המלצה | סקירה | מכשיר חצי טאצ' חדש! QM01
-
אני בטוח שלא יעבוד לך תשלום במגע גם עם האפליקציה הזו
ניסית בכלל לשלם במגע?"שילמתי עם מגע .
@רוצהלדעת אוקיי אז יש פה משהו מוזר מאוד מאוד
ברמה הטכנית, לא ייתכן לשלם ב NFC דרך האפליקציה על מכשיר שאינו מאושר. אפליקציית Mercado Pago תלויה לחלוטין במערכת האבטחה של גוגל (Play Integrity) ומשתמשת בה כדי לאמת את תקינות המכשיר מול השרתים לפני כל ניסיון תשלום. חברות האשראי כמו ויזה ומאסטרקארד דורשות את אישור האבטחה הזה מכל אפליקציה פיננסית כתנאי ליצירת טוקן לתשלום.
ברגע שהמכשיר לא מאושר על ידי גוגל ה API של המערכת חוסם אוטומטית את התקשורת עם רכיב ה NFC ומונע את יצירת הטוקן כך שהאפליקציה חסומה ברמת מערכת ההפעלה מלבצע את העסקה. -
@דוד-המלך-3
מאיפה הוצאת את זה? לפי מה שהבנתי הוא לא קשור לwallet של גוגל -
@דוד-המלך-3
מאיפה הוצאת את זה? לפי מה שהבנתי הוא לא קשור לwallet של גוגל -
@דוד-המלך-3
מאיפה הוצאת את זה? לפי מה שהבנתי הוא לא קשור לwallet של גוגל@רוצהלדעת נכון אבל היא קשורה לבדיקת האבטחה של גוגל שבודקת את שלמות כל מערכת ההפעלה שלה עצמה וכשמישהו מנסה לבדוק את שלמות המערכת הוא פונה ל API של גוגל.
-
@נוחעם-FM אני מתרצה גם בתמונה של היסטוריית התשלומים מ Google Wallet במכשיר הזה.
-
-
@נוחעם-fm @דוד-המלך-3
מספק?@רוצהלדעת תודה רבה
סליחה שאני מטריח תוכל לבדוק אם ניתן להוסיף כרטיס ובפרט אם באמת ניתן לשלם גם בגוגל וולט ולצלם בבקשה? -
@נוחעם-fm @דוד-המלך-3 בפנים מלא בושה וכלימה.. אני מעדכן שאחרי בדיקה המכשיר אינו מאושר גוגל פרוטקט וכן וואלט של גוגל לא עובד,לי יש ארנק דיגיטלי שלא מבקש מכשיר מאושר וכו' מה שגרם לי לטעות.. עמכם הסליחה!!!
-
@רוצהלדעת אוקיי אז יש פה משהו מוזר מאוד מאוד
ברמה הטכנית, לא ייתכן לשלם ב NFC דרך האפליקציה על מכשיר שאינו מאושר. אפליקציית Mercado Pago תלויה לחלוטין במערכת האבטחה של גוגל (Play Integrity) ומשתמשת בה כדי לאמת את תקינות המכשיר מול השרתים לפני כל ניסיון תשלום. חברות האשראי כמו ויזה ומאסטרקארד דורשות את אישור האבטחה הזה מכל אפליקציה פיננסית כתנאי ליצירת טוקן לתשלום.
ברגע שהמכשיר לא מאושר על ידי גוגל ה API של המערכת חוסם אוטומטית את התקשורת עם רכיב ה NFC ומונע את יצירת הטוקן כך שהאפליקציה חסומה ברמת מערכת ההפעלה מלבצע את העסקה.@נוחעם-fm ....
-
@נוחעם-fm ....
-
@דוד-המלך-3 לא יודע מה להגיד.
אגב אני מחכה לתשובה מהם למה לא לרשום את המכשיר בגוגל למרות שהוא פחות מ4 אינצ' בדיוק כמו שיוניהרץ רשמו את הג'לי...@נוחעם-FM לא יודע מה המקור שלהם בכלל ל 4 אינץ'
נראלי סתם המצאה, זה פשוט תהליך מורכב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות