להורדה | גלאי קול בחדר "אפליקציה למשועממים בלבד"
-
אזהרה: אפליקציה זאת למשועממים בלבד!
"גלאי קול בחדר שקט"
אפליקציה ממש פשוטה לוחצים על התחלה ואז יש ספירה של 3 2 1 ואז המסך נהיה שחור וברגע שמישהו מדבר המסך נהיה אדום והחדר כבר לא שקט...בניתי את האפליקציה הזאת (AI ואנדרואיד סטודיו) רק כי זה האפליקציה הראשונה שאני בונה וזה היה בשביל להכין את השטח לאפליקציות היותר גדולות... (בקרוב!)
אשמח לרעיונות לאפליקציות שיהיו שימושיות!
אז בבקשה
גלאי קול בחדר שקט.apk
למנוטפרים
גלאי קול בחדר שקט.zip -
@רוטב-שום
עדכנתי בפוסט הראשי -
@מה-זה-משנה-אה שאפו על ההתמדה והעקשנות שלך לדעת שהביאה אותך מאפס ידע לרמה הזאת , תוכל לומר לי בערך באיזה סביבת עבודה אתה בונה אפליקציות או עם איזה תוכנה ? (אם נעסרת במדריך תוכל להפנות אותי אליו ?)
-
@מה-זה-משנה-אה שאפו על ההתמדה והעקשנות שלך לדעת שהביאה אותך מאפס ידע לרמה הזאת , תוכל לומר לי בערך באיזה סביבת עבודה אתה בונה אפליקציות או עם איזה תוכנה ? (אם נעסרת במדריך תוכל להפנות אותי אליו ?)
-
@מה-זה-משנה-אה בא תעשה עם זה משהו מועיל!
יש לי חלום ישן.
לעשות אפליקציה עם מד דציבלים. שאם מרמים את הקול בבית מעבר למה שהגדירו המחשב\הפלאפון מצפצף. ככה ניתן לעשות סוג של נוהל בבית שלא מרימים את הקול.
ניתן לשדרג את זה עם זיהוי קולות, כך שידעו מי צריך לעשות עבודה עם עצמו, ולראות איך מתקדם (אולי גם לתת פרסים...).
כמו כן ניתן לשדרג גם להכניס רשימת מילים (ואולי גם טונים וצורות דיבור) שמעוניינים להוציא מהבית (למשל י'דפוק או סתומה...) וכל פעם שנאמר יש צפצוף וגם נרשם במערכת, שכך ניתן לעקוב ולראות שיפור. -
@בעל-שם-טוב
בדיוק ככה האפליקציה עובדת
אם נעשה את מה שאמרת הבטריה תיגמר תוך כמה דקות