הסבר | תגובות למדריך על האבטחת מידע
-
@לנציצ כתב בהסבר | תגובות למדריך על האבטחת מידע:
(למשתמשי נטפרי פתחתי את האש, בהנאה)
רק שים לב שאצלי נטפרי עדיין מחזיר 418 על פורט 9006, אז כנראה צריך פתיחה נוספת
זה נראה כאילו פתוח, אבל ברגע ששולחים קלט מקבלים 418.
כנראה צריך פתיחה נוספת לשירות עצמו, לא רק לפורט. -
בגדול בהסבר כתוב ככה
אם אתה מתחיל ב0 (בהקסה) התוכנית נעצרת מידאיפה ראית את זה?
ניסיתי שוב ואני רואה שה־TLS ל־pwnable.co.il:9006 עולה בהצלחה, אבל כששולחים קלט לשירות מתקבל HTTP/1.1 418 Error in NetFree
במקום תגובה מהאתגר.
כלומר נראה שהפורט פתוח, אבל התעבורה לשירות עצמו עדיין נחסמת.@לנציצ כתב בהסבר | תגובות למדריך על האבטחת מידע:
אישרתי גישה
תודה רבה, אבל אין לי מה לעשות עם הקבצים האלו אם הפורטים חסומים, צריך לבקש מנטפרי שיפתחו הכל
-
בגדול בהסבר כתוב ככה
אם אתה מתחיל ב0 (בהקסה) התוכנית נעצרת מידאיפה ראית את זה?
ניסיתי שוב ואני רואה שה־TLS ל־pwnable.co.il:9006 עולה בהצלחה, אבל כששולחים קלט לשירות מתקבל HTTP/1.1 418 Error in NetFree
במקום תגובה מהאתגר.
כלומר נראה שהפורט פתוח, אבל התעבורה לשירות עצמו עדיין נחסמת.@לנציצ כתב בהסבר | תגובות למדריך על האבטחת מידע:
אישרתי גישה
תודה רבה, אבל אין לי מה לעשות עם הקבצים האלו אם הפורטים חסומים, צריך לבקש מנטפרי שיפתחו הכל
@הסקרן כתב בהסבר | תגובות למדריך על האבטחת מידע:
במקום תגובה מהאתגר.
כלומר נראה שהפורט פתוח, אבל התעבורה לשירות עצמו עדיין נחסמת.אתה בעצם אומר שכל מה שניסתי עד היום היה סתם זבל
אתה מעלה פה כיוון שלא חשבתי עליו עד הסוף
כלומר הרצתי בדיקה קטנה מאוד על הנושא
וזהו
ואגב התמונה ששלחת עדיין לא נבדקה
כבר שעתיים כמעט -
@הסקרן כתב בהסבר | תגובות למדריך על האבטחת מידע:
במקום תגובה מהאתגר.
כלומר נראה שהפורט פתוח, אבל התעבורה לשירות עצמו עדיין נחסמת.אתה בעצם אומר שכל מה שניסתי עד היום היה סתם זבל
אתה מעלה פה כיוון שלא חשבתי עליו עד הסוף
כלומר הרצתי בדיקה קטנה מאוד על הנושא
וזהו
ואגב התמונה ששלחת עדיין לא נבדקה
כבר שעתיים כמעט