דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. פיתוח ועיצוב אתרים
  5. מערכות ניהול תוכן
  6. קידום אתרים
  7. המלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח )

המלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח )

מתוזמן נעוץ נעול הועבר קידום אתרים
55 פוסטים 9 כותבים 269 צפיות 10 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Y yehokarpel

@oryadaniely הנה נתתי ל @yשמריהו מפתח תקין ועובד לו @yשמריהו תגיד להם

Y מנותק
    Y מנותק
    yשמריהו
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel כתב בהמלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח ):

@oryadaniely הנה נתתי ל@yשמריהו מפתח תקין ועובד לו

אכן.
    דרך אגב אם אתה רוצה לתייג מישה צריך שיהיה רווח לפני ה@

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • O oryadaniely

@yehokarpel לי גם ולא...

Y מחובר
      Y מחובר
      yehokarpel
      כתב נערך לאחרונה על ידי yehokarpel

@oryadaniely אולי עדיף פשוט אני יעש מנוי לאתר מוזל או משהוא כזה כי אנשים מסתבכים עם מפתחות... אני אעשה גם וגם

Y O 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • Y yehokarpel

@oryadaniely אולי עדיף פשוט אני יעש מנוי לאתר מוזל או משהוא כזה כי אנשים מסתבכים עם מפתחות... אני אעשה גם וגם

Y מנותק
        Y מנותק
        yשמריהו
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel אם אני לא טועה יש מודלים חינמיים אז אתה יכול לעשות שבברירת מחדל אם לא שמו מפתח יהיה מודל חינמי וגם שיהיה אפשר לבחור בין כמה חברות של מודלים

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • Y yשמריהו

@yehokarpel אם אני לא טועה יש מודלים חינמיים אז אתה יכול לעשות שבברירת מחדל אם לא שמו מפתח יהיה מודל חינמי וגם שיהיה אפשר לבחור בין כמה חברות של מודלים

Y מחובר
          Y מחובר
          yehokarpel
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@yשמריהו זה לא עוזר כמה חברות של מודלים כי יש חברות שהתשובה שתקבל הAI היא תהיה שקר אחד גדול לכן זה עובד רק על גמניי

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • Y yehokarpel

O מנותק
            O מנותק
            oryadaniely
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel אנשים לא מסתבכים... יש באמת כמה תקלות באתר...

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • O oryadaniely

@yehokarpel אנשים לא מסתבכים... יש באמת כמה תקלות באתר...

Y מחובר
              Y מחובר
              yehokarpel

@oryadaniely יש לך מפתח עובד אצלך? למה שזה לא יעבוד נסתי עם שמריהו נתתי לו מפתח משלי שעובד וזה עבד לו נסתי 2 מפתחות שונים ועבד גם לי יש את זה שאם המפתח לא תקין זה לא מחזיר תשובה

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • Y מחובר
                Y מחובר
                yehokarpel
                כתב נערך לאחרונה על ידי

טוב נראה לי הגיע הזמן ללכת לעבוד ופחות להתעסק בדיבורים מקווה שמחר מי שלא עבד לו שיצליח מחר לדבר עם הAI בס"ד למרות שזה עובד עכשיו

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • Y מחובר
                  Y מחובר
                  yehokarpel

טוב בגלל הבעייה בהכנסת מפתח זה פשוט משתמש במפתח שלי כל מי שיכנס עכשיו לאתר זה עובד מ100 אחוז בלי להכניס מפתח משמעות שלבנתיים זה חינם בהשימוש לגמרי

O תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • Y yehokarpel

טוב בגלל הבעייה בהכנסת מפתח זה פשוט משתמש במפתח שלי כל מי שיכנס עכשיו לאתר זה עובד מ100 אחוז בלי להכניס מפתח משמעות שלבנתיים זה חינם בהשימוש לגמרי

O מנותק
                    O מנותק
                    oryadaniely
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel לא היה בעיה בהכנסת מפתח. יש בעיה באתר. ניסית עכשיו וגם לא החזיר תשובה...

אולי בכל זאת תשתף את הקוד וננסה לעזור וגם להשתמש על המחשב?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • Y yehokarpel

בס"ד סיימתי לבנות אחרי הרבה עמל את האתר של ספרא AI בקישור הזה safra-ai.com שזה בעצם בינה מלאכותית תורנית שאתם שואלים שאלה אותה היא אטומטית מחפשת מקורות ומעיינת כדי למצוא את התשובה הכי מדוייקת לשאלה ששואלים והיכלות שלה בניהם יצירת תמונה ניתן לבקש ממנה ליצור תמונה למשל כדוגמא על איך היה נראה הציץ של הכהן הגדול בב"ק והבינה מלאכותית לומדת במקורות בחזל בתורה בכל המפרשים שצריך על איך זה היה נראה מבחינה וזואלית ויוצרת תמונה מדוייקת ככל האפשר
                      של הדבר

e97f5831-ce1d-43a2-aadb-8de169f8a1a1-image.png

e9901268-d843-4580-a624-aa699fcff8ce-image.png
                      יכולות יצירת תמונה

1de4508a-608d-4f1c-9c6c-2968f82a9717-image.png

e020c5ed-8e54-428c-8708-b5db4e50792b-image.png

וכן ניתן לעלות קישורים מיוטיוב שהAI ינתח אותם וניתן לשאול על כל דבר שנאמר בשיעור

03c3b708-b611-4927-83cf-7c911c6a3142-image.png

צילום מסך 2026-05-31 202930.png צילום מסך 2026-05-31 203036.png צילום מסך 2026-05-31 203024.png צילום מסך 2026-05-31 203011.png צילום מסך 2026-05-31 202951.png
                      צילום מסך 2026-05-31 201615.png

