בעיה | שגיאה בהסרת איי בלוק
-
שלום..
אני מסיר את איי בלוק מתוך האפליקציה כמובן אחרי סיסמה וכו'.. וזה נותן לי שגיאה מוזרה מישהו יודע למה הרי אני יודע את הסיסמה ואני המנהל..
(אין שום הגנות ברקע)
-
שלום..
אני מסיר את איי בלוק מתוך האפליקציה כמובן אחרי סיסמה וכו'.. וזה נותן לי שגיאה מוזרה מישהו יודע למה הרי אני יודע את הסיסמה ואני המנהל..
(אין שום הגנות ברקע)
@הרב-של-השכונה איזה מכשיר?
-
@הרב-של-השכונה איזה מכשיר?
@שניאור-שמח m36 פלוס
-
@שניאור-שמח m36 פלוס
@הרב-של-השכונה בנגן הזה יש באג, בשביל להסיר חסימה שמבוססת על MDM צריך לאפס את הנגן..
-
@הרב-של-השכונה בנגן הזה יש באג, בשביל להסיר חסימה שמבוססת על MDM צריך לאפס את הנגן..
@שניאור-שמח איזה רעים לאפס עכשיו את הנגן..

להסיר עכשיו את כל החשבונות שלא יגיע לי הFRP? -

להסיר עכשיו את כל החשבונות שלא יגיע לי הFRP?@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שגיאה בהסרת איי בלוק:
להסיר עכשיו את כל החשבונות שלא יגיע לי הFRP?
אין בנגן הזה FRP.. אתה יכול לאפס בלי דאגות..
אם תרצה בכל זאת, לא אמנע ממך.. -

להסיר עכשיו את כל החשבונות שלא יגיע לי הFRP?@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שגיאה בהסרת איי בלוק:
איזה רעים לאפס עכשיו את הנגן..
זה באג שנובע מתכנות גרוע של הסינים שדפקו משהו בסיסטם שפוגע בהסרת mdm (כול mdm לאו דווקא a bloq),
בכול אופן אם אתה ה"מנהל" אז אתה יכול פשוט לכבות את כול ההגדרות ולהמשיך כרגיל. -

להסיר עכשיו את כל החשבונות שלא יגיע לי הFRP?@הרב-של-השכונה אם יש לך רוט, אתה לא צריך לאפס כלום,
אתה סה”כ צריך ****...
פנה אלי באישי -
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שגיאה בהסרת איי בלוק:
איזה רעים לאפס עכשיו את הנגן..
זה באג שנובע מתכנות גרוע של הסינים שדפקו משהו בסיסטם שפוגע בהסרת mdm (כול mdm לאו דווקא a bloq),
בכול אופן אם אתה ה"מנהל" אז אתה יכול פשוט לכבות את כול ההגדרות ולהמשיך כרגיל.@cfopuser כע ברור שכיבתי הכל אבל סתם אני רוצה להתקין תעודות אבטחה נטפרי לדוגמא אני לא יכול להתקין הוא שולח אותי לאיי בלוק מוזר..
-
@הרב-של-השכונה אם יש לך רוט, אתה לא צריך לאפס כלום,
אתה סה”כ צריך ****...
פנה אלי באישי@נחלס-דון כתב בבעיה | שגיאה בהסרת איי בלוק:
אם יש לך רוט
כע אני יודע את השלבים רק שאין לי..
ADB יעזור?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות