בקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?
-
@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
למה? הוא חוסם את כל האפליקציות כולל גלישה ושינויים, לא?
מה אני צריך יותר מזה?אם אני מתרשם נכון יש לך שליטה על כל פיצ׳ר ואפליקציה אם לחסום אותה או לא,
אין לך צורך ביותר מזה, אבל אין לך צורך בכל זה.אבל אני לא יודע
@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
אם אני מתרשם נכון יש לך שליטה על כל פיצ׳ר ואפליקציה אם לחסום אותה או לא,
אין לך צורך ביותר מזה, אבל אין לך צורך בכל זה.אבל אחרי הגדרת וחסימת הכל אני יוצא עם מכשיר חסום?
או שקיידרואיד יותר חסום ממנו?
ואם כן, אז במה? -
@iosi-poli לא צריך לצעוק...
-
@iosi-poli לא צריך לצעוק...
-
אשמח להכוונה עבור משתמש חדש מה ההבדלים ביניהם ומה יותר מומלץ עבורי - בשביל ווייז (ועוד כמה אפליקציות מוגדרות) בלבד
וכן האם יש מכשירים מסויימים שבהם אחד מהם לא תומך?
והאם יש לאחד מהם בעיות בעבודה עם סטיק נטפרי?@שמואל-ש. באייבלוק אין חסימת דפדפן פנימי
-
@שמואל-ש. באייבלוק אין חסימת דפדפן פנימי
-
@iosi-poli כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
תתקין קיידרואיד וזהו.אייבלוק לא מתאים לשימוש הזה.
אבל בקיידרואיד אין עידכון אפליקציות, וכן אי אפשר עוד אפליקציות (כמו שאני רוצה), לא?
מה אין באייבלוק שאני אצטרך? -
@iosi-poli כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
תתקין קיידרואיד וזהו.אייבלוק לא מתאים לשימוש הזה.
אבל בקיידרואיד אין עידכון אפליקציות, וכן אי אפשר עוד אפליקציות (כמו שאני רוצה), לא?
מה אין באייבלוק שאני אצטרך?@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
קיידרואיד אין עידכון אפליקציות
יש בקיידרואיד חנות לעדכון האפליקציות המורשות (וייז, פנגו, מוביט, רכבת ישראל, זינג, מייל, תלוי במסלול שבחרת).
@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | מה ההבדלים בין קיידרואיד לאייבלוק? ומה יותר מומלץ לחסימה עבור מכשיר ווייז בלבד?:
וכן אי אפשר עוד אפליקציות
אפשר להוסיף איזה אפליקציות שרוצים, אך הם לא יעבדו עם חיבור לאינטרנט, אלא רק באופליין. (שימושי באפליקציות לדוג' - אופיס, אנקר, תפילונים למיניהם, וכו').
-
קיידרואיד אין עידכון אפליקציות
יש בקיידרואיד חנות לעדכון האפליקציות המורשות (וייז, פנגו, מוביט, רכבת ישראל, זינג, מייל, תלוי במסלול שבחרת).
וכן אי אפשר עוד אפליקציות
אפשר להוסיף איזה אפליקציות שרוצים, אך הם לא יעבדו עם חיבור לאינטרנט, אלא רק באופליין. (שימושי באפליקציות לדוג' - אופיס, אנקר, תפילונים למיניהם, וכו').
-
@יוזבד-0 אני צריך כמה אפליצקיות עם אינטרנט
יש לי אפשרות בקיידרואיד או לא?ומה אין לי באייבלוק שאני צריך לצורך שלי?
אני צריך כמה אפליצקיות עם אינטרנט
יש לי אפשרות בקיידרואיד או לאחוץ מהנ"ל, לא.
האפליקציות המורשות (וייז, פנגו, מוביט, רכבת ישראל, זינג, מייל, תלוי במסלול שבחרת)