בירור | מחפש חברה ששולחת SMS לתומך כשר
-
ערב טוב, אני מחפש חברת SMS שולחת הודעות גם למספרים כשרים.
האם ידוע לכם על חברה שכזו?
יש הרבה חברות, אבל רובן שולחים רק למספרים רגילים, ואת המספרים הכשרים - מקפחים...אם ידוע לכם על משהו, אשמח על מידע שכזה,
בתודה מראש. -
יש הרבה חברות, אבל רובן שולחים רק למספרים רגילים, ואת המספרים הכשרים - מקפחים...אם ידוע לכם על משהו, אשמח על מידע שכזה,
בתודה מראש.@דביר-אבודרהם1 תכתוב גם את הצורך
-
בתודה מראש.@דביר-אבודרהם1 מה תרווויח שההודעה תישלח למספר כשר, שתוכל לשמוע את ההודעה אם המספר נמצא בסים מהדרין?
-
@דביר-אבודרהם1 מה תרווויח שההודעה תישלח למספר כשר, שתוכל לשמוע את ההודעה אם המספר נמצא בסים מהדרין?
@0772637000 מספר כשר בטלפון תומך כשר יש מכשירים שרואים את הSMS ממש לא הודעה קולית ולא נעלים.
-
@0772637000 מספר כשר בטלפון תומך כשר יש מכשירים שרואים את הSMS ממש לא הודעה קולית ולא נעלים.
@הישבשר-המלומד במידה ואמצא חברה בע"ה, אפתח עידכוני חדשות בSMS גם למספרים כשרים...
-
בתודה מראש.@דביר-אבודרהם1 בסלקום לדעתי מקבלים סמס בנוקיה 225 אפילו מאנשים ולא מחברות אם השולח לא מקיש את הספרה 0
-
@דביר-אבודרהם1 בסלקום לדעתי מקבלים סמס בנוקיה 225 אפילו מאנשים ולא מחברות אם השולח לא מקיש את הספרה 0
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות