שיתוף | שוב הציבור מפסיד: בפעם השניה בוטל הפטור ממע"מ בהזמנה מחו"ל
-
-
@טופ-שבמתמחים כתב בשיתוף | שוב הציבור מפסיד: בפעם השניה בוטל הפטור ממע"מ בהזמנה מחו"ל:
בשביל מה? בשביל שיבטלו אותו עוד פעם?
לא, בשביל שיהיה לנו פטור לפחות לכמה חודשים, זה גם משהו

למרות שלי לא ניראה שהוא יעשה את זה
-
@טופ-שבמתמחים אם סמוטריץ' יחתום על צו חדש (לא בטוח שהוא יכול משפטית אחרי שפעמיים הכנסת הצביעה נגד) יכול להיות שהפעם הבאה שיצביעו על זה תהיה בכנסת הבאה ולך תדע מה יקרה עד אז
-
@motiz22
איזה חכי"ם הצביעו נגד?
החכי"ם החרדים הצביעו נגד?@טופ-שבמתמחים https://zmanknesset.co.il/vote/91005 זה מהצבעה קודמת, אבל כנראה אמור להיות אותו דבר.
הבעיה היא גם מה שהוזמן לפני שבוטל החוק, מחוייב במע"מ.. -
@טופ-שבמתמחים https://zmanknesset.co.il/vote/91005 זה מהצבעה קודמת, אבל כנראה אמור להיות אותו דבר.
@טופ-שבמתמחים https://zmanknesset.co.il/vote/91005 זה מהצבעה קודמת, אבל כנראה אמור להיות אותו דבר.
הצו של שר האוצר בצלאל סמוטריץ שפוטר ממע"מ הזמנות מחול עד 130 דולר בוטל היום בכנסת ע"י חברי הכנסת המקורבים לבעלי העסקים בארץ שחוששים מהזמנות זולות מאתרי האינטרנט מחו"ל כגון עלי אקספרס טמו ועוד .
-
הצו של שר האוצר בצלאל סמוטריץ שפוטר ממע"מ הזמנות מחול עד 130 דולר בוטל היום בכנסת ע"י חברי הכנסת המקורבים לבעלי העסקים בארץ שחוששים מהזמנות זולות מאתרי האינטרנט מחו"ל כגון עלי אקספרס טמו ועוד .
-
@motiz22 ושאר החברים
אני מסכים עם התסכול של כולם, גם אני אישית נדפק מזה.אבל אני חושב שהחוק של סמוטריץ׳ באמת לא הוגן, הוא פשוט הורס את כל העסקים המקומיים, שבגלל המיסים שמוטלים עליהם אין להם שום סיכוי להתמודד עם הסינים.
אולי במקום להוריד את המכס על חו״ל, שיסיר את המיסוי על העסקים?
-
@motiz22 ושאר החברים
אני מסכים עם התסכול של כולם, גם אני אישית נדפק מזה.אבל אני חושב שהחוק של סמוטריץ׳ באמת לא הוגן, הוא פשוט הורס את כל העסקים המקומיים, שבגלל המיסים שמוטלים עליהם אין להם שום סיכוי להתמודד עם הסינים.
-
@מוצ לכן זה בקטגוריה:כללי-עזרה הדדית
-
@motiz22 ושאר החברים
@איש-גמזו אז אולי הנחת מס לאזרחים?
אולי שבמקום שכל מוצר מ0 ש"ח חייב במע"מ רק מוצרים מעל 25 ש"ח ומעלה?
אולי לפטור מוצרי מזון ממע"מ [בתנאי שיהיה פיקוח שהמחירים יורדים אחרת כולנו יודעים מה יהיה...]?אבל זה לא הנושא גם הוא עצמו פופוליסט ולא יותר....
יש הרבה דברים יותר משמעותיים אבל זה הכי קצת כסף והכי מרגש ת'ציבור
בפרט שאנחנו ערב בחירות..... -
@motiz22 ושאר החברים
@איש-גמזו אולי במקום שבעלי עסקים ימשיכו להתבכיין שהזיזו להם את הגבינה יעברו לשווק מוצרים שבהם יש תועלת לציבור מהמסחר שלהם?
כאלה שעוברים את הרף של המע"מ(160 דולר כזכור) ,
או כאלה שמצליחים לייבא בצורה יעילה ולהוריד באופן משמעותי את עלות המשלוחבעיני,כל בעלי העסקים שהפעילו לובי לחייב אותנו במס הם לא פחות מ"מוסרים" (לא ממש כמובן).
אגב, איפה אפשר להשיג את רשימת החכים שהצביעו בעד הטלת המע"מ עלינו?