המלצה | התראת צבע שחור למחשב
-
@ר-יעקב-עייפים מה זה בטל אופטימיזציית סלולה (מה זה משנה)?
@מרדכי-שט. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
שיוכל לעבוד ברקע והמכשיר לא יסגור את זה ברקע
-
פוסט זה נמחק! -
שיוכל לעבוד ברקע והמכשיר לא יסגור את זה ברקע
@צדיק-0 התקנתי.
ממש יפה, כמובן שיש מקום לשיפור קצת מבחינת UI אבל זה ממש בסדר.
לגבי האם זה עובד בפועל, נצטרך להמתין להתראה אמיתית... או שתשלח כעת התראת בדיקה... -
פוסט זה נמחק!
@ר-יעקב-עייפים נראה אפליקציה מאוד מוצלחת רק צריך שזה יהיה פעיל (שישלחו לשם את ההודעות)
וגם אם אפשר להוסיף בבחירת אזור גם את כל הארץ. -
@צדיק-0 התקנתי.
לגבי האם זה עובד בפועל, נצטרך להמתין להתראה אמיתית... או שתשלח כעת התראת בדיקה...@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אני על זה (אני מקווה ש@ר-יעקב-עייפים יתרום לזה ואז זה יהיה יותר מוצלח)
-
@ר-יעקב-עייפים נראה אפליקציה מאוד מוצלחת רק צריך שזה יהיה פעיל (שישלחו לשם את ההודעות)
וגם אם אפשר להוסיף בבחירת אזור גם את כל הארץ.@מרדכי-שט. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
וגם אם אפשר להוסיף בבחירת אזור גם את כל הארץ.
יש שם אפשרות לקבל התראה בלי צליל בכל הארץ
-
@צדיק-0 התקנתי.
לגבי האם זה עובד בפועל, נצטרך להמתין להתראה אמיתית... או שתשלח כעת התראת בדיקה...@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
לגבי האם זה עובד בפועל, נצטרך להמתין להתראה אמיתית... או שתשלח כעת התראת בדיקה...
הוא מוסיף אפשרות להתראות דמה.
וגם אם אפשר להוסיף בבחירת אזור גם את כל הארץ.כן נכון רק שזה של @צדיק-0 האלוף והקרדיט לו על זה.
אני אולי יעזור בעיצוב וחווית משתמש כולל זה:
@מרדכי-שט. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:@ר-יעקב-עייפים אז תעצב גם את תמונת האיקון במסך הבית זה נראה גרוע
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
לגבי האם זה עובד בפועל, נצטרך להמתין להתראה אמיתית... או שתשלח כעת התראת בדיקה...
הוא מוסיף אפשרות להתראות דמה.
וגם אם אפשר להוסיף בבחירת אזור גם את כל הארץ.כן נכון רק שזה של @צדיק-0 האלוף והקרדיט לו על זה.
אני אולי יעזור בעיצוב וחווית משתמש כולל זה:
@מרדכי-שט. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:@ר-יעקב-עייפים אז תעצב גם את תמונת האיקון במסך הבית זה נראה גרוע
@ר-יעקב-עייפים אז תעצב גם את תמונת האיקון במסך הבית זה נראה גרוע
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אני על זה (אני מקווה ש@ר-יעקב-עייפים יתרום לזה ואז זה יהיה יותר מוצלח)
@צדיק-0 @ר-יעקב-עייפים
כשיושלם תפתחו על זה נושא שיתפוס את העין של הציבור.
זה אמור להועיל יותר מהתוסף בהרבה. -
@ר-יעקב-עייפים אז תעצב גם את תמונת האיקון במסך הבית זה נראה גרוע
-
@צדיק-0 אם האפליקציה אמורה לאפשר התראות לפי מיקום כדאי לסדר שכביש יוגדר כמיקום קרוב יותר ממרחק אוירי כי שם מגיע היתרון של אפליקציה בעיקר
מקוה שהובנתי
ושזה ישים -
@צדיק-0 אם האפליקציה אמורה לאפשר התראות לפי מיקום כדאי לסדר שכביש יוגדר כמיקום קרוב יותר ממרחק אוירי כי שם מגיע היתרון של אפליקציה בעיקר
מקוה שהובנתי
ושזה ישים@123-דג-מלוח כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
הובנת, רק שזה מורכב יותר לביצוע, מי שחושב שהוא יכול מוזמן לנסות, הקוד כולו בגיטהאב
דרך אגב עלתה גירסה מתוקנת ומשופרת אם עיצוב דומה לתוסף המקורי ניתן להוריד מהגיטהאב https://github.com/613avi/black-alert-app/releases/download/v1.1.0/black-alert-v1.1.0.apk
-
עושה לפי ההוראות ולא עושה לי כלום.
מוריד בהורדות>פותח תוספים>הוספה>מוסיף את הקובץ (אחרי חילוץ)>פותח את הקובץ ובעצם מעלה אוטומטי הכל. ולא רואה אחכ את התוסף.@צחצח אתה מדבר על התוסף נכון? אתה יכול להתקין מהחנות, זה מעודכן.
(וסתם כדאי שתלמד איך מעלים תוסף מקומי אבל זה לא נוגע לנושא) -
עושה לפי ההוראות ולא עושה לי כלום.
מוריד בהורדות>פותח תוספים>הוספה>מוסיף את הקובץ (אחרי חילוץ)>פותח את הקובץ ובעצם מעלה אוטומטי הכל. ולא רואה אחכ את התוסף.@צחצח כנס לתוספים סימן של פזל למעלה בדפדפן ואז תלחץ על האייקון של צבע שחור ואז הוא יעלה לך גם למעלה ותלחץ גם עליו
-
צ צדיק 0 התייחס לנושא זה
-
אם אפשר גם להוסיף את המספרים הרלוונטים בתוך האפליקציה לעדכן על מעצר (אפשר לעשות מקש שזה יתקשר אוטומטי למוקד)
-
@צדיק-0 @ר-יעקב-עייפים
זה אמור להועיל יותר מהתוסף בהרבה.@123-דג-מלוח כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
זה אמור להועיל יותר מהתוסף בהרבה.פורסם
-