בעיה | יצרתי דיסקאונקי להתקנת מערכת הפעלה והמחשב לא מזהה אותו
-
@מיגו-להוציא ?
קרה לך פעם?@יאיר-דניאל כתב בבעיה | יצרתי דיסקאונקי להתקנת מערכת הפעלה והמחשב לא מזהה אותו:
@מיגו-להוציא ?
קרה לך פעם?ברור.
אא"כ יוצאים מנקודת הנחה שאני סתם זורק מידע.
אז זהו, שלא. -
@יאיר-דניאל כתב בבעיה | יצרתי דיסקאונקי להתקנת מערכת הפעלה והמחשב לא מזהה אותו:
@מיגו-להוציא ?
קרה לך פעם?ברור.
אא"כ יוצאים מנקודת הנחה שאני סתם זורק מידע.
אז זהו, שלא.@מיגו-להוציא מכיון שאני לא יוצא מכזו נקודת הנחה, והתעסקתי עם מלא מחשבים, בדיוק לכן תמהתי, כי לא נתקלתי בזה מעודי.
-
@מיגו-להוציא מכיון שאני לא יוצא מכזו נקודת הנחה, והתעסקתי עם מלא מחשבים, בדיוק לכן תמהתי, כי לא נתקלתי בזה מעודי.
@יאיר-דניאל אני גם כן התעסקתי עם מלא מחשבים ובכולם היה הגדרה פשוטה בביוס אם לאפשר העלאה מUSB או לא.
-
@יאיר-דניאל אני גם כן התעסקתי עם מלא מחשבים ובכולם היה הגדרה פשוטה בביוס אם לאפשר העלאה מUSB או לא.
@מד נו, ו?
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שהגדירו בביוס שלא יהיה אפשר? -
@מד נו, ו?
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שהגדירו בביוס שלא יהיה אפשר?@יאיר-דניאל למה יצאת מנקודת הנחה שיצאתי מנקודת הנחה שהגדירו כן?

רק אמרתי שזה אפשרי מה שאמר @מיגו-להוציא . -
@מד נו, ו?
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שהגדירו בביוס שלא יהיה אפשר?יש שני עניינים.
ברוב המחשבים הנורמליים (שעוד לא התעסק איתם ה"חבר שמבין מהכוילל")
אולי רואים את ה-USB, אבל ה-Secure Boot מאופשר, מה שתוקע בשלב ראשון.יש עוד עניין, ובאמת נדיר יותר, שבו ה-USB בכלל לא מוצג.
(שכיח יותר לדעתי במחשבי DELL, שם מאד קל לשחק עם זה) -
יש שני עניינים.
ברוב המחשבים הנורמליים (שעוד לא התעסק איתם ה"חבר שמבין מהכוילל")
אולי רואים את ה-USB, אבל ה-Secure Boot מאופשר, מה שתוקע בשלב ראשון.יש עוד עניין, ובאמת נדיר יותר, שבו ה-USB בכלל לא מוצג.
(שכיח יותר לדעתי במחשבי DELL, שם מאד קל לשחק עם זה)@מיגו-להוציא כתב בבעיה | יצרתי דיסקאונקי להתקנת מערכת הפעלה והמחשב לא מזהה אותו:
יש עוד עניין, ובאמת נדיר יותר, שבו ה-USB בכלל לא מוצג.
(שכיח יותר לדעתי במחשבי DELL)תודה על השיעור, לא הכרתי.
-
@a.y.f. אולי זה מחשב ישן שלא תומך ב GPT?
@מתכנת-חובב איך אני בודק את זה?
היה מותקן עליו בעבר וינדוס 11 -
@מתכנת-חובב איך אני בודק את זה?
היה מותקן עליו בעבר וינדוס 11 -
זה קרה לי עם דיסק און קי ששמתי עליו לינוקס מינט, המחשב בכלל לא זיהה אותו. שמתי אובונטו רשמי ופתאום הוא זוהה.
לפטופ של HP
לא יודע בדיוק מה זה אומר
אבל יכול להיות שזה קשור לסקיור בוט?