שיתוף | אתר "מחשבון מחמאות" - לא רק למחמאות
-
בהמשך לנושא הזה אז כפי שבוודאי שמתם
️ יש לי מנהגשמשום מה צץ דווקא בזמני שעמום

להיזכר פתאום בפרויקטים ישנים שגם אני כמעט שכחתי מהם ולעשות להם ריענון...
אז חידשתי את האתר של "מחשבון מחמאות"ולעצלנים שבינינו שאין להם כח להציץ - זה אתר שמחשב מחמאות לפי הגימטרייה של השם ואני מצטער מאוד אבל אם תרצו עוד פרטים תאלצו להציץ בנושא הזה כי אין כח לכתוב פה את כל מה שכתבתי שם (עצלנות לא?)
ועכשיו הוא כבר לא מחשב רק מחמאות אלא גם ברכות משפטי מוטיבציה
ופתגמים שאני מקווה לסיים את המאגר שלהם היום או מחר
חוץ מזה תוקנו כמה באגים בעיצוב ונוספו כמה מחמאות למאגר
(ומה אעשה הרי "יש לו מחמאה רוצה 200" וממילא גם 2000 מחמאות לא מספיקות לי)
עוד משהו: עכשיו אפשר להיכנס לאתר גם מחיפוש גוגל על המילים "מחשבון מחמאות"אה וכמעט שכחתי את קהל העצלנים (ובראשם אני) שאין להם כח להיכנס לנושא הקודם
אז הנה הקישור לאתרבהצלחה!
-
בהמשך לנושא הזה אז כפי שבוודאי שמתם
️ יש לי מנהגשמשום מה צץ דווקא בזמני שעמום

להיזכר פתאום בפרויקטים ישנים שגם אני כמעט שכחתי מהם ולעשות להם ריענון...
אז חידשתי את האתר של "מחשבון מחמאות"ולעצלנים שבינינו שאין להם כח להציץ - זה אתר שמחשב מחמאות לפי הגימטרייה של השם ואני מצטער מאוד אבל אם תרצו עוד פרטים תאלצו להציץ בנושא הזה כי אין כח לכתוב פה את כל מה שכתבתי שם (עצלנות לא?)
ועכשיו הוא כבר לא מחשב רק מחמאות אלא גם ברכות משפטי מוטיבציה
ופתגמים שאני מקווה לסיים את המאגר שלהם היום או מחר
חוץ מזה תוקנו כמה באגים בעיצוב ונוספו כמה מחמאות למאגר
(ומה אעשה הרי "יש לו מחמאה רוצה 200" וממילא גם 2000 מחמאות לא מספיקות לי)
עוד משהו: עכשיו אפשר להיכנס לאתר גם מחיפוש גוגל על המילים "מחשבון מחמאות"אה וכמעט שכחתי את קהל העצלנים (ובראשם אני) שאין להם כח להיכנס לנושא הקודם
אז הנה הקישור לאתרבהצלחה!
@מייבין-במקצת כדאי לעשות אתר לחישוב גימטריאות בפסוקים וכדומה, לדוגמא גימטריה של שנת תשפ"ו. למרות שיש כאלה [תורת אמת, בר אילן, ועוד] אבל לדעתי הממשק שלך יותר נח.
-
@מייבין-במקצת כדאי לעשות אתר לחישוב גימטריאות בפסוקים וכדומה, לדוגמא גימטריה של שנת תשפ"ו. למרות שיש כאלה [תורת אמת, בר אילן, ועוד] אבל לדעתי הממשק שלך יותר נח.
@לשכת-הרב הבעיה היא שאם אני יעשה שהוא יבדוק פסוקים לבד יכול לצאת תוצאות נוראיות כמו פסוקים על החורבן חיבור בין פסוקים (כמו שהוא עושה עם המחמאות והשאר) ועוד
אם יהיה לך רעיונות איך לפתור את זה - אשמח... -
@לשכת-הרב הבעיה היא שאם אני יעשה שהוא יבדוק פסוקים לבד יכול לצאת תוצאות נוראיות כמו פסוקים על החורבן חיבור בין פסוקים (כמו שהוא עושה עם המחמאות והשאר) ועוד
אם יהיה לך רעיונות איך לפתור את זה - אשמח...@מייבין-במקצת תודה!

יש להורדה אופליין? -
אם יהיה לך רעיונות איך לפתור את זה - אשמח...@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | אתר "מחשבון מחמאות" - לא רק למחמאות:
כמו פסוקים על החורבן
גם בשאר התוכנות הם מביאים את כל הפסוקים, ואתה בוחר
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | אתר "מחשבון מחמאות" - לא רק למחמאות:
חיבור בין פסוקים
פשוט להגדיר לו לא לחבר חצאי פסוקים, אלא לשמור על אחידות הפסוק ולמצוא את הגימטריה בפסוק אחיד
-
@מייבין-במקצת תודה!

יש להורדה אופליין?@בנימין-מחשבים אפשרי רק שצריך להוריד את הספריות - כמה דקות ואני יעלה לכאן...
@לשכת-הרב אני ינסה... -
@בנימין-מחשבים אפשרי רק שצריך להוריד את הספריות - כמה דקות ואני יעלה לכאן...
@לשכת-הרב אני ינסה... -
@בנימין-מחשבים אפשרי רק שצריך להוריד את הספריות - כמה דקות ואני יעלה לכאן...
@לשכת-הרב אני ינסה...@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | אתר "מחשבון מחמאות" - לא רק למחמאות:
@לשכת-הרב אני ינסה...
תודה!

@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | אתר "מחשבון מחמאות" - לא רק למחמאות:
יגידו שלקחתי מהאתר
יגידו שהעתקתי מ @בנימין-מחשבים
אבל הרגע גילתי שהבאתי היום 20 לייקים...