בירור | הקמת מרכזיה טלפונית
-
@mp3 כמו"ש עידו
בעיקרון אפשר לתשתת על מערכת של ימות המשיח
אם אתה לא זקוק למשהו מידי
זה די קל -
אני צריך להקים מרכזיה טלפונית IP לעסק שלי
וברצוני לברר על חברה טובה ומשוכללת וגם לא יקרה
אשמח לקבל אינפורמציה והמלצות בענין
תודה -
@DANIEL-4 אני חושב שעל התשתית שלהם אפשר גם לעשות דברים כבדים, אבל בשביל סתם מרכזיה אולי יש דברים יור פשוטים/זולים בלי פרסומות וכו'.
@עידו300 אפשר הכל
הרמתי שם בעבר דברים מאוד יפים
התכוונתי ברמת הלבד לבד...בעיקרון אם אתה מונח בעסק שלהם אתה יכול לעשות לו משהו כולל הכל עם הקלטות (קבלת הקלטה למייל עולה כמה אג'...
)
שיחות SIP מהמחשב
קבלת שיחות בדרך זו [הרווח - הקלטה חינמית ואפשר לסדר גיבוי לענן אונליין עם הכלי של גוגל דרייב...]
וכו' וכו' אני מאמין שאתה מכיר את החידושים האחרונים יותר ממני כי אני מעודכן ללפני שנה בערך... -
@עידו300 כתב בבירור | הקמת מרכזיה טלפונית:
מה הדרישות?
אני צריך כמה שלוחות לכמה נציגים, עם תור המתנה, זמני פעילות + אפשרות לנעל שלוחה גם דרך הטלפון.
דרישות מפורטות יותר אוכל לתת למי שיעשה את זה בפועל.@mp3 כתב בבירור | הקמת מרכזיה טלפונית:
אני צריך כמה שלוחות לכמה נציגים, עם תור המתנה, זמני פעילות + אפשרות לנעל שלוחה גם דרך הטלפון.
דרישות מפורטות יותר אוכל לתת למי שיעשה את זה בפועל.לא מידי מסובך
יש הרבה חברות כמובן שתוכל לבנות לבד בימות יעלה לך יותר זול -
@עידו300 אפשר הכל
הרמתי שם בעבר דברים מאוד יפים
התכוונתי ברמת הלבד לבד...בעיקרון אם אתה מונח בעסק שלהם אתה יכול לעשות לו משהו כולל הכל עם הקלטות (קבלת הקלטה למייל עולה כמה אג'...
)
שיחות SIP מהמחשב
קבלת שיחות בדרך זו [הרווח - הקלטה חינמית ואפשר לסדר גיבוי לענן אונליין עם הכלי של גוגל דרייב...]
וכו' וכו' אני מאמין שאתה מכיר את החידושים האחרונים יותר ממני כי אני מעודכן ללפני שנה בערך... -
@DANIEL-4 זה שאפשר הכל, אני יודע, השאלה אם צריך את ימות המשיח בשביל מה שהוא דורש.
לדעתי עדיף לפעמים לשלם קצת יותר יקר בשביל ראש יותר שקט, אם אתה מבין אותי.
בכללי ימות המשיח מצויינים ויש להם מערכת מטורפת.
@עידו300 וואו הקדמת אותי בשניה,
זה שזה אפשרי אני יודע היטב ויש לי שם גם כמה מערכות שבניתי עם הרבה יצירתיות וקומבינות וכו',
אבל כפי הנראה שאת החלק החכמה שיש לכל אחד להיות אנושי "מענטשלאך" הם וויתרו בשביל עוד קצת חוכמה בתיכנות ומיחשוב.
ולכן אני מעדיף חברה אחרת ומסודרת.
השאלה היא בעצם אם אני צריך מערכת IVR
או שאני צריך סתם איזה חברת תקשורת -
@DANIEL-4 זה שאפשר הכל, אני יודע, השאלה אם צריך את ימות המשיח בשביל מה שהוא דורש.
לדעתי עדיף לפעמים לשלם קצת יותר יקר בשביל ראש יותר שקט, אם אתה מבין אותי.
בכללי ימות המשיח מצויינים ויש להם מערכת מטורפת.
-
בכללי ימות המשיח מצויינים
אתה לכאורה מתכווין היו מצויינים עד שהתחיל השרות המזעזע שלהם
-
מה הדרישות?
דרישות מפורטות יותר אוכל לתת למי שיעשה את זה בפועל.