המלצה | סקירה | מכשיר חצי טאצ' חדש! QM01
-
@דוד-המלך-3 אני אכן חוצניק אבל לא אירופאי
-
@רוצהלדעת שלח קישור
-
-
@רוצהלדעת לא נשמע לי אבל תשלח
-
@בובו
אני מדבר עכשיו עם המוכר
הוא אומר שאם מישהו יזמין 1000 הם ייצרו אז אני מנסה להגיד לו שישלח לי מכשיר אחד בשביל לבדוק ואם אני יהיה מרוצה אז אחשוב אם להזמין 1000@מה-זה-משנה-אה רק רוצה להעיר, שעל פי הלכה גזל עכו"ם אסור, וגם אסור לשקר להם - בדקתי את ההלכה הזו מעט בזמן האחרון כי היה לי נפק"מ בזה לגבי עבודת שיפוץ.
מה שהותר זה רק טעות עכו"ם - לא הטעיית עכו"ם!
שים לב לא לעבור ח"ו על דברי חז"ל."ולמזהיר ולנזהר שלומים יתן כמי נהר"
-
@יאיר-דניאל אם יש 0.000000000000001% שאם זה אחלה מכשיר ומחיר רצפה שאני קונה אין בזה שום בעיה לענ"ד
-
@יאיר-דניאל
אני גזלתי?
אמרתי להם שישלחו לי אחד ואז אני יבדוק אם לקנות 1000 וכמובן אני משלם על האחד הזה!
והם לא מייצרים במיוחד בשבילי אלא מתי שהם ייצרו הם ישלחו לי! -
@יאיר-דניאל
אני גזלתי?
אמרתי להם שישלחו לי אחד ואז אני יבדוק אם לקנות 1000 וכמובן אני משלם על האחד הזה!
והם לא מייצרים במיוחד בשבילי אלא מתי שהם ייצרו הם ישלחו לי!@מה-זה-משנה-אה לא כתבתי שגזלת.
רק תבדוק את זה עם רב - כי תכל'ס אתה מטעה אותם.
בהצלחה.בא נעצור פה, שלא יוספם הנושא.
רק רציתי להעיר שלא תצא מכשלה מתחת ידך
-
@יאיר-דניאל
אני גם לא מטעה כי אולי באמת אני ירצה להזמין 1000?
אבל באמת כדאי לעצור כאן -
@רוצהלדעת אני בטוח שלא יעבוד לך תשלום במגע גם עם האפליקציה הזו
ניסית בכלל לשלם במגע? -
@רוצהלדעת אני בטוח שלא יעבוד לך תשלום במגע גם עם האפליקציה הזו
ניסית בכלל לשלם במגע? -
אני בטוח שלא יעבוד לך תשלום במגע גם עם האפליקציה הזו
ניסית בכלל לשלם במגע?"שילמתי עם מגע .
@רוצהלדעת אוקיי אז יש פה משהו מוזר מאוד מאוד
ברמה הטכנית, לא ייתכן לשלם ב NFC דרך האפליקציה על מכשיר שאינו מאושר. אפליקציית Mercado Pago תלויה לחלוטין במערכת האבטחה של גוגל (Play Integrity) ומשתמשת בה כדי לאמת את תקינות המכשיר מול השרתים לפני כל ניסיון תשלום. חברות האשראי כמו ויזה ומאסטרקארד דורשות את אישור האבטחה הזה מכל אפליקציה פיננסית כתנאי ליצירת טוקן לתשלום.
ברגע שהמכשיר לא מאושר על ידי גוגל ה API של המערכת חוסם אוטומטית את התקשורת עם רכיב ה NFC ומונע את יצירת הטוקן כך שהאפליקציה חסומה ברמת מערכת ההפעלה מלבצע את העסקה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות