המלצה | סקירה | מכשיר חצי טאצ' חדש! QM01
-
@מטען-נייד תקנה את הtiq m5s וזהו
עד שתזמין מעליבאבא ושלא לדבר על המחיר שנראה לי שזה יוצא לך יותר tiq m5s -
תקנה את הtiq m5s וזהו
מה זה הטלפון הזה?
-
-
@רוצהלדעת הוא 2 ראם ו16 איחסון...
אבל הנושא הנוכחי הוא לא המקום לדיונים על כל מכשיר מוזר שמישהו מוצא.
-
יש לי אפליקציה מסוימת שמסרבת לעבוד בטענה שיש לי רוט על המכשיר אממה שאין לי.. אבל אני תוהה אם מסתיר רוט יעזור לי להסתיר רוט שאין..
-
האם מישהו יודע אם יש דרך לשנות לטלפון הנ"ל את הimei כדי שיתאים לטלפון כשר? וא"כ איך? או מי יודע לעשות את זה ?
@polak-21 תחליף לפי המדריך של @ykingsmart האלוף!
@ykingsmart אין שום סיבה שיהיה רוט אם @רוצהלדעת לא עשה בעצמו...
-
@רוצהלדעת השאלה למה החלטת שאין רוט...
@Ykingsmart ברור שיש.
-
האם מישהו יודע אם יש דרך לשנות לטלפון הנ"ל את הimei כדי שיתאים לטלפון כשר? וא"כ איך? או מי יודע לעשות את זה ?
@polak-21 כן ללא בעיות
עם תוכנה צריבה או עם אפליקציה הדורשת הרשאות רוט. -
@Ykingsmart ברור שיש.
@דוד-המלך-3 זה מה שהוא אמר..
-
@Ykingsmart ברור שיש.
-
ברור שיש.
מה כוונתך??
@נוחעם-FM זה מכשיר מהנדסים הכולל גישה לכל המערכת.
-
@נוחעם-FM זה מכשיר מהנדסים הכולל גישה לכל המערכת.
-
@דוד-המלך-3 תלוי איזה גירסא, הגירסא הראשונה שקיבלתי היתה דיבג עם טסטים ולוגים, אז היא אולי לא היתה מאובטחת.
הקושחה שהם שלחו לי אח''כ צרבתי אותה על פירמוט+ הורדה והבוטלאודר ננעל...
והיא לא הייתה גירסת מהנדסים.@נוחעם-FM למה אתה חושב שהגרסה השנייה היא לא של מכשיר מהנדסים?
הגרסה אצלך כוללת מפתחות ההצפנה Keybox
שבב ה TEE כולל הצפנה? -
@נוחעם-FM למה אתה חושב שהגרסה השנייה היא לא של מכשיר מהנדסים?
שבב ה TEE כולל הצפנה? -
למה אתה חושב שהגרסה השנייה היא לא של מכשיר מהנדסים?
כי לי היה טסטים ולוגים אוטומטיים, והבוטלאודר נעול. אז לא היה רוט...
שבב ה TEE כולל הצפנה?תגיד לי איך לבדוק ואני אשתדל לבדוק.
-
זה המסקנות שלי לגבי המכשיר הנ"ל
- איכות הבנייה והחומרים: גוף המכשיר מקנה תחושה קלה ולא עמידה. לחצני המכשיר נוקשים, מפיקים רעש חזק בעת הלחיצה ואינם נוחים לשימוש מתמשך.
- ביצועי המצלמה: על אף שהמפרט הטכני והנתונים בקובץ התמונה מציינים רזולוציה של 20 מגה-פיקסל, בפועל איכות הצילום אינה עומדת ברף זה. בבדיקה שנערכה על שני מכשירים שונים, התקבלו תמונות מטושטשות מעט. על אף ניגודיות וחדות צבעים סבירה, התוצאה הכללית אינה מספקת.
- חוות דעת טכנית (מעבדה): בדיקה ראשונית במעבדת שירות מעריכה כי רכיבי המכשיר נמוכים מאוד מבחינת איכות ייצורם. להערכת הטכנאי, קיים סיכון גבוה לבלאי מוקדם או לתקלה ברכיב המצלמה ובמנגנון המקשים בטווח של כחצי שנה עד שנה.
- סיכום והשוואה: נכון להיום, מכשירי שיאומי עדיין מציגים את יחס התמורה-למחיר והאיכות הטובים ביותר בקטגוריה. להערכתי, המכשיר הבא שיצליח לתפוס נתח שוק משמעותי בקטגוריית "חצי טאצ'" יהיה מכשיר ברמת האיכות של שיאומי, אשר יכלול גם אפשרות להרחבת זיכרון באמצעות כרטיס.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות