בקשת מידע | אפליקציה שמחברת ככמה מכשירי בלוטוס
-
@מטען-נייד
לא, כי גם אני צריך...
אני אנסה לחפש -
אם ברשותך מספר רמקולים של אותו המותג, תוכל לחבר עשרות ואף מאות רמקולים יחד באמצעות האפליקציה הרשמית שלהם:JBL Portable: מאפשרת לחבר מספר רמקולים של JBL התומכים בטכנולוגיית PartyBoost או Connect+.Ultimate Ears (UE) Boom / PartyUp: אפליקציה המאפשרת לחבר מעל 150 רמקולים של מותג UE (כמו Boom, Megaboom) במקביל.Bose Connect / Bose Music: מאפשרת לחבר שני רמקולים של Bose במצב סטריאו או מצב מסיבה (Party Mode).
-
אם ברשותך מספר רמקולים של אותו המותג, תוכל לחבר עשרות ואף מאות רמקולים יחד באמצעות האפליקציה הרשמית שלהם:JBL Portable: מאפשרת לחבר מספר רמקולים של JBL התומכים בטכנולוגיית PartyBoost או Connect+.Ultimate Ears (UE) Boom / PartyUp: אפליקציה המאפשרת לחבר מעל 150 רמקולים של מותג UE (כמו Boom, Megaboom) במקביל.Bose Connect / Bose Music: מאפשרת לחבר שני רמקולים של Bose במצב סטריאו או מצב מסיבה (Party Mode).
@מה-זה-משנה-אה לא צריך אפליקציה בJBL... מרבית הרמקולים שלהם (וגם בהרבה מהחיקויים שלהם) מתחברים אחד לשני - יש לזה כפתור יעודי ברמקול.
-
@מה-זה-משנה-אה לא צריך אפליקציה בJBL... מרבית הרמקולים שלהם (וגם בהרבה מהחיקויים שלהם) מתחברים אחד לשני - יש לזה כפתור יעודי ברמקול.
@יאיר-דניאל אני צריך אפליקצייה שמחברת שתי אוזניות אחת מחברת ...
ואחת מ...
היה לי פעם כזאת אבל אני לא מוצא אותה. -
@יאיר-דניאל אני צריך אפליקצייה שמחברת שתי אוזניות אחת מחברת ...
ואחת מ...
היה לי פעם כזאת אבל אני לא מוצא אותה.@מטען-נייד אני שומע, ואין לי איך לעזור, למרות שאני נזכר שהעלו אפליקצייה כזו - שמתאימה גם לשיאומי מקשים, לא זוכר מתי זה היה, אם יעזור לך לחיפוש, הגבתי שם בנושא ההוא...
אם יהיה לי זמן בערב, ואם אזכור אנסה לחפש אולי זה קיים אצלי בהארד דיסק, לא נראה לי, אבל אולי...
מה שכתבתי היה תגובה למה שכתב @מה-זה-משנה-אה
-
יש למישהו מושג אם קיימת אפליקציה שיכולה לחבר בו זמנית שתי מכשירי בלוטוס לפלאפון?
כגון בוקסה ואוזניות או שתי בוקסות או שתי אוזניות
עדיפות לאפליקציה תואמת שיאומי QIN1 אנדרואיד 4.4@מטען-נייד [לאוזניות שלי-JBL פשוט מתחבר פלפון ונגן ביחד
אני כותב בסוגריים כי זה לא הנושא פה] -
@מטען-נייד
במכשירי סמסונג אפשר, זה אומר שאם תצליח להשיג איזה אפליקציה שמדמה מכשיר סמסונג (כמו שיש לאפל) תוכל לעשות את זה.
אני ממשיך לחפש... -
@מטען-נייד [לאוזניות שלי-JBL פשוט מתחבר פלפון ונגן ביחד
אני כותב בסוגריים כי זה לא הנושא פה]@תמיד לא זה הדיון -גם לשיאומי מתחבר שני זוגות אוזניות, אבל זה לא יכול להשמיע בשניהם בו זמנית
-
@יאיר-דניאל
בסמסונג גם להשמיע בשתיהם.
עיין כאן -
@מטען-נייד
אני חושב שמצאתי
https://mitmachim.top/post/1015970
יש כאן רק את השם של האפליקציה כרגע אני מחפש אותה להורדה