המלצה | מחשבון מסתיר ומצפין קבצים למחשב
-
מחשבון מסתיר ומצפין קבצים, שלא ניתן למצא גם ע"י everything או כל תוכנת חיפוש אחרת, וגם לא ע"י תוכנת שחזור, צריך להיזהר ולשמור את הקוד, אין כל אחריות על הקבצים, הקוד כרגע 1234, ניתן לשנות לאחר הכניסה לכספת
44ca9799-1022-4170-9c53-0707a8b5694c-m1.rar
בסיוע צמוד של גימיני -
מחשבון מסתיר ומצפין קבצים, שלא ניתן למצא גם ע"י everything או כל תוכנת חיפוש אחרת, וגם לא ע"י תוכנת שחזור, צריך להיזהר ולשמור את הקוד, אין כל אחריות על הקבצים, הקוד כרגע 1234, ניתן לשנות לאחר הכניסה לכספת
בסיוע צמוד של גימיני -
בסיוע צמוד של גימיני@kshm ממש יפה!
באמת צריך לסדר את העברית, ואת הגודל - שיהיה ניתן לקרוא.
בכל מקרה לגבי ההוראות - מי שמכיר מחשבון מסתיר לאנדרואיד, יודע איך זה עובד.סתם שאלה, איך עובדת ההצפנה, מעניין אותי.
-
@kshm ממש יפה!
בכל מקרה לגבי ההוראות - מי שמכיר מחשבון מסתיר לאנדרואיד, יודע איך זה עובד.סתם שאלה, איך עובדת ההצפנה, מעניין אותי.
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | מחשבון מסתיר ומצפין קבצים למחשב:
בכל מקרה לגבי ההוראות - מי שמכיר מחשבון מסתיר לאנדרואיד, יודע איך זה עובד.
תוכל להסביר לכאלה שלא יודעים!
זה לווינדוס נכון?
-
@kshm ממש יפה!
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | מחשבון מסתיר ומצפין קבצים למחשב:
סתם שאלה, איך עובדת ההצפנה, מעניין אותי.
האלגוריתם הצפנה הוא AES-GCM 256bit ואלגוריתם מתיחת המפתחות הוא PBKDF2HMAC ההצפנה היא בבלוקים של 64KB
הבעיה הגדולה היא שהוא ממחזר nonce לכל בלוק שזאת בעיה באבטחה של ההצפנה
@kshm לתשומת ליבך