בקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?
-
@iosi-poli כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
תתקין קיידרואיד וזהו.אייבלוק לא מתאים לשימוש הזה.
אבל בקיידרואיד אין עידכון אפליקציות, וכן אי אפשר עוד אפליקציות (כמו שאני רוצה), לא?
מה אין באייבלוק שאני אצטרך?@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
קיידרואיד אין עידכון אפליקציות
יש בקיידרואיד חנות לעדכון האפליקציות המורשות (וייז, פנגו, מוביט, רכבת ישראל, זינג, מייל, תלוי במסלול שבחרת).
@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
וכן אי אפשר עוד אפליקציות
אפשר להוסיף איזה אפליקציות שרוצים, אך הם לא יעבדו עם חיבור לאינטרנט, אלא רק באופליין. (שימושי באפליקציות לדוג' - אופיס, אנקר, תפילונים למיניהם, וכו').
-
@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
קיידרואיד אין עידכון אפליקציות
יש בקיידרואיד חנות לעדכון האפליקציות המורשות (וייז, פנגו, מוביט, רכבת ישראל, זינג, מייל, תלוי במסלול שבחרת).
וכן אי אפשר עוד אפליקציות
אפשר להוסיף איזה אפליקציות שרוצים, אך הם לא יעבדו עם חיבור לאינטרנט, אלא רק באופליין. (שימושי באפליקציות לדוג' - אופיס, אנקר, תפילונים למיניהם, וכו').
-
@יוזבד-0 אני צריך כמה אפליצקיות עם אינטרנט
יש לי אפשרות בקיידרואיד או לא?ומה אין לי באייבלוק שאני צריך לצורך שלי?
אני צריך כמה אפליצקיות עם אינטרנט
יש לי אפשרות בקיידרואיד או לאחוץ מהנ"ל, לא.
האפליקציות המורשות (וייז, פנגו, מוביט, רכבת ישראל, זינג, מייל, תלוי במסלול שבחרת)