מדריך | חסימת מתקין החבילה על ידי קוד
-
ערכתי בעזרת בינה מלאכותית את אפליקצית מתקין החבילה כך שבשביל התקנה יצטרכו להקיש סיסמה
אני מצרף את האפליקציה מתקין החבילה בשביל נגן M393 פרו אנדרואיד 13 שעליו ניסיתי את זה GooglePackageInstaller.apk
ואני מצרף גם את הקבצים עצמם שקובץ אחד מהם הוא ערוך מתוך האפליקציה עצמה וצריך להחליף אותו
InstallInstalling.smali
ועוד שתי קבצים שצריך להוסיף שזה בעצם קבצים חדשים
InstallInstalling$PasswordClickListener.smali InstallInstalling$CancelClickListener.smali
את כל הקבצים צריך להוסיף לתוך קובץ הclasses.dex
על ידי עורך DEX פלוס לתןך תיקית com.android.packageinstaller
שנמצאת ישר בהתחלה על ידי הקשה ארוכה על אחד הקבצים וללחוץ ייבוא
אני מקווה שהמדריך מספיק ברור בהצלחה לכולם.
הסיסמה היא 1234 ואפשר לשנות אותה,היא נמצאת בתוך הקובץInstallInstalling$PasswordClickListener
בשורה 46.
מצורף האפליקציה בקובץ ZIP למנוטפריםGooglePackageInstaller.zip -
ב בסדבסד התייחס לנושא זה
-
ערכתי בעזרת בינה מלאכותית את אפליקצית מתקין החבילה כך שבשביל התקנה יצטרכו להקיש סיסמה
אני מצרף את האפליקציה מתקין החבילה בשביל נגן M393 פרו אנדרואיד 13 שעליו ניסיתי את זה GooglePackageInstaller.apk
ואני מצרף גם את הקבצים עצמם שקובץ אחד מהם הוא ערוך מתוך האפליקציה עצמה וצריך להחליף אותו
InstallInstalling.smali
ועוד שתי קבצים שצריך להוסיף שזה בעצם קבצים חדשים
InstallInstalling$PasswordClickListener.smali InstallInstalling$CancelClickListener.smali
את כל הקבצים צריך להוסיף לתוך קובץ הclasses.dex
על ידי עורך DEX פלוס לתןך תיקית com.android.packageinstaller
שנמצאת ישר בהתחלה על ידי הקשה ארוכה על אחד הקבצים וללחוץ ייבוא
אני מקווה שהמדריך מספיק ברור בהצלחה לכולם.
הסיסמה היא 1234 ואפשר לשנות אותה,היא נמצאת בתוך הקובץInstallInstalling$PasswordClickListener
בשורה 46.
מצורף האפליקציה בקובץ ZIP למנוטפריםGooglePackageInstaller.zip@בסדבסד איזו סיסמה? וכדאי שכל מי שמנסה יכתוב את דגם המכשיר, גרסת האנדרואיד ואם הצליח/ לא