בקשת מידע | האם ניתן לשדר תמונה בAPI?
-
לפרויקט חדש שאמור לצאת בע"ה בקרוב...
אני אמור להפעיל מערכת של טפסים דיגיטליים
כדי לפשט את ההליך אני רוצה שזה יעבוד עם טופס מרוכז שתהיה בו שורת בחירה ולפי זה המערכת תשדר את הAPI המתאים.
עד כאן לפי המ שאני מכיר זה הגיוני.העניין הוא שאני צריך שישודר שם גם קובץ תמונה (חתימה) - ובהיות שאין לי מושג בAPI אשמח לעזרתכם האם זה שייך או לא
בבקשה לענות רק מידיעה (ג)בינה מלאכותית יש לי גם...
בנוסף ומעניין לעניין באותו עניין - אשמח למידע כמה מורכב ליצור טפסים דיגיטליים באתר משלי.
לא אייפרים או משהו אני מעוניין שהכל ישב על משהו שלי ושיהיה שליחת עותק למייל שלי + אופציה להורדה כCSV או אקסל (כשכל נתון נשמר גם בשרת) + שידור בAPI כמו"ש לעיל.תודה רבה!
-
לפרויקט חדש שאמור לצאת בע"ה בקרוב...
אני אמור להפעיל מערכת של טפסים דיגיטליים
כדי לפשט את ההליך אני רוצה שזה יעבוד עם טופס מרוכז שתהיה בו שורת בחירה ולפי זה המערכת תשדר את הAPI המתאים.
עד כאן לפי המ שאני מכיר זה הגיוני.העניין הוא שאני צריך שישודר שם גם קובץ תמונה (חתימה) - ובהיות שאין לי מושג בAPI אשמח לעזרתכם האם זה שייך או לא
בבקשה לענות רק מידיעה (ג)בינה מלאכותית יש לי גם...
בנוסף ומעניין לעניין באותו עניין - אשמח למידע כמה מורכב ליצור טפסים דיגיטליים באתר משלי.
לא אייפרים או משהו אני מעוניין שהכל ישב על משהו שלי ושיהיה שליחת עותק למייל שלי + אופציה להורדה כCSV או אקסל (כשכל נתון נשמר גם בשרת) + שידור בAPI כמו"ש לעיל.תודה רבה!
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | האם ניתן לשדר תמונה בAPI?:
העניין הוא שאני צריך שישודר שם גם קובץ תמונה (חתימה) - ובהיות שאין לי מושג בAPI אשמח לעזרתכם האם זה שייך או לא
ברור, למה לא?
-
@פלמנמוני ייש"כ!
אני פשוט לא מבין בAPI (נכון לעכשיו..) לכן שאלתי כדי לא לעבוד ולבדוק דברים לחינם..אני מניח שאתה בונה דברים מעי"ז או שאני טועה?