להורדה | 🚀 VortexGate VPN – גלישה מאובטחת ופרטית
-
בס"ד
ד"א, תזכירו לי עוד חודש, נראה כמה הורידו את זה מהחנות של גאלאקסי סטור, מעניין :}
בס"ד
מי שרוצה לראות, רק היום פחות מיממה התקינו את זה ותראו כמה תעבורה יפה, כל השביעין חביבין :}

-
בס"ד
ד"א, תזכירו לי עוד חודש, נראה כמה הורידו את זה מהחנות של גאלאקסי סטור, מעניין :}
@Yeshivisher אני יעשה לך ספויילר יורידו את זה הרבה אנשים
אנשים גם נעקצים כל יום אנשים ממלאים מחשבים בוירוסים כל יום
פורום מתמחים זה לא סתם אנשים זה אנשים שחיים את התחום הזה
זה אנשים שרוצים תשובות נורמליות
והידע שלך במה שעשית מסתכם באפס הבנה
נכון יש AI היום וזה נחמד
ולא מפריע לי שהאפלקצייה שלך להפך זה דבר מעולה
רק אל תכתוב מאובטח כי זה פשוט הטעייה אין לך מושג האם זה מאובטח -
נכון יש AI היום וזה נחמד
רק אל תכתוב מאובטח כי זה פשוט הטעייה אין לך מושג האם זה מאובטח@efishesh
בס"דאף אחד לא ייעקץ... ביננו?
ואם אתה עם כ"כ הרבה חרדות, אל תיכנס עם זה לחשבונות בנק (שהסיסמא בכלל שמורה לך במחשב) - תיכנס רק לאתרים עם זה.
בעצם לא אתה, אחרים :} -
נכון יש AI היום וזה נחמד
רק אל תכתוב מאובטח כי זה פשוט הטעייה אין לך מושג האם זה מאובטח@efishesh
בס"דמה זה?

-
@yeshivisher לא הבנת את הטענה.
שאלתי אותך ס"ה איך אתה מרוויח את הכסף.
עלות התעבורה זה הרבה, לא חשדתי אותך חלילה.
רק כתבתי שיותר גילוי דעת יגרום ליותר אנשים לסמוך עליך, לכן אני ממליץ לך לכתוב מפורש שיש פירסומות, זה מוריד חשש.
אנחנו עדיין בטראומה מאווסט. -
@efishesh
בס"דמה זה?

-
נראה לי ע"פ צילומי המסך שהוא מתבסס על softether vpn, שהוא פרוייקט שרתים חינמי של אוניברסיטה ביפן, מה שאומר שלגבי אבטחה ממכירת מידע, אין שום וודאות וגם בלתי אפשרי שתהיה.
(אגב נראה שלא כולם הבינו כהלכה את הקונספט של מכירת מידע: זה לא משנה כמה מליונים זורמים בשרת, כל מי שנכנס המידע שלו נמכר לחברות ענק בפרוטות ואולי גם לפושעים ואנשי עוקץ בקצת יותר. כל עוד הם מקבלים פרט אישי כלשהו, הם יכולים לנסות לפגוע בקורבן והם רק ישמחו ליותר קורבנות.)הסיכוי שבעלי שרתים מתנדבים ברשת VPN Gate יגנבו מידע רגיש (כמו סיסמאות או פרטי אשראי) הוא נמוך מאוד, אך הסיכון שהם יתעדו וימכרו את היסטוריית הגלישה שלך הוא קיים וממשי.להלן פירוט של רמות הסיכון השונות לגבי המידע שלך:1. גניבת סיסמאות ומידע רגיש (סיכוי נמוך מאוד)הגנת HTTPS: כמעט כל האתרים והאפליקציות החשובים כיום (בנקים, מיילים, רשתות חברתיות) משתמשים בהצפנת HTTPS משלהם.משמעות: גם אם בעל השרת זדוני ומנסה להאזין לתנועה שלך, ההצפנה של האתר (HTTPS) מונעת ממנו לראות את הסיסמאות, ההודעות או מספרי כרטיסי האשראי שלך. הוא יראה רק בליל של תווים מוצפנים.2. תיעוד ומכירת היסטוריית גלישה (סיכוי בינוני עד גבוה)מידע גלוי לשרת: מפעיל השרת יכול לראות בדיוק באילו אתרים אתה מבקר (למשל: google.com, ynet.co.il) ובאילו שעות, גם אם הוא לא יכול לראות מה עשית בתוך האתר.מדיניות היומנים (Logs): פרויקט VPN Gate מחייב רשמית את המתנדבים לשמור יומני רישום למשך שלושה חודשים לפחות כדי למנוע פעילות פלילית. מידע זה כולל את כתובת ה-IP האמיתית שלך ואת כתובות האתרים שבהם ביקרת.מכירת מידע: מאחר שכל אדם יכול להקים שרת ב-VPN Gate, חלק מהשרתים מופעלים על ידי גורמים עלומים. אותם גורמים יכולים לאסוף את נתוני הגלישה של המשתמשים (כתובות IP והרגלי גלישה) ולמכור אותם לחברות פרסום או לצדדים שלישיים לצורך הפקת רווחים: ג'מיני היקר