המלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח )
-
בס"ד סיימתי לבנות אחרי הרבה עמל את האתר של ספרא AI בקישור הזה safra-ai.com שזה בעצם בינה מלאכותית תורנית שאתם שואלים שאלה אותה היא אטומטית מחפשת מקורות ומעיינת כדי למצוא את התשובה הכי מדוייקת לשאלה ששואלים והיכלות שלה בניהם יצירת תמונה ניתן לבקש ממנה ליצור תמונה למשל כדוגמא על איך היה נראה הציץ של הכהן הגדול בב"ק והבינה מלאכותית לומדת במקורות בחזל בתורה בכל המפרשים שצריך על איך זה היה נראה מבחינה וזואלית ויוצרת תמונה מדוייקת ככל האפשר
של הדבר

יכולות יצירת תמונה

וכן ניתן לעלות קישורים מיוטיוב שהAI ינתח אותם וניתן לשאול על כל דבר שנאמר בשיעור

ואפשר לראות בתמונות שכל מקור שהAI מביא ככמעט הכל ניתן ללחוץ על המקור שהוא כתב ולראות את המקור עצמו מילה מילה מבפנים אך כרגע יש בעייה שעובדים עלייה שיש ספרים שזה לא מצליח למשוך את המקור שלהם וכן יש מקרים שבו הAI מביא מקור וזה לא מרקר אותו וגלל לציטוט שהAI משך אבל זה יטופל בקרוב בלנ"ד בעזר"ה וגם יש בעייה שהAI לא מספיק מדייק בלשון של המקור מוסיף מילה או 2 המטרה שהוא יצוטט את הלשון מילה במילה וילמד ללא שנויים את המקור זה בגלל דבר טכני בקוד כל הדברים האלה קוראים לכן זה משהוא שעם הזמן יפטר לגמרי כלא היה ומנסיון שלי עם הAI הזה הוא מדוייק וחכם מאד לא כדאי לכם לזלז בו...(;
וכן הדבר אינו חינם אין כסף על חשבון הבית(; לכן כל אחד יצטרך להכניס את המפתח API שלו בהגדרות במדריך הקצר שאני יעשה עכשיו ובהמשך האתר עצמו יסביר איך ליצור מפתח ולשלבו באתר על מנת לקבל תשובות מהAI ברירת מחדל אם אצל המשתמש לא מוגדר מפתח בהגדרות הAI יבקש ממנו להזין מפתח ולא יענה על השאלה שלו

לכן תראו בספוילר מה צריך לעשות כדי להזין מפתח ניתן ליצור מפתח למי שלא יודע דרך הקישור הזה AI-studio-key ואז להטמיע אותו באתריש ללכת לכפתור ההגדרות הגלגל שניים למטה

ואז ללחוץ עליו ויפתח לכם טפריט של אפשריות לחצו על ספרא AI מותאם אישית

ואז יפתח לכם החלון הזה רדו למטה ותראו את השדה שבה אתם צריכים להזי את המפתח שלכם/או המפתח שיצרתם כעת.

כאן.

ואחרי שהכנסתם את המפתח שלכם לחצו על שמור שנויים וזה יוציא אתכם מזה וכעת תוכלו לדבר על על כל נושא תורני עם הAI! (במידה והמפתח שלכם תקין)

יש באפשריות של להתאים את ספרא בצורה אישית בהגדרות אתם יכולים לראות בעצמכם על להוסיף לו הנחיות יחודיות לספרא שיכיר קצת אתכם או שלשאלות שאתם שואלים אותו על פסיקת הלכה אפשר להגדיר מראש כמו מי הוא יענה לשאלה על ההלכה

ויש לוגים שזה מראה כמה עולה לכם השימוש שלכם המפתח הAPI עם ספרא כמה עולה לכם בסוף כל תשובה של ספרא הוא מראה סטטוס כמה עלה לכם בשקלים בדולרים השאלה וכמה טוקנים זה ישתמש וכן בתאמה של ספרא אישי ניתן לראות כמה בכולל כל השיחות שלכם יצא לכם השימוש

