בירור | מאיפה מורידים כל הגופני החינמיים של אופיס (גוטמן וכו')
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי, והתקנתי מחדש אופיס 365 וכו', (עם רשיון של משרד הבריאות, סליחה החינוך)
והנה לא מופיעים לי שום גופנים של גוטמן, מישהו יודע למה, ומאיפה ניתן להוריד אותם בצורה מרוכזת (אני לא רוצה לחפש אחד אחד, באתרים מפופקפקים)
והאם יש הסבר למה לא נתקנו, האם יש שינוי ברשיון והם כבר לא מגיעים עם אופיס?
תודה רבה@menajemmendel זה לא גופנים של ווינדוס?
-
M menajemmendel סימן נושא זה כשאלה
-
@menajemmendel זה לא גופנים של ווינדוס?
@מחנה-ידידים 365, (לא ידוע לי על רשיון של משרד החינוך ל2019 או 2024, אם אני טועה?))
-
@מחנה-ידידים כתב בבירור | מאיפה מורידים כל הגופני החינמיים של אופיס (גוטמן וכו'):
האמת שאני לא בטוח, נראה לי שהם מגיעים עם אופיס, אבל אני לא בטוח, בכל אופן אין לי אותם, ויש לי גם ווינדוס 11 וגם אופיס 365
-
@מחנה-ידידים כתב בבירור | מאיפה מורידים כל הגופני החינמיים של אופיס (גוטמן וכו'):
האמת שאני לא בטוח, נראה לי שהם מגיעים עם אופיס, אבל אני לא בטוח, בכל אופן אין לי אותם, ויש לי גם ווינדוס 11 וגם אופיס 365
@menajemmendel תחפש בהתחל "מפת תווים" ותבדוק אם שם יש את הגופנים
-
@menajemmendel תחפש בהתחל "מפת תווים" ותבדוק אם שם יש את הגופנים
@מחנה-ידידים תודה, אבל כנראה לא הובנתי, אני יודע שאין לי אותם, הם לא מופיעים לא במפתח תאווים, וגם אין לי את הקבצים שלהם, לא בתיקית פונטס ולא בשום מקום במחשב, השאלה מאיפה אני מוריד אותם.
-
@מחנה-ידידים תודה, אבל כנראה לא הובנתי, אני יודע שאין לי אותם, הם לא מופיעים לא במפתח תאווים, וגם אין לי את הקבצים שלהם, לא בתיקית פונטס ולא בשום מקום במחשב, השאלה מאיפה אני מוריד אותם.
@menajemmendel כתב בבירור | מאיפה מורידים כל הגופני החינמיים של אופיס (גוטמן וכו'):
השאלה מאיפה אני מוריד אותם
עיין כאן.
-
@menajemmendel כתב בבירור | מאיפה מורידים כל הגופני החינמיים של אופיס (גוטמן וכו'):
השאלה מאיפה אני מוריד אותם
עיין כאן.
@YAAKOVSAS הורדתי, אין שם גופנים גוטמן
-
@YAAKOVSAS הורדתי, אין שם גופנים גוטמן
מצאתי מידידנו לא-מתייאש בגיטהאב
https://github.com/lo-mityaesh/hebrewfonts
אבל אין שם את המשקלים של כל הגופנים
לדוגמא גוטמן פראנק הכל בולד
האם מישהו יכול להעלות לי מהמחשב שלו (אולי @דאנציג) או משיהו אחר, אני לא רוצה גופנים בתשלום, רק הגוטמנים שמגיעים במחשב -
מצאתי מידידנו לא-מתייאש בגיטהאב
https://github.com/lo-mityaesh/hebrewfonts
אבל אין שם את המשקלים של כל הגופנים
לדוגמא גוטמן פראנק הכל בולד
האם מישהו יכול להעלות לי מהמחשב שלו (אולי @דאנציג) או משיהו אחר, אני לא רוצה גופנים בתשלום, רק הגוטמנים שמגיעים במחשב@menajemmendel אני מעלה לך.
-
@menajemmendel אני מעלה לך.