימה על IVR)... אבל אם כן זו הייתה טעות, כי אף אחד לא ענה לי... כמו שכאן לא עונים לו, חוץ מאחד שבנה מערכת לעצמו, כמה שמדברים בעד/נגד ימות המשיח ועוד אחד שהביא את נסיונו מוואן קום, אתה כתבת משהו שלא הבנתי מה הוא.
סקר השוק המושלם...
לכן אני חוזר ומציע, תעשה טלפונים, תשמע משהו טוב ותתעניין עליו אל תבזבז את זמנך.
-
@תמיד אולי הייתי אוכל את עצמי, כי הייתי מדמיין שכאן נמצא כל המידע וכאן בטוח יש כאלו שיש להם ניסיון ורק מחכים לחלוק אותו איתי הקטן (כך חשבתי... בכל זאת יש כאן קטגוריה שלימה על IVR)... אבל אם כן זו הייתה טעות, כי אף אחד לא ענה לי... כמו שכאן לא עונים לו, חוץ מאחד שבנה מערכת לעצמו, כמה שמדברים בעד/נגד ימות המשיח ועוד אחד שהביא את נסיונו מוואן קום, אתה כתבת משהו שלא הבנתי מה הוא.
סקר השוק המושלם...
לכן אני חוזר ומציע, תעשה טלפונים, תשמע משהו טוב ותתעניין עליו אל תבזבז את זמנך.
-
לכן אני חוזר ומציע, תעשה טלפונים,
אוקיי אבל בשביל לקבל את התשובה הזאת הוא וודאי לא פתח את הנושא