20852586-12d5-4851-9f7c-0c7948173e47-image.png

ואפשר לראות בתמונות שכל מקור שהAI מביא ככמעט הכל ניתן ללחוץ על המקור שהוא כתב ולראות את המקור עצמו מילה מילה מבפנים אך כרגע יש בעייה שעובדים עלייה שיש ספרים שזה לא מצליח למשוך את המקור שלהם וכן יש מקרים שבו הAI מביא מקור וזה לא מרקר אותו וגלל לציטוט שהAI משך אבל זה יטופל בקרוב בלנ"ד בעזר"ה וגם יש בעייה שהAI לא מספיק מדייק בלשון של המקור מוסיף מילה או 2 המטרה שהוא יצוטט את הלשון מילה במילה וילמד ללא שנויים את המקור זה בגלל דבר טכני בקוד כל הדברים האלה קוראים לכן זה משהוא שעם הזמן יפטר לגמרי כלא היה ומנסיון שלי עם הAI הזה הוא מדוייק וחכם מאד לא כדאי לכם לזלז בו...(;

וכן הדבר אינו חינם אין כסף על חשבון הבית(; לכן כל אחד יצטרך להכניס את המפתח API שלו בהגדרות במדריך הקצר שאני יעשה עכשיו ובהמשך האתר עצמו יסביר איך ליצור מפתח ולשלבו באתר על מנת לקבל תשובות מהAI ברירת מחדל אם אצל המשתמש לא מוגדר מפתח בהגדרות הAI יבקש ממנו להזין מפתח ולא יענה על השאלה שלו
                      e6204c6b-7f7c-4ddf-b37d-aef7d4f99a82-image.png
                      לכן תראו בספוילר מה צריך לעשות כדי להזין מפתח ניתן ליצור מפתח למי שלא יודע דרך הקישור הזה AI-studio-key ואז להטמיע אותו באתר

יש ללכת לכפתור ההגדרות הגלגל שניים למטה
                      de9583f6-92d2-4b29-b1cb-90bdd118b697-image.png

ואז ללחוץ עליו ויפתח לכם טפריט של אפשריות לחצו על ספרא AI מותאם אישית
                      031564de-16ea-4b4c-98c9-e539a2823bff-image.png

ואז יפתח לכם החלון הזה רדו למטה ותראו את השדה שבה אתם צריכים להזי את המפתח שלכם/או המפתח שיצרתם כעת.
                      92fda82b-1130-49b9-aa82-ac7fa44ebc81-image.png

כאן.
                      45c38336-9b71-4c49-90a1-ed784dd01b6e-image.png

ואחרי שהכנסתם את המפתח שלכם לחצו על שמור שנויים וזה יוציא אתכם מזה וכעת תוכלו לדבר על על כל נושא תורני עם הAI! (במידה והמפתח שלכם תקין)
                      575407dc-7b7b-4d5d-ba0a-89b204dc3f61-image.png

יש באפשריות של להתאים את ספרא בצורה אישית בהגדרות אתם יכולים לראות בעצמכם על להוסיף לו הנחיות יחודיות לספרא שיכיר קצת אתכם או שלשאלות שאתם שואלים אותו על פסיקת הלכה אפשר להגדיר מראש כמו מי הוא יענה לשאלה על ההלכה

58e565cf-c174-46a9-abf8-405e9cbc2583-image.png

ויש לוגים שזה מראה כמה עולה לכם השימוש שלכם המפתח הAPI עם ספרא כמה עולה לכם בסוף כל תשובה של ספרא הוא מראה סטטוס כמה עלה לכם בשקלים בדולרים השאלה וכמה טוקנים זה ישתמש וכן בתאמה של ספרא אישי ניתן לראות כמה בכולל כל השיחות שלכם יצא לכם השימוש

4e81ce19-ba64-49e1-9516-fe0bcb67fa4b-image.png
                      8c6f7670-b66c-4b62-b780-f491b0fe97e5-image.png

בגדול זה מה שיש בנתיים באתר בעזרת ה בהמשך יוספו לו עוד אפשריות שאני חושב עליהם וכן בעיק רכרגע אני מתמקד בלתקן באגים ובעיות עם ספרא מקווה שתהנו איתו ואשמח שכל אחד יכתוב את חוות דעתו על ספרא מה הוא חושב ובאיזה בעיות באגים הוא נתקל אה ושכחתי לציין דבר חשוב שאם אתם באתרוג יש שאלות שאתרוג חוסמים אותם או אם תצליחו לגשת מלאתר איך שהוא מנטפרי בהמשך יהיה שאלות שהמנוע סנן מלל של הסינונים חוסם אותם ואז הAI עונה תשובה משובשת או שהוא לא עונה בכלל.

עם ישראל חייע מנותק
                      עם ישראל חייע מנותק
                      עם ישראל חיי
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel יפה מאוד אחי! לגבי המודל ליצירת תמונות ברגע שצריך ליצור משהו עם שם השם, תטמיע לו בהוראות שיכתוב את זה עם ק במקום ה או משהו כזה, לי אישית הציק בעין ששם השם נתכתב ככה תחת ידו של רובוט שאין לו לב להבין מה הוא כותב

מתרגם אפליקציות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר