המלצה | התראת צבע שחור למחשב
-
שלום רב
כעת אני רואה את השרשור הזה
למערכת החוטפים הגיעו יש API יוצא בלבד עריכה Webhook[מטעמי אבטחה] ז"א שכל פעם שיש התראה הם יכולים לשלוח את מיקום ההתראה וכן את ההקלטה של ההתראה למי שיגדירו לו שליחה
אני באופן אישי מנסה לנצל את זה כרגע בשביל לשלוח התראות דרך המייל [עדיין לא תוסף לכרום זה מידי ענק עליי]
אם יש מישהו שרוצה תוסף לכרום אני מוכן לעזור לו בכל הנושא על ידי שאני יחבר אליו גם שישלח אליו ההקלטה ומיקום [עיר או אזור ההתראה] בכל פעם שיוצא@dudua99 איך אני יכול לקבל את ה API? אשמח לעזור גם. (כמובן באם צריך)
מהנסיון הקטן שלי, הייתי בונה את זה כאתר שמבקש אישור קבלת התראות. זה פרוייקט די פשוט, וגם במידה והמיקום מגיעה מהAPI בצורה מסודרת ניתן בקלות לתת למתמשים לבחור אם הם מענינם לקבל התראה תמיד או רק באזור שלהם. (הייתי ממליץ לא להסתמך על המיקום של הרשת כי בצורת העבודה של נטפרי זה הרבה פעמים מזייף, אלא לתת למשתמש לבחור מתוך רשימת ערים\אזורים איפה הוא רוצה לקבל התראה,) ואפילו ניתן להוסיף קישור למפות גוגל עם דרכי הגעה למיקום ההתראה. -
לכל העוסקים במלאכה
אם המטרה היא לגרום לכמה שיותר אנשים לראות/לשמוע/לדעת, אדרבה שמישהו יבנה גם בסופו של יום וובהוק, כלומר דף שבו ניתן להכניס כתובות שישלח אליהם ההודעה בוובהוק וכך כל מפתח יוכל להטמיע את זה בכל מערכת שירצה