בירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?
-
@מישהו12 ובכאלו מקרים הם הופכים לפחות אמינים מאשר כשהם מדברים על המוצרים הרגילים שלהם?
@מתכנת-חובב אפל לא זורקים את הרזומה שלהם
בגלל מחשב עם מעבד של טלפוןאפל זה אפל
יש שיאמרו שעצם הוצאת הדגם הזה זה זריקת רזומה שלהם אבל זה נתון לויכוחים כבר
-
@מתכנת-חובב אפל לא זורקים את הרזומה שלהם
בגלל מחשב עם מעבד של טלפוןאפל זה אפל
יש שיאמרו שעצם הוצאת הדגם הזה זה זריקת רזומה שלהם אבל זה נתון לויכוחים כבר
@עניו-כמשה קראת מה שכתבתי או שזה כיהודה ועוד לבני ברקי?
-
@עניו-כמשה קראת מה שכתבתי או שזה כיהודה ועוד לבני ברקי?
@מתכנת-חובב מחזק אותך בוודאי
-
@מישהו12 כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
ע"ע מקבוק M1 שעדיין נחשב פריט סחיר לגמרי בשוק יד שניה.
אז עדיף לקנות לו באותו מחיר M1 או M2 מחודש?
אני קונה אותם בארה''ב.
זה בערך אותו מחיר כמו ניאו חדש
עדיף? -
@MAKRO לדעתי כן, כי האיכות מסך רמקולים טראקפד מקלדת וכולי יותר טובה
הניאו משונמך טיפה בכל רכיב כמעט
שים לב שיש הבדל בין הפרו לרגיל@צדיק-תמים מצטרף! המסך של המק פשוט מושלם, גם המקלדת מאוד נוחה וחזקה, ובכללי כל הגוף של המחשב נותן מראה מיוחד וחזק, ולא משהו שמתפרק ביד..
@צדיק-תמים כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:שים לב שיש הבדל בין הפרו לרגיל
השינוי המשמעותי זה שיש את הטאצ׳ ID...
(Touch ID) -
@צדיק-תמים מצטרף! המסך של המק פשוט מושלם, גם המקלדת מאוד נוחה וחזקה, ובכללי כל הגוף של המחשב נותן מראה מיוחד וחזק, ולא משהו שמתפרק ביד..
@צדיק-תמים כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:שים לב שיש הבדל בין הפרו לרגיל
(Touch ID) -
@עניו-כמשה כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
אבל זה לא באמת מחשב שיכול להריץ דברים חזקים אז
קראתי סקירה של מי שהריץ על המחשב הזה מודלים מקומיים בצורה מאד מרשימה
@aiib כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
קראתי סקירה של מי שהריץ על המחשב הזה מודלים מקומיים בצורה מאד מרשימה
אפשר אולי קישור לסקירה בבקשה
תודה רבה -
@צדיק-תמים מצטרף! המסך של המק פשוט מושלם, גם המקלדת מאוד נוחה וחזקה, ובכללי כל הגוף של המחשב נותן מראה מיוחד וחזק, ולא משהו שמתפרק ביד..
(Touch ID)@שניאור-שמח כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
(Touch ID)את זה יש גם באייר לא רק בפרו.
טאצ׳ בר אין באייר, אבל גם לא בפרו החדשים -
@שניאור-שמח כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
(Touch ID)את זה יש גם באייר לא רק בפרו.
טאצ׳ בר אין באייר, אבל גם לא בפרו החדשים -
לא יודע אם זה עדיין רלוונטי, אבל, קראתי את התגובות, ולדעתי לפני שדנים האם Macbook Neo מחשב טוב או לא ואם שייך לחסום אותו.
השאלה הראשונה המתבקשת היא האם הבחור אי פעם השתמש ב macOS או באיזושהי מערכת אחרת של אפל, אחרת הממשק יראה לו זר והוא לא יסתדר איתו ויזניח אותו לאחר זמן קצר, אא״כ יש לו אינטואיטיביות במערכות הפעלה שונות והוא פתוח לנסות.אגב זו השאלה הראשונה שאני שואל כל אחד שמתייעץ איתי על קניית mac
-
לא יודע אם זה עדיין רלוונטי, אבל, קראתי את התגובות, ולדעתי לפני שדנים האם Macbook Neo מחשב טוב או לא ואם שייך לחסום אותו.
השאלה הראשונה המתבקשת היא האם הבחור אי פעם השתמש ב macOS או באיזושהי מערכת אחרת של אפל, אחרת הממשק יראה לו זר והוא לא יסתדר איתו ויזניח אותו לאחר זמן קצר, אא״כ יש לו אינטואיטיביות במערכות הפעלה שונות והוא פתוח לנסות.אגב זו השאלה הראשונה שאני שואל כל אחד שמתייעץ איתי על קניית mac
-
שלום
מעוניין לקנות לבחור ישיבה את המקבוק החדש Neo
מיועד לכתיבת חידו"ת.
כי ההורים רצו לתת לו משהו מעניין ו"מפנק" כהגדרתם...שיהיה חסום הרמטית
ללא אינטרנט
ללא וידאו.
חסימת התקנת יישומים.מברר לפני קניה, האם זה ניתן לחסימה כזו, ומהי הדרישות?
אין לי נסיון בmacOS בכלל
האם אפשר רק ליצור משתמש נפרד שאינו מנהל, ואז הכל בסדר?או אולי בכלל לא מומלץ...
תודה !
@MAKRO מקבוק חסום הרמטית - ללא אינטרנט ללא וידאו - לא אפשרי נקודה.
יהיה אפשר אולי לעשות כל מיני קונצים או כלים כאלה ואחרים אבל למיטב ידיעתי אין פתרון הרמטי.בנוגע לשיקולים של התרגלות לממשק וכדו' לכאורה זה מצוין, מקבוק זה כלי מעולה למשתמש הפשוט, אפשר יחסית בקלות להתרגל לmacOS.
לדעתי עדיף מקבוק אייר M2 או M3 וכדו' - איכותי יותר מכמה בחינות ויעלה אותו דבר אולי (אם תצליח להשיג משהו טוב).
-
שלום
מעוניין לקנות לבחור ישיבה את המקבוק החדש Neo
מיועד לכתיבת חידו"ת.
כי ההורים רצו לתת לו משהו מעניין ו"מפנק" כהגדרתם...שיהיה חסום הרמטית
ללא אינטרנט
ללא וידאו.
חסימת התקנת יישומים.מברר לפני קניה, האם זה ניתן לחסימה כזו, ומהי הדרישות?
אין לי נסיון בmacOS בכלל
האם אפשר רק ליצור משתמש נפרד שאינו מנהל, ואז הכל בסדר?או אולי בכלל לא מומלץ...
תודה !
-
תודה!!
@AMDesign כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
השאלה הראשונה המתבקשת היא האם הבחור אי פעם השתמש ב macOS או באיזושהי מערכת אחרת של אפל, אחרת הממשק יראה לו זר והוא לא יסתדר איתו ויזניח אותו לאחר זמן קצר, אא״כ יש לו אינטואיטיביות במערכות הפעלה שונות והוא פתוח לנסות.
נכון. אבל בגלל שזה רק לכתיבה ובלי עניינים מיוחדים נראה לי שזה בסדר.
כמו שאמר @ממוחשב והיטיב להסביר @chv .רק חסר לי מידע אם Pages מספיק או שצריך דווקא וורד
מבחינת תאימות חלקה לעברית, והעברה למחשבים אחרים להדפסה וכד'. @chv זה בסדר?@יעקב-אליעזר כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
תקנה כבר את זה עולה קצת יותר אבל יותר טוב ממנו בכל פרמטר [אם זה יקר כדאי לשקול מחודש]
ההורים ביקשו משהו טוב, וגם שירגיש שנתנו לו משהו מיוחד.
ובגלל פרקטיקה של חיי סוללה ומינימום שימוש, זה היה הכיוון שלי.
אולי באמת עדיף M1 מחודש ברמה טובה, הקניה בארה"ב
כידוע שוק המחודשים שם משגשג יפה, ויש דברים טוביםאיפה התכוונת שיש מחודש?
-
@יעקב-אליעזר כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
ואגב בגלל ההצלחה המסחררת של MacBook Neo הולך לצאת MacBook Neo 2 בקרוב אולי כדאי להמתין..
איפה שמעת על זה?!
נשמע לי מוזר מאוד.. הוא רק יצא, ולא ראיתי פרטים על זה.. -
תודה!!
השאלה הראשונה המתבקשת היא האם הבחור אי פעם השתמש ב macOS או באיזושהי מערכת אחרת של אפל, אחרת הממשק יראה לו זר והוא לא יסתדר איתו ויזניח אותו לאחר זמן קצר, אא״כ יש לו אינטואיטיביות במערכות הפעלה שונות והוא פתוח לנסות.
נכון. אבל בגלל שזה רק לכתיבה ובלי עניינים מיוחדים נראה לי שזה בסדר.
כמו שאמר @ממוחשב והיטיב להסביר @chv .רק חסר לי מידע אם Pages מספיק או שצריך דווקא וורד
מבחינת תאימות חלקה לעברית, והעברה למחשבים אחרים להדפסה וכד'. @chv זה בסדר?@יעקב-אליעזר כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
תקנה כבר את זה עולה קצת יותר אבל יותר טוב ממנו בכל פרמטר [אם זה יקר כדאי לשקול מחודש]
ההורים ביקשו משהו טוב, וגם שירגיש שנתנו לו משהו מיוחד.
ובגלל פרקטיקה של חיי סוללה ומינימום שימוש, זה היה הכיוון שלי.
אולי באמת עדיף M1 מחודש ברמה טובה, הקניה בארה"ב
כידוע שוק המחודשים שם משגשג יפה, ויש דברים טוביםאיפה התכוונת שיש מחודש?
@MAKRO כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
רק חסר לי מידע אם Pages מספיק או שצריך דווקא וורד
מבחינת תאימות חלקה לעברית, והעברה למחשבים אחרים להדפסה וכד'.אני משתמש באופיס פרוץ כבר תקופה ארוכה ואין לי תקלות, אם כי פונקציות מסוימות שקיימות בווינדוס לא קיימות על מק, לא זוכר כרגע מה בדיוק אבל זה וודאי כך.
לגבי pages העבודה איתו יחסית נוחה, החיסרון כששומרים קובץ הוא נשמר בפורמט pages (שלא נפתח בווינדוס בברירת מחדל) ולא docx, באינטרקציה עם אנשים אחרים זה פחות נוח, אמנם ישם פיתרון בתוך pages לעשות ייצוא לdocx, אבל זה לא ממש נוח.
-
@יעקב-אליעזר כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
ואגב בגלל ההצלחה המסחררת של MacBook Neo הולך לצאת MacBook Neo 2 בקרוב אולי כדאי להמתין..
איפה שמעת על זה?!
נשמע לי מוזר מאוד.. הוא רק יצא, ולא ראיתי פרטים על זה..@שניאור-שמח כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
איפה שמעת על זה?!
נשמע לי מוזר מאוד.. הוא רק יצא, ולא ראיתי פרטים על זה..כולם מדברים על זה. תחפש קצת
-
מנסיון שלי ושל עוד לפחות חמשה - ששה חברים,
אין שום בעיה, יומיים שלשה של הסתגלות ואתה כבר לא זוכר איך נוגעים בווינדוסאל תשכח שלא מדובר כאן באדם בן ששים וחמש...
-
אין שום בעיה, יומיים שלשה של הסתגלות ואתה כבר לא זוכר איך נוגעים בווינדוסאל תשכח שלא מדובר כאן באדם בן ששים וחמש...
@איש-גמזו כתב בבירור | MacBook Neo לבחור ישיבה - האם אפשר לחסום מקבוק הרמטית?:
אין שום בעיה, יומיים שלשה של הסתגלות ואתה כבר לא זוכר איך נוגעים בווינדוסמסכים איתך לחלוטין גם אני עברתי את זה והיום לא מוכן לחזור לווינדוס, אבל מאידך אני מכיר כמה אנשים שהתלהבו וקנו מק ואחרי כמה חודשים מנסים למכור אותו כי לא הצליחו להתרגל לממשק, ולא מדובר באנשים עם קשיים טכנולוגיים לכן כששואלים אותי אני מודיע מראש שצריך להיות פתוחים לנסות משהו חדש...