שאלה | איך משתמשים ב notepad
-
@צבי-הירש קובץ בסיומת .C לא אמור להיות רץ. והוא אכן אמור להיפתח בנוטפאד או בכל עורך אחר.
בשביל להריץ את הקוד שכתבת, אתה צריך לקמפל אותו.הייתי יותר ממליץ למתחיל להתחיל בWEB. בהצלחה
-
@צבי-הירש כתב בשאלה | איך משתמשים ב notepad:
@מד חשבתי הייצרו סביבות עבודה שלא מצריכות קימפול קודם, איך אני מקמפל?
יש הרבה סביבות עבודה שלא מצריכות קימפול, אבל לא בC.
למה החלטת לכתוב בC?
@ע-ה-דכו-ע חבר טוב המליץ לי על זה בתור התחלה ללימוד של C++ זה בינתיים רק תיאורטי לשם סקרנות אם אני אצטרך לעשות משהו כנראה שזה יהיה בPHP שגם אותי אני לא יודע כל כך טוב אבל ...
-
@צבי-הירש הדרך הפשוטה ביותר היא להתקין ויזואל סטודיו https://visualstudio.microsoft.com
(עבור C++ בכל אופן. אני לא בטוח לגבי C) -
@צבי-הירש הדרך הפשוטה ביותר היא להתקין ויזואל סטודיו https://visualstudio.microsoft.com
(עבור C++ בכל אופן. אני לא בטוח לגבי C) -
@נ-נח אם יש לך קישור בעברית אני אשמח ועוד יותר אם יש לך גרסא ניידת
אין בעברית או גרסא ניידת...
@ע-ה-דכו-ע חבר טוב המליץ לי על זה בתור התחלה ללימוד של C++ זה בינתיים רק תיאורטי לשם סקרנות אם אני אצטרך לעשות משהו כנראה שזה יהיה בPHP שגם אותי אני לא יודע כל כך טוב אבל ...
לדעתי כדאי להתחיל ללמוד תכנות מC# או JavaScript
-
@נ-נח לא מצאתי C [עקרונית אפשר לכתוב C בתוכנה שמיועדת לC++ כי זה רק הרחבה אבל אני מעדיף שמישהו יגיד לי שזה נכון וגם לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה בתפריט יש שם איזה שלוש דברים שכתוב C ++.
-
זה בעצם הסיבה שהשתמשתי ב notepad שיש לי אותו בגרסא ניידת.
מאיפה יש לך notepad בגירסה ניידת? זה תוכנה שמגיעה עם ווינדוס, והיא מיועדת אגב לקריאת וכתיבת קבצי טקסט אם לא הכרת אותה עד היום, לא קשורה כלל להרצת תוכנות.
-
זה בעצם הסיבה שהשתמשתי ב notepad שיש לי אותו בגרסא ניידת.
מאיפה יש לך notepad בגירסה ניידת? זה תוכנה שמגיעה עם ווינדוס, והיא מיועדת אגב לקריאת וכתיבת קבצי טקסט אם לא הכרת אותה עד היום, לא קשורה כלל להרצת תוכנות.
@ע-ה-דכו-ע לא יודע הורדתי את זה מאיפשהו.
-
@נ-נח תודה רבה. בכל מקרה יש לך משהו נייד [ואולי גם שלא שוקל 14 ג’יגה ואם אפשר גם יועיל בעברית אבל לא קריטי] ?
-
@צבי-הירש כמו ש @ע-ה-דכו-ע אמר קודם, לא כדאי לך להתחיל מC.
לדעתי תתחיל מC# או JavaScript או Python.
הן שפות קלות מאד והרבה יותר בטוחות.