בקשת מידע | החרגת איש קשר אחד ממצב 'נא לא להפריע'
-
יש לי שיאומי חצי טאצ' עם סים כשר.
אני רוצה אפשרות להחריג איש קשר אחד ויחיד ממצב 'נא לא להפריע', כך ששיחות מאיש הקשר הזה כן יצלצלו לי בווליום.
האפשרות היחידה שאני רואה בהגדרות של 'נא לא להפריע' זה להחריג את 'מסומנים בכוכב' = מועדפים, הבעיה היא שיש לי כמה וכמה מועדפים, משיקולים אחרים (גישה מהירה ברשימת אנשי הקשר וכדו').
יש איזה טריק או פיתרון לזה?
תודה! -
אני רוצה אפשרות להחריג איש קשר אחד ויחיד ממצב 'נא לא להפריע', כך ששיחות מאיש הקשר הזה כן יצלצלו לי בווליום.
האפשרות היחידה שאני רואה בהגדרות של 'נא לא להפריע' זה להחריג את 'מסומנים בכוכב' = מועדפים, הבעיה היא שיש לי כמה וכמה מועדפים, משיקולים אחרים (גישה מהירה ברשימת אנשי הקשר וכדו').
תודה!@אליצפן יש פתרון פרימיטיבי שהוצע אי פעם כאן בפורום (בימי הנוקיות), שבתרגום לעניינינו הרעיון הוא לעשות בפרופיל את הרינגטון בקובץ שלא משמיע כלום (כלומר משמיע שקט) או משמיע רטט (יש דבר כזה חפש בפורום), ואת אותו איש קשר לעשות בצלצול משלו אחר.
אבהיר שאין לי שיג ושיח עם אנדרואיד אז יתכן שיצאתי נלעג תעדכן אם זה המצב ואמחק. -
@אליצפן יש פתרון פרימיטיבי שהוצע אי פעם כאן בפורום (בימי הנוקיות), שבתרגום לעניינינו הרעיון הוא לעשות בפרופיל את הרינגטון בקובץ שלא משמיע כלום (כלומר משמיע שקט) או משמיע רטט (יש דבר כזה חפש בפורום), ואת אותו איש קשר לעשות בצלצול משלו אחר.
אבהיר שאין לי שיג ושיח עם אנדרואיד אז יתכן שיצאתי נלעג תעדכן אם זה המצב ואמחק.@123-דג-מלוח
האמת היא שזה הפיתרון שמיד חשבתי עליו, אבל אם הוא הגדיר צלצולים לאנשי קשר אחרים, זה לא יעבוד.@אליצפן מה שכן אני חושב שיש אפשרות של אפליקציה של רשימה לבנה ושחורה עם זמנים, השאלה היא אם יש לך בעיה שהשיחות שאתה לא רוצה שיצלצלו ידחו...
-
תודה!