בירור | יצירת קובץ PAC
-
פירקתי גרסה של נוקיה 225 (2020) וערכתי אותה וכעת אני רוצה לחבר את זה שוב לקובץ PAC, יש למישהו מושג עם איזה כלי אני עושה את זה?
-
פירקתי גרסה של נוקיה 225 (2020) וערכתי אותה וכעת אני רוצה לחבר את זה שוב לקובץ PAC, יש למישהו מושג עם איזה כלי אני עושה את זה?
@חכם-בלילה. עשיתי כאן מדריך
-
@חכם-בלילה. עשיתי כאן מדריך
@שניאור-שמח לא הבנתי, יש לי את הקבצים האלו ואני רוצה לדחוס אותם לקובץ PAC, איך אני מעלה אותם לתוכנה שהבאת ויוצר את הקובץ?

-
@שניאור-שמח לא הבנתי, יש לי את הקבצים האלו ואני רוצה לדחוס אותם לקובץ PAC, איך אני מעלה אותם לתוכנה שהבאת ויוצר את הקובץ?

@חכם-בלילה. אחרי שערכת משהו מסוים נוצר לך קובץ חדש, וזה מתעדכן בתוכנת צריבה, אז אתה ממשיך במדריך
-
@חכם-בלילה. אחרי שערכת משהו מסוים נוצר לך קובץ חדש, וזה מתעדכן בתוכנת צריבה, אז אתה ממשיך במדריך
@שניאור-שמח אבל ערכתי את זה דרך תוכנה אחרת, איך אני עכשיו מעלה את הקבצים האלו לתוכנה שלך?
-
@שניאור-שמח אבל ערכתי את זה דרך תוכנה אחרת, איך אני עכשיו מעלה את הקבצים האלו לתוכנה שלך?
@חכם-בלילה. אז אולי תבחר את הקובץ pac שעברת עליו, ואז תיגש לתיקיית התוכנה עם הקבצים של הגרסה שפורקו, ואז תחליף אותם באלה שערכת
-
@חכם-בלילה. אז אולי תבחר את הקובץ pac שעברת עליו, ואז תיגש לתיקיית התוכנה עם הקבצים של הגרסה שפורקו, ואז תחליף אותם באלה שערכת
@שניאור-שמח איפה במחשב נמצאת התיקיה עם הקבצים שהתוכנה מפרקת?
-
@שניאור-שמח איפה במחשב נמצאת התיקיה עם הקבצים שהתוכנה מפרקת?
@חכם-בלילה. לא זוכר, באחת התיקיות של התוכנת צריבה.. אין שם הרבה דברים.. תחפש
-
@חכם-בלילה.
תפרק קובץ PAC, תחליף את כל הקבצים בקבצים שלך, תיכנס להגדרות של הכלי של יוניסוק, ושם למטה כמו במדריך -
תודה לכולם, בסוף הסתדרתי...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות