המלצה | התראת צבע שחור למחשב
-
@מרדכי-שט. אני כאן לע"ע הפרוייקט בוטל!!!
גם צבע שחור גם החוטפים הגיעו לא מעוניינים כרגע לשתף פעולה
אין לי איך להמשיך ללא שיתוף פעולה מצידם
יודגש כי אין להם קשר לתוכנה אך כעת הם גם אסרו עלי לעשות שימוש במותג שלהם וסגרו לי את הוובהוק שהם שלחו לכן אין לי איך להתקדם ומה לעשות -
@מרדכי-שט. אני כאן לע"ע הפרוייקט בוטל!!!
גם צבע שחור גם החוטפים הגיעו לא מעוניינים כרגע לשתף פעולה
אין לי איך להמשיך ללא שיתוף פעולה מצידם
יודגש כי אין להם קשר לתוכנה אך כעת הם גם אסרו עלי לעשות שימוש במותג שלהם וסגרו לי את הוובהוק שהם שלחו לכן אין לי איך להתקדם ומה לעשות -
@לנציצ הם לא יכולים שיהיה משהוא שלא קשור אליהם ו[בדוק] הם מקבלים עליו .... פניות איך עושים ואיך מורידים וכדו' זה פגע בעזרה שלהם לבחורי הישיבות לכן הם החליטו שההנגשה דרך וובהוק פחות חשוב העיקר שאת העיקר [הטיפול בבחורי הישיבות וקריאות חירום] יהיה להם מספיק קווים פנויים לטפל בהם גם אם אין תוסף וכך לא יהיה עומס
-
@לנציצ הם לא יכולים שיהיה משהוא שלא קשור אליהם ו[בדוק] הם מקבלים עליו .... פניות איך עושים ואיך מורידים וכדו' זה פגע בעזרה שלהם לבחורי הישיבות לכן הם החליטו שההנגשה דרך וובהוק פחות חשוב העיקר שאת העיקר [הטיפול בבחורי הישיבות וקריאות חירום] יהיה להם מספיק קווים פנויים לטפל בהם גם אם אין תוסף וכך לא יהיה עומס
-
ההודעה שפורסמה כאילו מטעם מערכת ׳צבע שחור׳
הינה פייק מוחלט, ולמפרסם אין קשר כלל למערכת.
ההחלטה להשבית לע״ע את התוסף הינה החלטה עצמאית של מערכת ׳צבע שחור׳ הנושא נשקל בכובד ראש על כלל ההיבטים שלו, ללא כל התערבות של גורם אחר.
ניתן לאמת זאת בפנייה לכתובת המייל של מפתח התוסף בחנות
בהזדמנות זאת המקום להביע הערכה כלפי העוסקים במלאכה אשר ללא כל תמורה השקיעו מכוחם ומרצם למען התמיכה בבני הישיבות, ושכרם על פעולותיהם יעמוד להם בזה ובבא.
השתדלנו לעמוד בקשר עם המפתחים ולהרחיב להם מעט יותר.
אין טעם לפנות בעניין -
ההודעה שפורסמה כאילו מטעם מערכת ׳צבע שחור׳
הינה פייק מוחלט, ולמפרסם אין קשר כלל למערכת.
ההחלטה להשבית לע״ע את התוסף הינה החלטה עצמאית של מערכת ׳צבע שחור׳ הנושא נשקל בכובד ראש על כלל ההיבטים שלו, ללא כל התערבות של גורם אחר.
ניתן לאמת זאת בפנייה לכתובת המייל של מפתח התוסף בחנות
בהזדמנות זאת המקום להביע הערכה כלפי העוסקים במלאכה אשר ללא כל תמורה השקיעו מכוחם ומרצם למען התמיכה בבני הישיבות, ושכרם על פעולותיהם יעמוד להם בזה ובבא.
השתדלנו לעמוד בקשר עם המפתחים ולהרחיב להם מעט יותר.
אין טעם לפנות בעניין -
@dudua99 אוקיי נשמע הגיוני
פתרונות יש לי
אבל בכולם צריך תוספת כוח אדם
ואולי באמת צריך עוד מתנדביםאני חוזר בי מהתשובה הראשונה, לאחר שקיבלתי צעקות באישי... הייתי צריך לכתוב במפורש את התשובה הנכונה.
האמת, שכל עוד שזה היה תוסף שלי, ולא רשמי, לא כ״כ היה אכפת להם.
אבל ברגע שזה נהיה מקושר אליהם - הם לא מוכנים לתת לגיטימציה לאינטרנט.
שימו לב, שכל זה בשלב זה: יתכן שהם יחליטו בשלב מסויים שהתועלת חשובה מהנזק - במיוחד באפליקציה לבעלי וויז, כמו שהיה בגרסה האחרונה של התוסף [שהייתה בעצם הכנה לאפליקציה... אבל לא רציתי לעורר תקווות]
הדברים החמירו לאחר המכתב שפורסם פה, והידיעה שיתכן הלחץ המשטרי יגבר: עדיף להנמיך ראש ולהשאר במקום בו נמצאים, ולא להגגדיל ראש, ואולי להפיל הכל.
אני, אישית, לא מסכים איתם, אבל מכבד את דעתם ורצונם - והשבתתי את האתר.
זהו. זו כל התשובה. עשו עם זה מה שאתם רוצים: אפששר להשיג מתנדבים (השגתי...), ולתמלל הקלטות (גם את זה עשיתי...), אבל אסור להלחם בארגונים הקדושים הללו!!! -
אני חוזר בי מהתשובה הראשונה, לאחר שקיבלתי צעקות באישי... הייתי צריך לכתוב במפורש את התשובה הנכונה.
שימו לב, שכל זה בשלב זה: יתכן שהם יחליטו בשלב מסויים שהתועלת חשובה מהנזק - במיוחד באפליקציה לבעלי וויז, כמו שהיה בגרסה האחרונה של התוסף [שהייתה בעצם הכנה לאפליקציה... אבל לא רציתי לעורר תקווות]
הדברים החמירו לאחר המכתב שפורסם פה, והידיעה שיתכן הלחץ המשטרי יגבר: עדיף להנמיך ראש ולהשאר במקום בו נמצאים, ולא להגגדיל ראש, ואולי להפיל הכל.
זהו. זו כל התשובה. עשו עם זה מה שאתם רוצים: אפששר להשיג מתנדבים (השגתי...), ולתמלל הקלטות (גם את זה עשיתי...), אבל אסור להלחם בארגונים הקדושים הללו!!! -
אני חוזר בי מהתשובה הראשונה, לאחר שקיבלתי צעקות באישי... הייתי צריך לכתוב במפורש את התשובה הנכונה.
זהו. זו כל התשובה. עשו עם זה מה שאתם רוצים: אפששר להשיג מתנדבים (השגתי...), ולתמלל הקלטות (גם את זה עשיתי...), אבל אסור להלחם בארגונים הקדושים הללו!!!@dudua99 כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אבל אסור להלחם בארגונים הקדושים הללו!!!
@dudua99 כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אבל אסור להלחם בארגונים הקדושים הללו!!!
@מרדכי-שט. נראה לי שהוא הסביר פשוט ממש.
-
י יוסי מחשבים נעל נושא זה