בקשת מידע | מחפש קישור ל f21 pro
-
@המיוחס כתב בבקשת מידע | מחפש קישור ל f21 pro:
והמוכר כתב לי שהחור טעינה אדום וביטלתי כי הבנתי פה מהפורום שזה בעיה להשים עליו גרסה כשרה אשמח לעזרתכם
לא נראלי שאי אפשר לצרוב עליו גרסה כשרה כמו שאתה אומר רק שהאלו עם החור טעינה אדום הם פשוט יותר קשים לצריבה כמו למשל שצריך להוסיף איזה מחיצה בצריבה וכו'..
@הרב-של-השכונה לא,
כלומר טכנית אפשר, פשוט אין אפשרות לעשות את זה באופן חינמי -
@הרב-של-השכונה לא,
כלומר טכנית אפשר, פשוט אין אפשרות לעשות את זה באופן חינמי@רפאל-vnkl כמה עולה?
-
@רפאל-vnkl כמה עולה?
-
@המיוחס אני עושה 100₪
זה סביב המחיר..@שניאור-שמח ואם זה לא אדום אני אצליח למצוא גירסה טובה (פתוח להתקנות בלי אינטרנט עם volte ו root) ביותר זול או בחינם?
-
@הרב-של-השכונה לא,
כלומר טכנית אפשר, פשוט אין אפשרות לעשות את זה באופן חינמי@רפאל-vnkl מה תגיד על זה?
-
@שניאור-שמח ואם זה לא אדום אני אצליח למצוא גירסה טובה (פתוח להתקנות בלי אינטרנט עם volte ו root) ביותר זול או בחינם?
-
@רפאל-vnkl מה תגיד על זה?
@הרב-של-השכונה זה לא חדש.. הם יודעים על זה.. אבל זה לא עם שירותי גוגל וזה לא כשר..
-
@הרב-של-השכונה זה לא חדש.. הם יודעים על זה.. אבל זה לא עם שירותי גוגל וזה לא כשר..
@שניאור-שמח בסדר אז לא כדאי לו להזמין אבל אם הוא יזמין לא ימות העולם והוא יתקע ללא גרסה..
-
@שניאור-שמח בסדר אז לא כדאי לו להזמין אבל אם הוא יזמין לא ימות העולם והוא יתקע ללא גרסה..
@הרב-של-השכונה תודה רבה אני אבדוק אם לא אמצא אקנה את האדום ואשלם , השאלה האם במחיר הזה אפשר כבר למצוא בארץ עם גרסה כשרה, כמה הכי זול בארץ?
-
@הרב-של-השכונה תודה רבה אני אבדוק אם לא אמצא אקנה את האדום ואשלם , השאלה האם במחיר הזה אפשר כבר למצוא בארץ עם גרסה כשרה, כמה הכי זול בארץ?
@המיוחס אין לי מושג לגבי הגרסאות של האדום יש לך כאן את המבינים בזה ב"ה..