בעיה | מי מגביל לי את ההגדרות במחשב?
-
יש לי מעט הגדרות במחשב, שאין לי אפשרות לשנות אותן (מנוהל ע"י הארגון שלי
)
אשמח אם מישהו ידע לפתור את החידה

מחשב שלי, נקנה יד ראשונה וכו'
-
)

@123-דג-מלוח יש סיכוי שהווינדוס פרוץ ע"י KMS?
-
)

@123-דג-מלוח
מצטרף לשאלתך, גם אצלי יש מחשב אחד כך. -
ג"א מצטרף להנ"ל
-
@123-דג-מלוח יש סיכוי שהווינדוס פרוץ ע"י KMS?
@ע-ה-דכו-ע @צול-גאה מי שהתקין לי את התוכנות הוא אדם שעוסק בזה אז אני לא יודע בדיוק מה הוא עשה
(אבדוק אם גם את הוינדוס הוא התקין או שזה הגיע עם זה ואערוך את הפוסט) יש לי איך לבדוק את זה?אגב אני עם וויפרי ולכאו' לא קשור כמו שאמרו.
חשבתי שKMS זה פריצה לאופיס, לא ידעתי שגם לוינדוס
-
@ע-ה-דכו-ע @צול-גאה מי שהתקין לי את התוכנות הוא אדם שעוסק בזה אז אני לא יודע בדיוק מה הוא עשה
(אבדוק אם גם את הוינדוס הוא התקין או שזה הגיע עם זה ואערוך את הפוסט) יש לי איך לבדוק את זה?אגב אני עם וויפרי ולכאו' לא קשור כמו שאמרו.
@123-דג-מלוח כתב בבעיה | מי מגביל לי את ההגדרות במחשב?:
גם וגם
-
-
@123-דג-מלוח
ישנם מתקינים שבהתקנה של הווינדוס שלהם ננעלים כל מיני הגדרות, ואחת מהם זה עדכון ווינדוס, כדי שלא יחזרו אליהם עם תלונות שהווינדוס / אופיס נחסם הפסיק לעבוד.@דאנציג האמת כנראה שאתה צודק (ולכוא' גם לזה התכוונו @ע-ה-דכו-ע ו@צול-גאה :

אבל לא מובן למה נחסם האפשרות להודעות מאפליקציות (כמו שרואים בפוסט הראשון), מה הקשר. -
@דאנציג האמת כנראה שאתה צודק (ולכוא' גם לזה התכוונו @ע-ה-דכו-ע ו@צול-גאה :

אבל לא מובן למה נחסם האפשרות להודעות מאפליקציות (כמו שרואים בפוסט הראשון), מה הקשר.@123-דג-מלוח כתב בבעיה | מי מגביל לי את ההגדרות במחשב?:
(ולכוא' גם לזה התכוונו @ע-ה-דכו-ע ו@צול-גאה :
@123-דג-מלוח כדי לתייג אותי שים רווח ביו הו' ל @צול-גאה
-
@123-דג-מלוח כתב בבעיה | מי מגביל לי את ההגדרות במחשב?:
(ולכוא' גם לזה התכוונו @ע-ה-דכו-ע ו@צול-גאה :
@123-דג-מלוח כדי לתייג אותי שים רווח ביו הו' ל @צול-גאה
אני יודע לא בער לי לתייג אותך (אין פה איזה חידוש בשבילך).
אני מסביר כדי שלא תעיר לאנשים להבא במקרה כזה, חבל ללכלך נושא ענייני , וכיון שרק לטובה כוונתך אז שכויח
גם על ההערה -
@דאנציג האמת כנראה שאתה צודק (ולכוא' גם לזה התכוונו @ע-ה-דכו-ע ו@צול-גאה :

אבל לא מובן למה נחסם האפשרות להודעות מאפליקציות (כמו שרואים בפוסט הראשון), מה הקשר.@123-דג-מלוח
כנראה שווינדוס מזהים פריצות ושולחים הודעות למי שלא חסום לו.הפעם האחרונה שהיה לי מחשב שלא הגיע עם ווינדוס / התקנתי עליו, היה לפני שבע שנים, כך שאני לא יודע אם המדיניות השתנה, אבל אז חסמו לי את האפשרות לעדכן ווינדוס בחנות מפורסמת.
-
@123-דג-מלוח
כנראה שווינדוס מזהים פריצות ושולחים הודעות למי שלא חסום לו.הפעם האחרונה שהיה לי מחשב שלא הגיע עם ווינדוס / התקנתי עליו, היה לפני שבע שנים, כך שאני לא יודע אם המדיניות השתנה, אבל אז חסמו לי את האפשרות לעדכן ווינדוס בחנות מפורסמת.
@דאנציג כתב בבעיה | מי מגביל לי את ההגדרות במחשב?:
כנראה שווינדוס מזהים פריצות ושולחים הודעות למי שלא חסום לו.
לא באמת.