בקשה | אפליקציה שתקריא כל טקסט בעברית בקול מפחיד ובקולות משונים נוספים אופליין
-
מישהו יודע עם קיימת אפליקציה לאנדרויד כזאת שמקריאה כל טקסט בעברית ברורה לא כמו גוגל תרגום בקול מפחיד ובקולות משונים נוספים שעובדת אופליין באמצעות ai או כד'?
או שמישהו מוכן לקחת על עצמו לבנות כזה דבר?
דגש על קול מפחיד וקולות משונים

🧟♀️
תודה רבה!@מוצ כרגע לא נראה לי שקיים לאנדרואיד קורא טקסטים אופליין ולא יודע אם זה אפשרי...
אבל יש אופציה אחרת יש אפליקציות שאתה מקליט להם קטע והם משנים את הקולכןןןן גם לקולות מפחידיייייים
-
@מוצ כרגע לא נראה לי שקיים לאנדרואיד קורא טקסטים אופליין ולא יודע אם זה אפשרי...
אבל יש אופציה אחרת יש אפליקציות שאתה מקליט להם קטע והם משנים את הקולכןןןן גם לקולות מפחידיייייים
@חייא-שיאומי כתב בבקשה | אפליקציה שתקריא כל טקסט בעברית בקול מפחיד ובקולות משונים נוספים אופליין:
לא נראה לי שקיים
?
-
@מוצ כרגע לא נראה לי שקיים לאנדרואיד קורא טקסטים אופליין ולא יודע אם זה אפשרי...
@חייא-שיאומי אני יודע שקיים אבל אני צריך דווקא שמקריאה
-
@חייא-שיאומי אני יודע שקיים אבל אני צריך דווקא שמקריאה
@מוצ קודם כל תחפש אם יש הקראת טקסט אופליין לאנדרואיד אחרי זה נדבר על קולות מפחידים!!!
-
641b6cb3-89c9-4e4e-9d57-7784ea61a179-Voice changer with effects_4.3.3_apkcombo.com.zip זה אפליקציה שמקליטים קול והיא משנה אותו
-
@מוצ קודם כל תחפש אם יש הקראת טקסט אופליין לאנדרואיד אחרי זה נדבר על קולות מפחידים!!!
@חייא-שיאומי יש בגוגל תרגום למשל דוגמא
-
@חייא-שיאומי יש בגוגל תרגום למשל דוגמא
@מוצ
זה רק באנגלית ועובד עם אינטרנט!! -
חבר'ה זה ממש אפשרי ויכול להיות שיש אפליקציה כזאת אין לי כוח לחפש אבל יש את השירותי דיבור של גוגל זה עובד אופליין טקסט לדיבור בעברית
צריך לבנות אפליקציה שמתקשרת עם השירותי דיבור של גוגל וממירה את הטקסט ושיהיה אפשר לשחק באפקטים של הקול
https://mitmachim.top/post/1142334 -
@מוצ
זה רק באנגלית ועובד עם אינטרנט!!@חייא-שיאומי סליחה אבל כנראה אתה לא יודע אני יודע מנסיון שגוגל תרגום מקריא בעברית אופליין
-
@חייא-שיאומי סליחה אבל כנראה אתה לא יודע אני יודע מנסיון שגוגל תרגום מקריא בעברית אופליין
@מוצ מחילה לא ידעתי...