בגדול זה מה שיש בנתיים באתר בעזרת ה בהמשך יוספו לו עוד אפשריות שאני חושב עליהם וכן בעיק רכרגע אני מתמקד בלתקן באגים ובעיות עם ספרא מקווה שתהנו איתו ואשמח שכל אחד יכתוב את חוות דעתו על ספרא מה הוא חושב ובאיזה בעיות באגים הוא נתקל אה ושכחתי לציין דבר חשוב שאם אתם באתרוג יש שאלות שאתרוג חוסמים אותם או אם תצליחו לגשת מלאתר איך שהוא מנטפרי בהמשך יהיה שאלות שהמנוע סנן מלל של הסינונים חוסם אותם ואז הAI עונה תשובה משובשת או שהוא לא עונה בכלל.
@yehokarpel נטפרי??
-
@yehokarpel נטפרי??
@DHOC979 כתבתי שכנראה זה בנטפרי לא יהיה כנראה פתוח כי המדניות שלהם אוסרת שAI ידבר על דברים תורנים תנסה את זה בשאר סינונים ותבדוק אם עובד גם יש לי רעיון לעלות את זה לגוגל פליי לעשות מזה אפלקציה
-
@DHOC979 כתבתי שכנראה זה בנטפרי לא יהיה כנראה פתוח כי המדניות שלהם אוסרת שAI ידבר על דברים תורנים תנסה את זה בשאר סינונים ותבדוק אם עובד גם יש לי רעיון לעלות את זה לגוגל פליי לעשות מזה אפלקציה
-
@אברהם-גלסר אני בודק שניה
-
@אברהם-גלסר לכאורה האתר זמין ועיל כנראה אתה מנסה להיכנס לאתר דרך נטפרי? באתרוג זה נכנס לאתר ובמחשב אחר גם הצלחתי להיכנס
https://safra-ai.com/ -
@אברהם-גלסר לכאורה האתר זמין ועיל כנראה אתה מנסה להיכנס לאתר דרך נטפרי? באתרוג זה נכנס לאתר ובמחשב אחר גם הצלחתי להיכנס
https://safra-ai.com/@yehokarpel כמו שכתבתי זה לא נטפרי. לא יודע מה הבעיה, כל שאר האתרים עובדים כרגיל.
בכ"א שכוייח. -
@yehokarpel כמו שכתבתי זה לא נטפרי. לא יודע מה הבעיה, כל שאר האתרים עובדים כרגיל.
בכ"א שכוייח.@אברהם-גלסר איזה סינון יש לך?
-
@אברהם-גלסר איזה סינון יש לך?
@yehokarpel נטספארק כרגע.
-
@yehokarpel נטספארק כרגע.
@אברהם-גלסר בדקי זה בעייה אצל נטספארק האתר בסדר
-
@אברהם-גלסר בדקי זה בעייה אצל נטספארק האתר בסדר
היינו זה לא קשור לאתר עצמו האתר עובד נסתי מכל מני דברים שונים
-
היינו זה לא קשור לאתר עצמו האתר עובד נסתי מכל מני דברים שונים
@yehokarpel אוקיי, תעדכן אם תדע שיסתדר (או אני אם אני אשים לב)
-
יש פה מישהוא כאן באתרוג שהאתר עובד לו?
-
אולי יהיה אפשרות לעשות דרך המייל לשלוח שאלות ולקבל תשובה ככה יהיה פתוח לכולם כמו זה https://mitmachim.top/topic/95992/המלצה-ai-לתכנות-בלבד-דרך-המייל?_=1780258213928
-
אולי יהיה אפשרות לעשות דרך המייל לשלוח שאלות ולקבל תשובה ככה יהיה פתוח לכולם כמו זה https://mitmachim.top/topic/95992/המלצה-ai-לתכנות-בלבד-דרך-המייל?_=1780258213928
@יאיר2081 רציתי לעשות את זה רעיון טוב כנראה אני ישלב דבר כזה
-
יש מישהוא באתרוג שעובד לו בכל זאת?
-
יש מישהוא באתרוג שעובד לו בכל זאת?
@yehokarpel הדף הראשי של ההתחברות עובד לי באתרוג
אבל אין לי כח להליך ההרשמה הזה..
אולי תוסיף אופציה להתחבר דרך חשבון גוגל -
@yehokarpel הדף הראשי של ההתחברות עובד לי באתרוג
אבל אין לי כח להליך ההרשמה הזה..
אולי תוסיף אופציה להתחבר דרך חשבון גוגל@צצצצצ אנשים העדיפו בלי חשבון גוגל באתר שעשיתי פעם אני יכול לשלב גם וגם
-
אני מחזיר את התגובת חזרה לפוסט הזה מהפוסט הנ"ל
-
Y yehokarpel התייחס לנושא זה