בעיה | הסוללה של המחשב מתרוקנת בבת אחת
-
יש לי מחשב נייד HP [מחודש ללא אחריות]
הסוללה שלו התחילה להתרוקן במהירות, ולכן החלפתי את הסוללה הקודמת בסוללה חדשה שקניתי באינטרנט.
אך גם הסוללה החדשה בעייתית באופן מוזר -
כל עוד היא נמצאת על 100 אחוזי טעינה, ניתן להשתמש במחשב במנותק מחשמל.
אחרי כמה דקות של שימוש בסוללה [להשערתי - ברגע שאחוז הטעינה אמור לרדת ל-99] המחשב נכבה בפתאומיות,
וכשאני מחבר אותו להטענה - הסוללה עומדת על 0 אחוזי טעינה.
ההטענה שלו גם היא מהירה מאד, ותוך מספר דקות הוא מגיע שוב ל100 אחוזי טעינה.
הבו עצה! -
יש לי מחשב נייד HP [מחודש ללא אחריות]
הסוללה שלו התחילה להתרוקן במהירות, ולכן החלפתי את הסוללה הקודמת בסוללה חדשה שקניתי באינטרנט.
אך גם הסוללה החדשה בעייתית באופן מוזר -
כל עוד היא נמצאת על 100 אחוזי טעינה, ניתן להשתמש במחשב במנותק מחשמל.
אחרי כמה דקות של שימוש בסוללה [להשערתי - ברגע שאחוז הטעינה אמור לרדת ל-99] המחשב נכבה בפתאומיות,
וכשאני מחבר אותו להטענה - הסוללה עומדת על 0 אחוזי טעינה.
ההטענה שלו גם היא מהירה מאד, ותוך מספר דקות הוא מגיע שוב ל100 אחוזי טעינה.
הבו עצה!@קצר-וקולע לקנות בטריה אמיתית
קנית באינטרנט איפה? תביא קישור! -
@קצר-וקולע לקנות בטריה אמיתית
קנית באינטרנט איפה? תביא קישור!@מוטי-זהב נראה לי מוזר שהבעיה חוזרת על עצמה גם בבטריה המקורית וגם בבטריה החדשה,
ולכן אני מניח שזה כן בעיה במחשב.
הקישור של הבטריה החדשה -
https://www.fruugo.co.il/for-hp-elitebook-730-g5735-g5745-g5755-g5830-g5840-g5-1155v-4330mah-oem-battery-replacement/p-353483590-769252922?language=en -
@קצר-וקולע
יכול להיות שכיול יפתור את זה
או שהמחשב חם והסוללה נגמרת הרבה יותר מהר ככה
ויכול להיות עוד סיבות -
@מוטי-זהב נראה לי מוזר שהבעיה חוזרת על עצמה גם בבטריה המקורית וגם בבטריה החדשה,
ולכן אני מניח שזה כן בעיה במחשב.
הקישור של הבטריה החדשה -
https://www.fruugo.co.il/for-hp-elitebook-730-g5735-g5745-g5755-g5830-g5840-g5-1155v-4330mah-oem-battery-replacement/p-353483590-769252922?language=en@קצר-וקולע
זו לא סוללה מקורית זה חנות סינית קלאסית. מה אתה מצפה? -
@יעקב-אליעזר
הזמנתי הרבה סוללת מעלי ועובד מצוין רק צריך להזמין מספק טוב והחזיק אפילו 6 שעות@קצר-וקולע
קרה לי גם דבר כזה תנסה לעשות כיול זאת אומרת להטעין עד הסוף שהמחשב מכובה ולהדליק בלי מטען ולגמור את הסוללה עד הסוף מומלץ אפילו לשנות בהגדרות שלא יכבה ב6 אחוז ככה 3 פעמים ותעדכן
עוד דבר תוריד את תוכנת OCCT ותפעיל אותה ותבדוק האם החום של המעבד עולה במאמץ מעבר למותר שזה יכול לטחון את הסוללה