בקשת מידע | "מקורי עם אישור" באלי אקספרס אמין או לא?
-
@רוטב-שום כתב בבקשת מידע | "מקורי עם אישור" באלי אקספרס אמין או לא?:
"מקורי עם אישור" מישהו יודע אם אפשר לסמוך על זה?
אין שום סיבה שלא
אין להם שום עניין לאבד את האמון שלהם בפני הלקוחות יש להם כמות כ"כ גדולה של לקוחות שדי אפשר לסמוך על זה
השאלה מה ההגדרה שהם נותנים למקורי עם אישור זה דבר שיכול מאוד להשתנות -
-
-
@רוטב-שום נפקא מינה לכאו' אם תטען שזה לא אמיתי יוכלו לזכות אותך רק על זה בלי פגם, משא"כ מוצרים שאין אישור כזה אם המוצר תקין לא תוכל להתלונן.
-
זה לא מקורי
בדרך כלל מה שיותר זול ( מקורי באלי אקספרס) זה חברות סיניות לא אמריקאיות -
זה לא מקורי
בדרך כלל מה שיותר זול ( מקורי באלי אקספרס) זה חברות סיניות לא אמריקאיותמה שאומר שמומלץ להזמין ולבקש החזר כי זה לא מקורי...

-
מה שאומר שמומלץ להזמין ולבקש החזר כי זה לא מקורי...

@123-דג-מלוח
אני לא הייתי לוקח את הסיכון הם יכולים לעשות בעיות בהחזרה וגם אם תקבל את הכסף מסתמא הם ידרשו שתחזיר קודם את המוצר -
@123-דג-מלוח
אני לא הייתי לוקח את הסיכון הם יכולים לעשות בעיות בהחזרה וגם אם תקבל את הכסף מסתמא הם ידרשו שתחזיר קודם את המוצר@יוחנן-יוחננוביץ
אתה צודק.
אני מתנער מההמלצה שלי כי אני רואה שלא ברור שזה היה בצחוק (אוסיף אימוג'ים בל נדר).
אבל יש אנשים שיעשו ככה. -
צפציפי על המוצרים האלו של אוזניות JBL שמעתי שצריך לבדוק בתמונות של הלקוחות לפי צבע הכבל אם זה כתום זה מקורי ואם לא זה לא מקורי כמובן הכל בלי התחיבות אולי תחפש מוכר אחר של המוצר הזה אבל סתם שתדעו שבאוזניות האלו כן יש דגמים מקורים של JBL וחבר שלי הזמין והגיע לו מקורי כמובן במקרה
ואם בכל זאות את רוצה להזמין מהמוכר הזה ספצפי תעשה צילום מסך קודם הזמנה ואחרי שתקבל וכמובן תראה שזה לא מקורי תאים עליו שאם הוא לא מחזיר את הכסף תעבור להליכים משפטים וכדו׳
-
למשל מהתגובה הזו אתה יוכל להתרשם שזה לא מקורי אבל תמונה של הכבל עוד יותר חזק !

זה הקישור למוצר שעליו יש את התגובה
זה בארץ
יש דרך לדעת אם זה מקורי?