בירור | איך עובד נתינת צבע פרופיל למשתמש בפורמי נודביבי?
-
כשנרשמתי לפורום מתמחים טופ הצבע של הפרופיל שלי (לפני ששמתי תמונת פרופיל) היה בצבע חום
אחר כך נרשמתי לפורום גוד לינק וגם שם קיבלתי פרופיל בצבע חום (למרות שעם הזמן זה איך שהוא הוחלף לסגול - אבל זה היה חום)
וכשנרשמתי לפורום ימות וגם שם קיבלתי פרופיל בצבע חום - התחלתי להסתקרן והנה השאלה לפניכם
יש למישהו שמץ איך זה עובד? כי לא נשמע לי הגיוני שכל הפורומים מסונכרנים בעניין כזה פעוט
תודה רבה -
כשנרשמתי לפורום מתמחים טופ הצבע של הפרופיל שלי (לפני ששמתי תמונת פרופיל) היה בצבע חום
אחר כך נרשמתי לפורום גוד לינק וגם שם קיבלתי פרופיל בצבע חום (למרות שעם הזמן זה איך שהוא הוחלף לסגול - אבל זה היה חום)
וכשנרשמתי לפורום ימות וגם שם קיבלתי פרופיל בצבע חום - התחלתי להסתקרן והנה השאלה לפניכם
יש למישהו שמץ איך זה עובד? כי לא נשמע לי הגיוני שכל הפורומים מסונכרנים בעניין כזה פעוט
תודה רבה@מייבין-במקצת לפי שם. גם בגוד לינק נניח הניק שלי תכלת.
-
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כשאלה
-
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כנפתר
-
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כנפתר
-
@מייבין-במקצת לפי שם. גם בגוד לינק נניח הניק שלי תכלת.
@מחנה-ידידים לפי האות הראשונה?
-
@מייבין-במקצת לפי שם. גם בגוד לינק נניח הניק שלי תכלת.
@מחנה-ידידים דווקא בגוד לינק אני בצבע כתום וכאן אני בורוד
-
@מחנה-ידידים דווקא בגוד לינק אני בצבע כתום וכאן אני בורוד
-
@מחובר זה היה ככה מההתחלה??
בעיקרון ברגע שעוברים את סך המוניטין המנימלי לתמונת פרופיל משתנה הצבע@ezerphone כן, מההתחלה.
ואגב, יש לי כבר למעלה מ250 לייקים ואני עדייון לא יכול לשנות תמונת פרופיל, למה? מה המינימום? -
@ezerphone כן, מההתחלה.
ואגב, יש לי כבר למעלה מ250 לייקים ואני עדייון לא יכול לשנות תמונת פרופיל, למה? מה המינימום? -
החל מעדכון מסויים נוספו מספר צבעים לרשימת הצבעים האפשרית לבחירה, מה שגרם לשינוי צבע לכל מיני פרופילים.
מסתבר שכאן עדיין לא הכניסו את העדכון הזה, וזה הסיבה לשינוי.
@ע-ה-דכו-ע אבל כן יש באג אחר, שבסמל הקטן יש צבע אחד, ובפרופיל יש צבע שונה, דוגמת @אני-אני-אני