בקשת מידע | למה לא להשתמש ב"שלי" במקום צייטק?
-
מנסה להבין מה הם נותנים שאין ב"שלי" - חוץ מהשליטה בטלפון כשר (שניתן לביצוע במקלות דרך מאק לכאורה.
שמתי לאחרונה התקן "שלי" בבית וזה עובד נהדר עם כל הפונקציות כולל שליטה בדפדפן מנטפרי ללא שום בעיות ותעודות אבטחה.
באמת מחפש להבין. -
מנסה להבין מה הם נותנים שאין ב"שלי" - חוץ מהשליטה בטלפון כשר (שניתן לביצוע במקלות דרך מאק לכאורה.
שמתי לאחרונה התקן "שלי" בבית וזה עובד נהדר עם כל הפונקציות כולל שליטה בדפדפן מנטפרי ללא שום בעיות ותעודות אבטחה.
באמת מחפש להבין.@הבוס-הגדול צייטק מגיע עם התאמה לציבור החרדי שזה גם - שליטה דרך הפאלפון, וגם תוכניות לפי לוחות שנה עבריים, בנוסף בצייטק זה מגיע עם הרבה יותר ערוצים מאשר 3 בשלי.
יש לי את שתיהם, לשלי פתחתי מערכת עם ימות המשיח עם API....
-
@הבוס-הגדול צייטק מגיע עם התאמה לציבור החרדי שזה גם - שליטה דרך הפאלפון, וגם תוכניות לפי לוחות שנה עבריים, בנוסף בצייטק זה מגיע עם הרבה יותר ערוצים מאשר 3 בשלי.
-
@הבוס-הגדול צייטק מגיע עם התאמה לציבור החרדי שזה גם - שליטה דרך הפאלפון, וגם תוכניות לפי לוחות שנה עבריים, בנוסף בצייטק זה מגיע עם הרבה יותר ערוצים מאשר 3 בשלי.
@שמואל-8 כתב בבקשת מידע | למה לא להשתמש ב"שלי" במקום צייטק?:
השליטה דרך הפלאפון כפי שכתבת בעצמך אפשרית בקלות דרך ימות,
אז נשארנו עם הלוחות שנה עבריים בגדול.
גם בשלי לפי איך שראיתי יש הרבה יותר ערוצים אם כי יתכן שלא הבנתי למה כוונתך. בשים לב לממשק השונה במקומי ובענן, ולסקריפטים. -
@שמואל-8 כתב בבקשת מידע | למה לא להשתמש ב"שלי" במקום צייטק?:
השליטה דרך הפלאפון כפי שכתבת בעצמך אפשרית בקלות דרך ימות,
אז נשארנו עם הלוחות שנה עבריים בגדול.
גם בשלי לפי איך שראיתי יש הרבה יותר ערוצים אם כי יתכן שלא הבנתי למה כוונתך. בשים לב לממשק השונה במקומי ובענן, ולסקריפטים.@הבוס-הגדול כתב בבקשת מידע | למה לא להשתמש ב"שלי" במקום צייטק?:
גם בשלי לפי איך שראיתי יש הרבה יותר ערוצים
לא מצאתי עם יותר מ4
-
אני בהחלט מתעניין בנושא ומעוניין להתקין שלי אשמח אם תעלה איך להתקין, מהי התוכנה של שלי, ואיך מחברים אתת זה לימות - אין לי ידע על API תודה רבה
-
אני בהחלט מתעניין בנושא ומעוניין להתקין שלי אשמח אם תעלה איך להתקין, מהי התוכנה של שלי, ואיך מחברים אתת זה לימות - אין לי ידע על API תודה רבה
@האמת-והשלום. האמת שלא ניסיתי בפועל לחבר לימות, אבל אתה להעזר באחד מכלי הבינה לחיבור.
אבל זה רק אם יש לך איזה היכרות עם כלי האוטומציה אחרת זה יקח לך עוד זמן למידה להבין איך זה הולך, אם כי עם GPT צמוד גם זה קל יותר.
התקני השלי - בארץ יש להם יבואן רשמי אחד, תבחר את היעוד שלך, אתה מחבר אותו, מתחבר אליו בוויפיי הכי פשוט שיש בעולם, מגדיר לו את הוויפיי המקומי וסיימת - כעת השמיים פתוחים לשליטה מקומית.
לשליטה מהענן תיכנס לשלי קלאוד, הוספת התקן ע"י בלוטוס, תפעיל בהתקן את הבלוטוס בלחיצה קלה על הכפתור עליו, והוא יקלוט וסיימת.לעצם השאלה הנ"ל ששאלתי עשיתי חשבון שאם מחשבים את עלות התקני השלי עצמם המוסדיים לארון חשמל + התקנת טכנאי בארון חשמל + עלות הגדרת חיבור התקני השלי לענן - זה כבר די קרוב למחיר שצייטק לוקחים, ההערכה שלי ל 5 מזגנים ו 3 תאורות זה 4500 לשלי, ו 6K לצייטק, ובצ'ייטק אתה מקבל מראש עם הפעלה מהטלפון. אז זה כנראה מסביר למה מוסדות הולכים לצ'ייטק אפילו שלצורך פרטי אפשר לעשות הכל לבד בפרומיל מחיר וגם לחבר לימות.
עוד בקשר לחיבור לימות - אם למישהו יש תיעוד של צורת החיבור זה יעזור ויחסוך זמן. אפשר גם לשתף אוטומציות מתוך מאק ולהפוך אותם לציבוריות.